Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 168
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • тук и там
И аз съм така ,Герганче.

# 391
Аз си имам и самоуважение и самочувствие, но имам и реална самооценка. Дали си красив, не зависи изцяло и само от килограмите - това е даденост, за която аз лично нямам заслуга. Може би, имам заслуга за усмивката, ведрия характер и смятам - удохотвореността, която излъчвам. Да, мисля, че съм красива жена, но също така мисля и че съм пълна жена. Обичам да нося поли, защото смятам, че имам хубави крака. Въпреки това нямам високо самочувствие. Онзи ден срещам случайно една девойка от фотосесията, на която бях. Казва ми "гледай колко си красива, виж" и ми показва някаква снимка, на която аз изобщо не смятам, че съм красива, ама... сигурно, като се сбабичосам ще се псувам на ум ква съм била задръстена.

Повишиха ме. Дано, дано да имам повече време за тренировка.
И като казах тренировка, изчезвам, че и вечеря трябва да правя, нали съм "почивка". Нищо, че не съм стояла у дома повече от 30 минути днес.
ПС
БЯСНА съм на софийския трафик и проклетите кифли и тъпунгери, които си мислят, че пътят е техен и е голям терикатлък да изперварят 200 коли...

# 392
  • Бургас
Гери, да ти е жив и здрав рожденика! Много радост да ви носи.
Дух, честито повишение! Дано ти остава време за себе си. От личен опит знам, че повишенията, освен мноооого повече отговорности, май други хубавини нямат.
До скоро изпадах в ужас от въглехидратите. Започнах да осъзнавам, че не са чак такъв враг. Имам предвид тези от зеленчуци и плодове, разбира се, не пица и вафли. От животинските мазнини не ме е страх, но не е хубаво явно да се изпада в крайности. Замислям план за хранене за следващия месец, още го обмислям, ще опитам няколко варианта до края на седмицата и ще реша как да продължа нататък.
Аз бях 46 кг. На ръст от 160 см., можете да си представите как изглеждах. Ами пак си намирах кусури. Вярно, с дрехите проблем нямах. Но все си мислех, че имам корем, че краката ми са дебели. Пълна лудост. Още не мога да преглътна дъмте на една позната, която ми каза, че изглеждам като анорексичка. Много се обидих тогава. Сега осъзнавам, че в онзи момент беше права.
Истината е, че човек трябва да се научи да се обича. Дебел, слаб, това са индивидуални възприятия и ако се чувстваш добре в кожата си, няма значение какво мислят останалите.

# 393
Lion Queen, teach me master!
Духче, честито! Още много успехи ти пожелавам за напред Simple Smile

Цитат
Аз бях 46 кг. На ръст от 160 см., можете да си представите как изглеждах. Ами пак си намирах кусури. Вярно, с дрехите проблем нямах. Но все си мислех, че имам корем, че краката ми са дебели. Пълна лудост.
Ха, познато... Grinning

# 394
Цитат
...
Аз бях 46 кг. На ръст от 160 см., можете да си представите как изглеждах. Ами пак си намирах кусури. Вярно, с дрехите проблем нямах. Но все си мислех, че имам корем, че краката ми са дебели. Пълна лудост.
Ха, познато... Grinning

и на мен

# 395
На моите 104 см гръдна обиколка, никакви дрехи не ми стоят като си ги представям, това и сега, и на 50 килограма
вие девойката веганка видяхте ли й малките панички и колко изяжда от тях, тя вярно ще се счупи
отгладувах си аз в плодовите и зеленчукови моно дни, талия две педи няма да имам в тоя живот

# 396
Херц, а сваляш ли с тия монота?
Ракон, много благодаря. То е временно, работя там едва от две седмици, за това ми стана приятно, те търсят човек и в Джобс, но пряката ми началничка поиска мен, Днес минах интервю и с шефа (грък), който накрая каза "тя е перфектна". Кеф ми стана Simple Smile
Но и Танчето е права. Парите са същите като на предишната длъжност Simple Smile)

# 397
Духче, браво бе мац! Готино е да те оценят! 

Аз много, много слаба не съм била, но пък когато бях слабичка не се мерех. Баба ми беше критик, веднага забелязваше ако съм отслабнала. Към днешна дата, ако ме гледа от някъде сигурно се гордее. Simple Smile Но все пак да кажем че на ръст 160см се въртях около 50кг.

Това са ми най слабите и най любимите снимки Sad

Аз изобщо не мисля че сега съм красива.  вероятно имам хубави очи, но те са някъде под бузите....както и всичко останало. Лицето ми не е същото.  Гушата ми е дебела. Пръстите на ръцете.  Всичко.  Някой преди време определи състоянието като "все едно съм облякъл дебел костюм", та много си го харесах и често го използвам. Това не съм аз,  това съм аз облякла 25кг костюм.

# 398
Гери, имаш много хубава фигура, много приятно пропорции и дълги крака.
Никога не съм изглеждала като теб, а вероятно няма и да изглеждам.
Аз се чувствам ужасно тези дни, подута, дори краката ми са подути. Въпреки това ми се струва, че успявам вече втора седмица да следвам хранене, което ми допада и коремът ми се свива. Е, ще видя след цикъла. Днес например ядох в 13 часа сьомга (на женския пазар намерих страшен рибарски и трупче от сьомга по 15 лв кг.) И салата с 1 пфх.
В 18.40 две пилешки пръчици.
В 21 пъстърва на тиган, салата, съвсем малко червен ориз с кокосово мляко и бяло вино. Малко шоколад.
Утре пак ще правя фаст 16-18 часа. Имам боб и пилешки бутчета.
После ще хапна нормално, а след това два дни ще лунувам на течности, айрян и някой и друг плод.

# 399
Гери, имаш много хубава фигура, много приятно пропорции и дълги крака.
Никога не съм изглеждала като теб, а вероятно няма и да изглеждам.

Тцъ, от ъгъла на снимките е вероятно. Ниска и късокрака съм което прави съвсем ужасен всеки килограм отгоре.

# 400
  • тук и там
Хич даже не е от ъгъла на снимката..Много добри пропорции.Но имаш  нужда да поработиш върху самовъзприятието   си.: v:

# 401
Герганче, толкова си красива и стегната на тези снимки.
Знам какво е да ти е мъчно за предишната фигура, но ще успееш да си я върнеш. Горе главата!

# 402
  • тук и там
Добро утро.На мен въглехидратите ми идват малко и вече започнах да чопвам тук-там нещо извън режима(Вх разбирай). BlushНе знам дали е от ПМС или просто ми идват малко .Стигат ми в момента на ядене,но после супер бързо огладнявам и едва изчаквам следващото хранене.Интересното е че на високите калории -можех да мина и без следобедната закуска,а сега примирам направо докато ми дойде часа.Та със една дума-пак нищо не направих.Намалихме Вх,обаче аз  само за тях мисля сега от както го направихме.Изчаквам само да мине ПМС за да знам дали е от него и трябва да мислим други варианти ако не е от него.

# 403
  • here, there, everywhere
Тили, щом тялото ти иска почивка, дай му я. Няма място за угризения тук. Ти си доста активна в последно време и явно трябва от време на време и да забавяш темпото.

Герганче, тялото помни. Имам предвид, че ако никога не си била на ниски килограми шансът тялото да се запъне е голям. Намерила си кое ти помага за момента, действай.

Девойки, много внимателно с веганството. То си е наука. Не гледайте само снимките, често тези хора са болни. Аз съм твърдо ЗА плодовете и зеленчуците, считам ги за прекрасна храна, обичам ги, но те не могат да донесат всичко необходимо за тялото. Виждала съм случаи на девойки, на които им спира цикъла, косата им пада, да не продължавам с екстрите. Ако те удовлетворяват всички потребности на организма защо веганите взимат добавки ( имам предвид В12 и подобни)? По природа сме всеядни животни.

Отивам да си правя зеленчуков сок Mr. Green.

# 404
Добро утро.На мен въглехидратите ми идват малко и вече започнах да чопвам тук-там нещо извън режима(Вх разбирай).

Е браво Grinning

Аз също съм против крайностите... вече. Това пък, че всичко яло въглехидрати, също някак си не ми се вижда достоверно. Сещам се за цели животински семейства, които си ядат само месо. Мисля си за едни красиви диви котки, грациозни, с лъскави козини и прочее. Или пък разни кучовци, които умирам да мачкам по паркове Heart Хората обичаме да залитаме в крайности, а няма нужда да го правим. Животът е толкова шарен, няма нужда умишлено да го обезцветяваме Blush

Мен кантарът ме зарадва днес, показа ми 600 гр. надолу.  Надявам се до края на май да видя 65 кг на кантара. Мисля си, че на 60-62 кг. ще изглеждам перфектно по мои разбирания. Стегнато мускулесто тяло, без много излишни мазнини, но все пак не твърде малко, че да съм суха или нещо подобно. Не искам плочки или кой знае какъв релеф.

Днес за обяд си нося една фритата, довечера ще го измисля. Ще тренирам долна част.

Благодаря за препоръката за карнитина и витамините за пролетната умора, ще пробвам Blush

Общи условия

Активация на акаунт