Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 215
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Не съм, но започвам да я следя Simple Smile
Благодаря!!! ...

... от всичко гледам и заимствам познание Simple Smile

И аз така. Много ми харесват на теория идеите им, дълго време четох за високо въглехидратното, ниско мазнинно хранене и ми допада много. Просто тяхната теория не сработи при мен. Следвах го месец- месец и нещо с всичките му принципи, но уви не се случи. Може би лятото, пролетта са по подходящи сезони, тя чисто от природна гледна точка изобилстват на хубави въглехидрати, сезонни плодове - есен, пролет, лято е пълно с това и според мен тялото само се ориентира на там - плодове, тикви, царевица, кестени, зеленчуци - пей сърце. Но аз опитах зимата и бях основно на варива, ориз и картофи.

# 376
Браво, Герганче, за страхотните резултати Simple Smile Имаш невероятен прогрес за 1 месец, давай в същия дух Simple Smile
И да ти е жив и здрав, малкия юнак! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Роузи, за мен тази жена е нездравословно слаба. Изглежда ми направо чуплива, наистина.

# 377
pvacheva според мен, не знам дали съм права де, но според мен е практично да съм по-слаба, защото по-лесно ми стават всякакви дрехи и няма нужда а избирам дрехи с които да прикривам едно друго или да пробвам сега тук ще пасне ли ... ами там ... та по-лесно е за мен самата
е, не съм вече за съжаление и това ми е проблема. По-трудно се харесвам в дрехи , които харесвам.

# 378
  • Козлодуй
А хубаво ли е да ти седят дрехите като на закачалка и да те мислят за момче, защото нямаш извивки? И аз харесвам мускулести тела ама там където им е мястото - на мъжете за мен си искам да съм приятно закръглена но не с корем а с нормални извивки и тънка талия за съжаление трудно се постига това Simple Smile

# 379
Искам да кажа да не ми се налага да мисля как да прикривам едно или друго . Т.е. слагам дрешката и пасва.
Ей това на мен ми е мечтата. Да няма нужда да си казва - това не е за мен, много ми харесва, но ще ми се вижда това или няма да ми стои там ...
Мъжете които харесват хърбави  . За тях си имам мнение защо харесват такива , но си е мое.

# 380
Забравих да поздравя Гери! Да ти е живо и здраво момчето. Да расте щастливо и безгрижно.
И на мен на Роузи девойката ми е малко анорексична, но всеки си има различни представи за красота.

# 381

Роузи, за мен тази жена е нездравословно слаба. Изглежда ми направо чуплива, наистина.

+1 макар че принципно харесвам слаби, кокалести жени, но мацката имам чувството че всеки момент ще се прекърши.

Благодаря ви от сърце и за пожеланията за рожденика, писах тук,защото пиша в 99% само в тази тема във форума.  Благодаря ви и за думите за мен. Но има още толкова много....  Предполагам че гърба пръв се изчисти защото беше последно натрупан. Продължавам си по план. Истината е че ми се искаше някаква строга диета да се разкарат по ударно няколко килограма. Така да ми се иска едно моно, а така не ми се отдават Simple Smile

# 382
Искам да кажа да не ми се налага да мисля как да прикривам едно или друго . Т.е. слагам дрешката и пасва.
Ей това на мен ми е мечтата. Да няма нужда да си казва - това не е за мен, много ми харесва, но ще ми се вижда това или няма да ми стои там ...

Това с дрехата има поне 2 аспекта, които трудно ще адресираш
1.  В момента стандарт при шиенето на дрехите е липсващ
2. Въпрос на вътрешна нагласа е дали един човек ще приеме тялото си, което колкото и хубаво да е, не е перфектно. А модната и козметичната индустрия, заедно с пластичната хирургия просперират от това жените да НЕ се харесват. Което пък ме навежда на мисълта, че постоянното промиване на мозъци е най-силното им оръжие - постоянното насаждане на всевъзможни комплекси -  не си достатъчно слаба,нямаш извивки, нямаш гърди или прав нос, имаш стрии или целулит, или лунички, или бенки.... всичко е трик да накара жената да се чувства недостатъчно хубава.

# 383
Ракуун права си, но и не си. Като бях дебела ми ставаха единствено дрехите с форма на чувал. Дънките, панталоните и те някакви огромни. Друго си е да можеш да влезеш в магазина и да ти стане дреха, която е с нормални размери, а не с размер на палатка за двама.

# 384
Raccoon17 знам. Не съм толкова наивна Simple Smile
Но има зна4ение дали ако ти е малко по-къса блузката мисли; за всяко движение ако корема не е ок ... Т.е. за мен има разлика да мисля какво се вижда и как изглежда или да не го мисля, изглежда си ок .

# 385
Ракуун права си, но и не си. Като бях дебела ми ставаха единствено дрехите с форма на чувал. Дънките, панталоните и те някакви огромни. Друго си е да можеш да влезеш в магазина и да ти стане дреха, която е с нормални размери, а не с размер на палатка за двама.

Така де...с нормални размери. Защото по горе се коментираше как на супер слабичките всичко им стои добре, а и това не е е така според мен. При много слабите тела често липсват хубави гърди (примерно) и пак трябва да се съобразява човек какво да облече. Просто всяко тяло си има някакви специфични неща, които се налага или поне е желателно да се съобразят при избора на облекло.

На мен ми е болна тема. Изключително трудно ми е да се обличам добре. Широките дрехи ме правят още по широка, тесните пък ясно е, приличам на наденица. Почти винаги залагам на някакви дънки по тялото с по висока талия и по широка блуза или тениска. Не е най доброто, но така свикнах.

# 386

Така де...с нормални размери. Защото по горе се коментираше как на супер слабичките всичко им стои добре, а и това не е е така според мен.
 ...
това не го видях, но разбира се не е вярно.

Изключително трудно ми е да се обличам добре. Широките дрехи ме правят още по широка, тесните пък ясно е, приличам на наденица. Почти винаги залагам на някакви дънки по тялото с по висока талия и по широка блуза или тениска.

Това имам в предвид.

# 387
  • София, България
Определено ще е хубаво човек да влезе в магазина и да си купи, каквото му е грабнало окото без да се притеснява за дължината на роклята, панталонът, моделът. Аз като бях слабичка дънките ми бяха с ниска талия и блузките ми  също бяха късички и си оголвах корема, защото можех да си го позволя. Сега, ако не си взема блуза, която да е тип туника или такъв потник - не се чувствам добре, защото чувствам, че не съм прикрила недостатъците си. Също така клиновете ми(защото сега нося такива) трябва да са с висока талия, за да мога да прибирам коремището. Не е лесно.

# 388
Хей от мен, мили момичета!

Герганче, ти направо си ги убила, момиче! Каква брутална разлика и в ръката и в гърба! Много ме изкефи, продължавай все така! Много е важно май човек да се снима и да си гледа прогреса през месец. Иначе като ставаш всеки ден и се качваш на кантара, който не ти показва резултат, почваш да се демотивираш. Ма нали хубавите неща ставали бавно. Честит рожден ден на твоя палавник, да ти е много здрав и щастлив!

blackisback, и на мен това ми е зорът. Нямам никаква идея как ще се захранвам, ама нали е далеч още, гледам да не го мисля. Живот и здраве да изкарам до края на юни с тоя режим, пък после ще видим. Мислех си дали да не редувам една седмица храна, една седмица шейкове. Или да правя един гладен ден седмично. Ще се консултирам с вас като му дойде времето.

За дрехите и за самочувствието да кажа и аз. На мен пък изобщо не ми дреме, стъпвам като кралица. Вярно, малко пухкава, ама пък снажна Simple Smile Никога никой не ми е казвал, че съм дебела или напълняла ( освен мама Simple Smile Дали около мен са свестни хората и не желаят да ми набутват очевидности...Но все едно. Винаги успявам да си намеря дрехи, наскоро си поръчах една пола XL ot Ганг - страхотна! Рокли от Reserved много нося, там са интересни кройки. Панталони и дънки също лесно намирам, не ходя из мола, де, но да речем в Stop&Shop, Reserved. Понякога за дънки ходя и във Фиола - един китайски със супер много избор и мн размери.
Ама хич не ми пука, много си се харесвам - имам голяма лъскава коса, големи гърди, хубави крака ( не изцяло, де ), ориенталско лице, малко по-матова съм. Сега корем и т.н има за оправяне, ама ще стане.

Това си ми е мантра на мен. Обичам се и другите ме обичат. Гледах едно видео с една чернокожа баба в Humans of New York във Фейсбук. Та тя така казва "I come first". И аз така Simple Smile Много е вдъхновяващо и наистина помага, колкото и откачено да звучи.

Хубава вечер!

# 389
Lion Queen,  кажи кога и къде да дойда на уроци по себеуважение и самочувствие. Така да ми липсва,  а така красиво да звучи всичко по начина по който го описваш. Това искам, даже го искам повече от това да отслабна. Защото ще отслабна (евентуално в някой друг живот) и ще си намеря пък други кусури. Искам да се обичам, да се приема, да се харесам, да виждам хубавите си страни. Не става брат и това е. Гърба ми е отслабнал, аз гледам коремоПрестилката отпред и се нервирам и се мразя и не искам да си купувам дрехи.... Пфууу много съм зле.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 22:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт