Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 216
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Браво на Герганчето!

Да ти е жив и здрав юнака  bouquet

# 361
Гуш и от мен, Гери!!! Браво, голямо браво! Сега спиране няма...това е най-голямата мотивация, да видиш такъв голям резултат и то за кратко време.Simple Smile
Честит да ти е и рожденика, малкият юнак. Да е здравичък, за да може мама да е спокойна и да успява още повече.

# 362
Гери страхотно!
Аз имам някои неща да махам именно около презрамките. Заради летните дрешки без ръкавки. 
Аз съм супер сърдита на кантара. Защото съм сложила едни дънки, които от години не са ми стояли така добре, а мошеника показва плюс  половин кило!
tanya_79 страхотно. Успех нататък. Аз ако можех да го докарам до твоите килограми . Мечта.

blackisback дано намери; време да зареди; вит Д в дост. коли4ества.

Айде аз продължавам със собствените си борби.

# 363
Честит празник, Гери! Да ти здраво и щастливо момченцето, усмихнато и слънчево да му е детството Animal Whale Balloon

1.8кг след не много стриктно моно, от днес пак
Блеки, витамини във  високи дози и л- карнитина ми вдигат тонуса от 2 седмици

# 364
Благодаря ви! Много го обичам този малкия, много! Heart

Кантара много ме дразни. Вече мисля да го метна от терасата. Така ми се иска да се разкарам от 80+,  обаче според кантара съм 84. Има още толкова много работа.

# 365
  • here, there, everywhere
Pvacheva не поздравихме, а резултатите са хубави.

Гери, имаш всички екстри за супер-друпер ден. Да е здраво и щастливо детето, а мама да става все по-по-най.

Аз нямам какво да отчитам. В оркестъра съм по много причини и взе да ми писва и ще действам, този път само за себе си.

Много исках да пиша, но като се сетя.

# 366
  • тук и там
Да ти е жив и здрав малкият сладур,Герганче!:gift_heart:

За кантара-няма какво да го гледаш.Виж как си махнала паласките!Карай си велото,храни се както през този месец  и  ще се получат нещата.Аз съм за оплакване-и кантара стои на 83,4кг и паласките си стоят..GrinМи каквото-такова. И да   няма напредък-поне знам,че правя каквото ми е по силите.

# 367
Гери, да ти е живо и здраво детенцето и да носи само радости на мама и тати! Поздравления за постигнатото ... и не се вторачвай много в кантара , а си следи обиколките Simple Smile
При мен няма за сега раздвижване на кантара, но и аз не съм супер стриктна. Има дни, в които си спазвам режима, но има и такива, в които си хапвам волности. Правя си упражненията, макар и според моите възможности. Надявам се някой ден да успея да изпълня цялата програма с повторенията, които са ми зададени. При упражненията за корем усещам доста силно дърпане в областта на операциите ми ( корема ми е рязан надлъжно, като последното отваряне на пъпа беше преди два месеца) и ме е страх да не си навредя нещо.

# 368
Честит да ви е юнакът, Герганче!!! Да расте все така усмихнат и щастлив!!!  Hug

Днес вече съм тотално без никакви, ама никакви сили. Въпреки всичко се наканих да спортувам, започнах с поредната дупемания и още на разгряването се отказах. Реших да направя поне уин йога- и за нея нямам сили и необходимата нагласа. Събрах си постелки, гири, блокове, прибрах ги, топля си обяд в момента. То е по- скоро късна закуска, ама... така съм го нарекла.  Laughing

# 369
  • Козлодуй
Nuclear, аз нямам нищо за поздравяване виж на Герганче наследника да му е прекрасно детството Simple Smile
Чувствам известен мир със света защото прозрях и аз като Сиска че няма смисъл да водя война с въглехидратите Simple Smile Ами то като се замисли човек всичко в природата се стреми към въглехидратите ето да вземем за пример тибетската гъба за да направи кефир яде лактозата в млякото, за да ферментира виното дрожди някакви ядът фруктозата, млечнокиселата бактерия също се храни с лактоза след това разни складови вредители нападат въглехидратните храни, да не говорим за бозайниците например мечката преяжда с горски плодове наесен за да натрупа мазнини (хиперфагия мисля че се казва) та не се боря с въглехидратите ям ги по малко но по възможност бавни и не съм качила даже вчера ядох 85% шоколад - много хубав услади ми се много Simple Smile
Дали заради смяната на упражненията или затоплянето на времето или много ям не зная но много ми се вие свят ако клекна и се изправя след това няколко минути се подпирам здраво на стената и не виждам изобщо не мога да продължа да знаете от какво е това и дали да ходя на лекар? Simple Smile
Храната ми вчера (никой да не гледа от мен - много ям)
Закуска: чай и кафе с мляко
Обяд: риба и доматен сос за съжаление купешки с е-та и чай
Вечеря: оле мале - пилешка супа, малко парченце хлебче направено от трици и извара, 1 варено яйце зелена салата със спанак, кашкавал пане, кюфте, крема сирене с бадеми, семки, шоколад и чай
Килограми днес 60 цел 57 Simple Smile

# 370
  • София, България
Герганче, уникална промяна! Това за месец!!!! Просто ще ме накараш да си изнамеря колело и да се науча да карам отново.
Иначе за рожденика да му пожелая много здраве и още толкова усмивки!

Доста вече подхванаха правилната посока и много искам и тези, които още търсят правилния начин , вече да го намерят, за да си отслабваме всички заедно и да се хвалим с такива снимки като на Герганчето!

# 371
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Въглехидратите са си супер. Мазнините не са...

Най- готините тела, според моите критерии са на веганите, а те се хранят само с въглехидрати

Ето това момиче ми е идеал:

Завиването на свят може да е признак за електролитен глад- забъркай си лимон с мед и малко сол ... и разреди с един литър вода....  и пийвай от време на време...или айрян си прави с малко сол и захар.

# 372
Въглехидратите са си супер. Мазнините не са...

Най- готините тела, според моите критерии са на веганите, а те се хранят само с въглехидрати

Ето това момиче ми е идеал:

Завиването на свят може да е признак за електролитен глад- забъркай си лимон с мед и малко сол ... и разреди с един литър вода....  и пийвай от време на време...или айрян си прави с малко сол и захар.

Не знаех, че се увличаш по това Simple Smile
Аз много бих искала, ако успея да сваля и да оформя мускули да продължа с веган режимите.
Попадала ли си на Хана? https://www.youtube.com/channel/UCs1uwp7bB1J_3r5xN2ioL_w

# 373
  • Козлодуй
Роузи, благодаря за съветите за виенето на свят Simple Smile
Ама мъжете не харесват толкова кльощави мадами защото в природата прекалено слабите индивиди не могат да осигурят наследник а мъжете са първични същества и затова обичат заоблени форми и нормално е ние жените да харесваме по-ръбести форми защото ни привличат мускулести жилави мъже - доказателство че са способни да донесат лов в дома - доказателство, че и ние сме първични но това което ние харесваме като тяло не се харесва от мъжете иначе гледката на плажа ме омайва обожавам всички нюанси на синьото море Simple Smile

# 374
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не съм, но започвам да я следя Simple Smile
Благодаря!!! ...

... от всичко гледам и заимствам познание Simple Smile

Зная за мъжете, но аз харесвам кокаляци Simple Smile ... и освен това се чувствам по- добре по- слаба, макар че се харесвам много сега...

Общи условия

Активация на акаунт