Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 154
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • тук и там
Това със отичането е може би поради венозен застой или нещо от сорта-в смисъл нещо свързано със кръвообръщението (според мен).На мен ми отичат краката .Особенно ако съм била седнала.Като пътуваме за някъде и се налага да стоя в колата няколко часа,краката ми са супер отекли. Може би докато се разхождаш -ръцете си висят надолу и нямат движение?Пиша си ..не че имам идея..
За метаболизма-ми нали със това често ядене би трябвало да стане по-бърз?!Пък и на 1250 калории ще отслабвам със сигурност,ама не мога да устискам нещо на тези калории..

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 10:16 от Kaisia

# 421
Аз пак не съм съгласна с Амур.
И изобщо не съм съгласна с идеята, че на тялото му трябват 1600-1800-2000 калории. На моето не му трябват. Горя по 1800-2000 калории само в изключително натоварени дни, в които И тренирам И ходя пеша 8-10 км. Иначе горя по 1500-1600.
Бъгнат? Метаболизъм? Не ми се влиза в тази игра, но дори само тези две думи са ужасяващо неясни и реално - не определят никакъв проблем, а са само мъгляво и неясно теоретично обяснение на нещо си. Съмнявам се да има човек в темата, който ей така от раз да може да даде дефиниция на "бъгнат метаболизъм".

# 422
Много се говори за йо-йо, ама хайде да отслабнем, не е толкова трудно задържането
И за няколко години да качиш 5 килограма, категорично не съм съгласна да се нарича йо- йо
А пък някой да си държи тялото гладно, ей това в тая тема не съм го виждала Laughing ... айде Роузи само понякога

Гери, чудна мацка си била, лепи снимките на хладилника и продължавай с дисциплината Simple Smile

# 423
Херц, имаше една - Иде Пролет. Ама отслабна и ни заряза. На пук на всички, които я оплюхме и още си кютаме тук Simple Smile
Интересно ми е какво се случва с нея. Ще се радвам, ако пише.

# 424
Кайсия не те разбирам, честно. Защо сама се саботираш? Нали си твърдо решена да отслабнеш? Тогава няма да чопкаш хляб, ако си толкова гладна, че не можеш да устискаш без храна вземи и хапни една ябълка или пък един банан.

Герганче гледай си по-често тези снимки и се самоубеждавай, че съвсем скоро ще си същата мацка. Самовнушението е голям мотиватор Yum

Госпожице
твоето хранене за мен е много странно, но щом се чувстваш ок така ти пожелавам успех Yum

А пък аз обратно на всички си харесвах лицето повече, когато бях дебела. Тогава имах бузи, скули и въобще съвсем друго излъчване. А сега в лицето съм една изпита, бузите ги няма, абе ... не се одобрявам. Но за едните бузи няма да рискувам да си върна килата.

# 425
Непоискан съвет, опитвала ли си вечерна иглика за ПМС-то? Много ми помогна на мен, че беше трагично.
Аз се интересувам. Как се пие, по колко mg и по колко дни в месеца? На какво точно помага?
Вече няколко пъти чета за тази вечерна иглика във форума, много ме заинтригува. При мен пмс е съпроводено с пълна трагедия в настроенията, това ми е големият проблем. Физически почти нямам оплаквания. От мен самата може ли да ме спаси?

# 426
Витамин Е и магнезий чудеса вършат с мен, няма подуване, няма пмс, и само един ден съм нетърпима и за себе си Laughing

# 427
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тили, подуването е естествено състояние, не е някъв симптом... тялото се защитава, защото си го натоварила малко повече... Което не означава, че трябва да спреш, напротив....но можеш да очакваш някакво натрупване на умора към края на седмицата...

# 428
Непоискан съвет, опитвала ли си вечерна иглика за ПМС-то? Много ми помогна на мен, че беше трагично.
Аз се интересувам. Как се пие, по колко mg и по колко дни в месеца? На какво точно помага?
Вече няколко пъти чета за тази вечерна иглика във форума, много ме заинтригува. При мен пмс е съпроводено с пълна трагедия в настроенията, това ми е големият проблем. Физически почти нямам оплаквания. От мен самата може ли да ме спаси?
При мен е още по-зле. Боли ме всичко, кръст, глава, корем, гърди, да не говорим за нервността.
Пия вечерна иглика по 2-4 на ден (така де, когато се сетя)
Херц, мерси и магнезия го забравям.
А дойде ли ми е ужас - буквално припадам от болка, повръщам, до спешното съм стигала за инжекции

# 429
Да се отчета с 2 кг за десет дена успях да сваля. Стабилно си стоят, което е добре. Трябват ми още 3 или 4 кг.

# 430
Кайсия не те разбирам, честно. Защо сама се саботираш? Нали си твърдо решена да отслабнеш? Тогава няма да чопкаш хляб, ако си толкова гладна, че не можеш да устискаш без храна вземи и хапни една ябълка или пък един банан.

Аз всяка сутрин, като се събуждам, си казвам "сама си го правя". За всичко важи, но и за храненето. Помага ми. За всичко, но и за храненето Grinning

# 431
  • Бургас

1300 мг. пиех аз. В зависимост колко зле е положението по 1 или 2 пъти на ден. Бях като в дупка, не можех да говоря без да плача, настроението ми се менеше всяка минута, бях нервна до безумие. Плюс болки в гърдите. Първият месец я пих непрекъснато. Вторият месец от овулация до края на цикъла. Третият от овулация докато ми дойде. Това беше някъде в периода ноември-януари. Слава богу, оттогава не съм имала нужда, но имам в хладилника, ако пак се наложи.

# 432
Таня, благодаря ти! Hearts Много си ми полезна! Особено с грамажа и начина на прием Hug, точно това ми убягваше.
На фона на толкова нерви, черногледство и какви ли не гадости, болките в гърдите изобщо не ги отразявам. Simple Smile))) Но и моето пмс е като описаното от теб. Ужас.

# 433
  • Бургас
Дано да ти помогне. Моят производство  на GNC, поръчвам го от Ремедиум. Има и вариант на Або Фарма по аптеките, но е по 1000 мг. Не че не върши работа, но онзи определено е по-хард.

# 434
По случай метаболитния синдром, донякъде съм съгласна с Амур, макар и според мен числото да е строго индивидуално, защото се изчислява спрямо активната маса на човека и нивото му на движение.
И ще оставя една статия на Любо за поправката на "повреден" метаболизъм:

http://lubomirivanov.com/2114/

П.П Аз пък зарязах меренето на кантара всеки ден, то това е направо удар по самочувствието. И съм станала нетърпелива напоследък :/

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 11:42 от Raccoon17

Общи условия

Активация на акаунт