Отговори
# 375
Радвам се, че ще върнат Калин в болницата, това ще му се отрази благотворно - на терен, занимавайки се с любимата с и професия. Сигурно ще му е трудно в началото, защото едва ли ще оперира, но да консултира, да се занимава с диагнозите, ще се почувства отново в свои води.

За триото ни остават да е съспенс Grinning

# 376
Идвам с интервю на Деси Бакърджиева, промото и анонса за следващата седмица.
Да не ви отчайвам, но за триото няма нищичко.
https://nova.bg/news/view/2018/04/15/213039/деси-бакърджиева-тря … орската-професия/

Защо подхващат някаква сюжетна линия и после я зарязват.
Развиха отношенията им до момент, в който и на двамата им е ясно, че се привличат и после ги зарязват.
Няма да гледам и др.седмица явно: (

# 377
Ааа, Вера, не се отчайвай, няма да е сушаво, нищо, че не са ни разказали нищо, просто ще си останем изненадани накъде ще се развият нещата. Иначе не се съмнявам, че ще ги видим Simple Smile

# 378
Идвам с интервю на Деси Бакърджиева, промото и анонса за следващата седмица.
Да не ви отчайвам, но за триото няма нищичко.
https://nova.bg/news/view/2018/04/15/213039/деси-бакърджиева-тря … орската-професия/

Защо подхващат някаква сюжетна линия и после я зарязват.
Развиха отношенията им до момент, в който и на двамата им е ясно, че се привличат и после ги зарязват.
Няма да гледам и др.седмица явно: (
И на мен това не ми харесва, но вярвам, че ще се заемат с тях по-сериозно вече. Миналия сезон направиха същото нещо и с историята й с Банков и после направо си избухнаха. Сега поне видяхме кратко промо с тях и в това след епизода ни показаха, че ще ги видим.

# 379
В момента с тях е затишие пред буря, както каза Яница, и миналия сезон минахме през такъв период, само дано този път не изскочи някой скелет от гардероба на Марио Joy, а да е по-любовно Kissing Heart Grinning

# 380
В момента с тях е затишие пред буря, както каза Яница, и миналия сезон минахме през такъв период, само дано този път не изскочи някой скелет от гардероба на Марио Joy, а да е по-любовно Kissing Heart Grinning

И както каза Димитър З. - "скоро ще се завърнем с гръм и трясък" Joy Вярвам, че сега като се завърнат, до края на сезона ще ни разкажат играта за зло или за добро. Айде дано без скелети в гардероба за Марио, той си има едно скелетче на име Тони до него в болницата и вкъщи, не му трябва друг. Joy
Прави ми впечатление, че и предишния сезон и сега използват момента, че Зорница е...така да го кажа "отрязана" от някой мъж и хем правят пауза на сюжетната линия, за да се развият останалите малко, хем да изглежда като почивка за нея от болницата и от обекта на разочарованието й. Grinning

# 381
В интерес на истината, понеже тия дни в пристъп на тъга по тях, си припомнях началото на сезона, присъствието им е много масирано до преди тая пауза. Така че им прощавам почивката, стига да ми ги върнат тая седмица Grinning

Иначе новината, че Калин ще се върне, ме радва много, ексцесиите на Ванчето ме карат да си мечтая вече да я усмирят и да го роди това дете, а нещата около Фотев ме заинтригуваха, но за кое отделение говорят остана мистерия за мен.

# 382
В интерес на истината, понеже тия дни в пристъп на тъга по тях, си припомнях началото на сезона, присъствието им е много масирано до преди тая пауза. Така че им прощавам почивката, стига да ми ги върнат тая седмица Grinning

Иначе новината, че Калин ще се върне, ме радва много, ексцесиите на Ванчето ме карат да си мечтая вече да я усмирят и да го роди това дете, а нещата около Фотев ме заинтригуваха, но за кое отделение говорят остана мистерия за мен.

Наистина ги имаше във всеки епизод до този момент, като изключвам тази седмица. Май пак Димитър З. беше казал същото нещо, че в началото са наблегнали доста на историята им и сега трябва малко пауза, за да развият и останалите. Затова ги разбирам, ама поне можеха така междудругото да ни зарадват с присъствието им ей така за цвят, дори и да не се случи кой знае какво. Joy Ето например как показаха Марио дори и за малко когато Войнова се появи - човекът се застъпи за нея, защити я и макар да беше за части от секундата направи впечатление.Grinning

Това за Ванчето ме плаши! Да не вземе да хване Лора и Мазов по бели гащи дето се вика, там където се излежаваха в края на миналия епизод. Joy Не знам какви ексцесии ще има, ама айде по-спокойно само хаха.

За Фотев подозирам, че ще е нещо за случая с повредените монитори в спешното или с гинекологията, ако Галя все пак нещо е сгафила, в което не вярвам много, така че залагам на първото.

# 383
Явно пак цяла седмица  ще хвърляме по едно око , за да не изпуснем някой случаен поглед или реплика в асансьора  Heart Eyes
Ще ми е интересно  как Ина ревнува Боби , Калин как  се  завръща и се чувства полезен  и най-после да ни отърват от  крейзи-Ваня #Crazy , обаче  това няма да ми е достатъчен мотив да очаквам сериите с такова нетърпение , както  , когато  в тях участват и ТОМАЗО  newsm78 .
Сценаристите да не би да  проучват настроенията / cheers в "наздраве-компанията"/ и да бавят  развръзката при тях .
КАЗВАМ ГО ЯСНО :  искаме   newsm32 -Тони , кръстили сме го на чичо му  Joy
Днес май ще изгледам  в аванс епизода от другия  български  сериал , че да не се чувствам капо  Whistling

# 384
Явно пак цяла седмица  ще хвърляме по едно око , за да не изпуснем някой случаен поглед или реплика в асансьора  Heart Eyes
Ще ми е интересно  как Ина ревнува Боби , Калин как  се  завръща и се чувства полезен  и най-после да ни отърват от  крейзи-Ваня #Crazy , обаче  това няма да ми е достатъчен мотив да очаквам сериите с такова нетърпение , както  , когато  в тях участват и ТОМАЗО  newsm78 .
Сценаристите да не би да  проучват настроенията / cheers в "наздраве-компанията"/ и да бавят  развръзката при тях .
КАЗВАМ ГО ЯСНО :  искаме   newsm32 -Тони , кръстили сме го на чичо му  Joy
Днес май ще изгледам  в аванс епизода от другия  български  сериал , че да не се чувствам капо  Whistling

То само да не стане така, че направо да си чакаме края на епизода, за да видим дали в промото за следващия ги има, че аз след първия половин час от епизода вече само за него си мечтаех. Joy
Ина и тя започва на става крейзи по Тасев  Grinning, ама в тоя епизод е страхотна. На това момиче много му лепне тая роля, страшно ме изненадва.
За Ванчето съм в страх и под напрежение хахахаха. Тя сега е луда, очаквам да стане тройно повече. Пък за Калин се радвам, тъкмо малко да ни отърват от драмите Мишеви. Аз исках да си го гледам лекар, а не в това положение ама...
А сценаристите не знам какви проучвания си правят за настроенията ни в "наздраве-компанията", ама нещо не са ги улучили правилно и правят наопаки, та да ни е гадно.Joy

# 385
  • София
Леле, как сте се развихрили тези дни, нямате изчитане.

Така, ей сега дадоха ново промо, но аз докато се осъзная и то свърши. Само Тони и Зорница, Тони нещо говори, няколко сцени с тях двамата и накрая седят в подпокривното, на диванчето.
Харесвам Тони ,много, но не ми харесват тези акценти. Дано е само за заблуда.

Връщам се да ви изчета.

# 386
Хахаха, Ели, написала си им го, дала си им нагледен материал, име е измислено на бебето, не знам какво още им трябва, за да разберат тънкия ти намек Joy

Марио няма да има скелети, първо домашният им гардероб е претъпкан от скелетчетата на Тони и второ на Батко не му е останало време да си отгледа собствени от грижи по малкия. Грижата, притеснението и любовта към Тони е достатъчно голямо нещо, което в момента стои като триметров зид между влюбените гълъбчета, така че допълнителни екстри не ни трябват. Просто там да дават по 2-3-5 минути на епизод, да знаем какво се случва, пък ние ще продължим да стискаме зъби в очакване на някаква развръзка.
Това, което не ми харесва в цялата работа, е че ми нашепва за някакъв вид творческо безсилие - да не можеш да разпределиш историите така, че да не се получават дупки, не говори добре за екипа. Яница е права - Марио ни го дадоха с две реплики, но беше достатъчно, за да усетим присъствието, да добавим още един щрих към характера му и да сме спокойни.

Росита, вероятно си видяла промото на Тони. То е старо и кадрите са стари и репликите на Тони зад кадър са доста успокояващи, не се притеснявай Wink
Има го на страницата на Фейсбук, ама ти нали каза, че нямаш Фейсбук, сигурно затова не си го виждала и ти изглежда ново Simple Smile

# 387
  • София
Росита, вероятно си видяла промото на Тони. То е старо и кадрите са стари и репликите на Тони зад кадър са доста успокояващи, не се притеснявай Wink
Има го на страницата на Фейсбук, ама ти нали каза, че нямаш Фейсбук, сигурно затова не си го виждала и ти изглежда ново Simple Smile

Ох, а дано, че аз се опитвам да готвя за домочадието и не го видях добре, че телевизора ми върви за фон, и абсорбатор работи и съответно нищо не чух

# 388
Росита, трябва да е било това https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/863851617134758/. Те от време на време си ги пускат, и аз бях хванала това на Зорница наскоро.

Mosquita, успокои ме хахах. Бях забравила за това промо и си помислих, че пак трябва да дебна нова тв. Grinning

# 389
Абе едно не мога да разбера - нали ви е ясно, че Зорница ако/като остане с някой от братята, това ще е Марио? Защо се шашкате?  

Връщам се и аз да ви чета, че нещо не поличавам нотификации за нови съобщения и съм изтървала нишката днес Joy

ПС сцената между Тони и Зори на покрива вече са я давали - имаха хубав разговор тогава, той каза готини неща за брат си

Общи условия

Активация на акаунт