Отговори
# 465
Ей, сетих се Тони как жално попита Зорница "Има ли място за мен в таксито?".
Еми освен и аз да си пусна някои от старите серии за утеха. И без това само се ядосвам на Капките в понеделник вечер. Пък толкова ги харесвах.
Много беше тъжен там, ама честно казано аз тогава бях като Зорница - бях твърде ангажирана с батко му, та да забележа неговата болка Joy

Мен като ми е мъчно за тях, си пускам първия епизод, където бяха страхотен екип, после епизода с баса, където много сладко се дърляха, а после Батко още по-сладко я целуна и накрая сцената с бонбоните, която всъщност беше доста комична и за първи път Зорница я видях игрива, а пък Батко искрено й се радваше преди да му приседнат бонбоните Joy

# 466
А 2 епизод не си ли пускаш?Rolling Eyes

# 467
Мелани, не, той ми е много тъжен. Всъщност от него ми харесва само операцията на бебето и как Ковачев каза на Романова и анестезиолога, че са лигльовци Joy

# 468

Аз май съм една от малкото, които ужасно харесват секс сцената им Joy Знам, че няма грам любов и нежност, обаче има такова...... напрежение Flushed Wink Тогава си казах за Батко - той готин, бе!

Благодаря за песента! Рязко ми се прииска да я чуя Simple Smile

# 469
    Mosquita, 'що? Играта беше добра!

Дона и аз така!

# 470

Аз май съм една от малкото, които ужасно харесват секс сцената им Joy Знам, че няма грам любов и нежност, обаче има такова...... напрежение Flushed Wink Тогава си казах за Батко - той готин, бе!

Хахах не си само ти тази дето харесва сцената. Joy Още една луда в кюпа. Grinning

Аз например като ни бяха оставили на сухо без тях реших да си пусна техните сцени от първи епизод досега, да си обобщя  картинката малко и да си припомня как стигнаха дотук.Grinning

# 471
 cheers Добре ,че пускате спомените  за първите епизоди /спукахме се да хвалим сценаристите , а те ... ooooh! / !
Днес май ще си бачкам кротко пред телевизора , защото  няма  какво да ме разсейва . Чак в 22 ч. може да погледна Фокс лайф.
Така ударно ни зарибиха с историята на Батко и Кака , с Тони плътно до тях , че сега всичко  ми е само  фон до завръщане на  ГЛАВНОТО /за мен/ действие .
Като се поосвободя , ще изгледам всичко , което намеря  с Велислав  Peace
....Аз май съм една от малкото, които ужасно харесват секс сцената им Joy Знам, че няма грам любов и нежност, обаче има такова...... напрежение Flushed Wink Тогава си казах за Батко - той готин, бе!
Кой е казал ,че не харесва секс-сцената ? Мисля ,че не я осъдихме като големи моралисти , а приехме с разбиране , че това  беше  шоковото и излизане от дупката  след  напрежението  по спасяването  на сина и внука на Фотев .Освен това Зори   знаеше ,че той заминава - това беше докосване за секунди в пространството и  продължаване  по собствените орбити /за наш кеф  обаче  Батко  се върна и заседна  на нашата траектория  Peace / .
Сетих се ,че Тони ще бъде много огорчен  като разбере  , че са го поканили на работо заради Марио .

# 472
Хмммм, добре, много добре, официално се извинявам Joy Joy

И да - те са си главното действие! Неслучайно ги дават на всяка заставка Wink

# 473
Не че не я харесвам, напротив, беше изиграна много добре и пресъздаде много точно емоцията. Но тогава Зорница беше напълно разнебитена и ми беше мъчно за нея. Искаше да успокои болката за малко, а ако се съди по разговора й след това със Стаменова, всъщност само я усили.

Яница,и обобщи ли я картинката? Аз, честно казано, не разбрах как стигнаха дотук. В смисъл - пътят на Зорница ми е ясен и знам защо и как хлътна по него. Но как Марио направи рязък завой от „тая не струва и сега ще го докажа, като я мина още веднъж” до „аз съм наранен и нещастен, защото тя избяга от целувката ми” си остана пълна мистерия за мен.

# 474
Но как Марио направи рязък завой от „тая не струва и сега ще го докажа, като я мина още веднъж” до „аз съм наранен и нещастен, защото тя избяга от целувката ми” си остана пълна мистерия за мен.

Ми те мъжките чувства по принцип са си мистерия Joy

# 475
Хахаха, Дона, така е по принцип и все пак, изглеждаше твърде наранен и обиден за човек, който ден по-рано казваше, че жените като нея те употребявят и захвърлят.

# 476
Яница,и обобщи ли я картинката? Аз, честно казано, не разбрах как стигнаха дотук. В смисъл - пътят на Зорница ми е ясен и знам защо и как хлътна по него. Но как Марио направи рязък завой от „тая не струва и сега ще го докажа, като я мина още веднъж” до „аз съм наранен и нещастен, защото тя избяга от целувката ми” си остана пълна мистерия за мен.

Всъщност и аз малко не схванах как двамата от хора които не се харесват преминаха на "много влюбени" и тоя рязък завой май е бил прекалено рязък. Мисля, че само едно обобщение не ми е достатъчно. Трябва да се вгледам по-добре и да им направя един анализ тип "какво е искал да каже авторът". Joy

# 477
Поради липса на  актуални емоции с ТОМАЗО , ще си пусна пак тази секс-сцена , защото тогава нещо  се  разсеях , защото се стреснах от странните гащи на Зори /първо реших ,че е в цикъл , а тя как скочи на Батко ooooh!/. Всъщност сексът не беше груб , а само  много анонимен и разтоварващ  newsm78
Те двамата просто бяха на една вълна - измъчени самотници , които за  запознаване преживяха  екшъна  от катастрофата , а после явно  и гушкането им е харесало  Heart Eyes После  като се сблъскваха непрекъснато /за наш кеф / и се опознаваха  , не можаха да си устоят .

# 478
Яница, моят литературен анализ е стигнал до следната точка - и двамата се харесаха при първия допир един до друг - Зорница, защото обича смелите герои, а той се впечатли от самоотвержената й помощ.
После за Марио, според мен, драмата не дойде толкова от нейната дързост под душа, колкото от грубия начин, по който го отряза при асансьора. Може би в него са се борили първоначалното чувство на симпатия с опасението, че е кучка с леко поведение. И може би фактът, че тя реагира много остро на сцената, в която той й предложи да повторят, го е накарал да прогледне, че не е такава долна жена, за каквато я мислеше. И да превключи на любовен режим Joy
За нея е ясно. Тя си го харесваше от самото начало, довърши я с момчето на покрива.
Нататък си ти с анализирането,на мен дотук ми стигнаха силите Joy

# 479
 Зорница първо го заинтригува с „постъпката“ си, привлече вниманието му. После я видя  в други ситуации, тя също търсеше неговото внимание. Не мисля, че в който и да е момент е мислил нещо лошо за нея. Даже тогава, когато и предложи втори път без ангажимент, знаеш, че тя няма да се съгласи. Тогава нещо на себеси се отяждаше. Започнаха лекинко да се кълват, да се търсят, имаше тортички, вино (което още е в шкафчето),целувки на тавана, бара, целувки на приземния етаж и.... така.

Общи условия

Активация на акаунт