Отговори
# 660
Все повече почвам да симпатизирам на Ина Фотева и любовта й с Тасев. Ина е много готина, емоционална, чувствителна и добра! И май наистина за пръв път е влюбена.

Зорница е станала по-мъдра, при Марио не забелязах промяна в отношението му към нея. Той си я харесва и иска, това се знае и не това е проблема. Въпроса е кога у него ще настъпи пречупването и ще послуша сърцето си.

# 661
На Марио му е подействало отрезвително отсъствието на Огнянова Grinning и след разговора им на стълбите съвсем се промени. Сега го виждам съвсем различен от човека, който отряза Зорница заради брат си на тавана последният път. И разговора в операционната го потвърди - никак не се е отказал, и може би точно така "ще вървят по ръба" както каза Диана в лайв чата. Там двамата ми изглеждаха едни такива...настървени. Grinning Как само говореха с такъв хъс, изобщо не им дремеше кой е с тях в операционната. За първи път се разкриват така пред останалите. Усещам, че много страст ще има, ама кога ли? Grin

Мириел, възможно е ако Врабчев се разприказва и Тони да научи по този начин или поне да започне да се съмнява и да потърси отговор от Марио. Междудругото Врабчев никак не е далеч от истината, добре усеща нещата.

# 662
Мириел, точно това си мислех тази вечер - че като нищо това ще е поводът за боя. Продължавам да смятам, че Марио ще избухне или заради Зорница, или заради Тони, с наклонени везни към Зорница...

Стела, при Марио разликата е, че почна да говори свободно за чувствата си. Но промяната при нея е много осезаема. Няма я оная токсичност и зависимост от миналия сезон.

# 663
  • Там,където се събуждам щастлива.
Хубаво беше, че ни дадоха почивка от Любов цяла седмица! Я, как сега ни затуптяха сърцата след тази серия, която ще се гледа още веднъж.....Wink

Много хубав и изпипан епизод!

# 664
Хубаво беше, че ни дадоха почивка от Любов цяла седмица! Я, как сега ни затуптяха сърцата след тази серия, която ще се гледа още веднъж.....Wink

Много хубав и изпипан епизод!
Един път няма да е достатъчен. Joy

# 665
Ина много повече ми харесва като държание и жена от Зорница! При зорница уж всеки знае какво иска, а всичко е супер мудно, еднакво и скучновато дори...жалко само, че селската клюкарка се хвана с ина и няма отърване от дъртия чичак...дано си вземе Стаменова и пощади Ина

# 666
  • София
Браво на Кръстева, тя ще вдигне на крака Калин. Дължи му го. Откраднатият живот е точно това.

# 667
Кадърът на Тони и Марио е един път - как умуват и двамата Joy

# 668

Скрит текст:

Сигурна съм, че оттук ще започнат съмненията на Тони за брат му и Зорница. И това ще е само началото. Врабчев като каже на Пенев и Владов и те като се разприказват и отиде.

Тази сцена беше много добра и думите на Зорница бяха много точни.
Скрит текст:
"Не можеш да останеш винаги отстрани. Човек трябва да се бори за щастието си. Малцина успяват, но всеки трябва да опита."

# 669

Скрит текст:

Сигурна съм, че оттук ще започнат съмненията на Тони за брат му и Зорница. И това ще е само началото. Врабчев като каже на Пенев и Владов и те като се разприказват и отиде.

Тази сцена беше много добра и думите на Зорница бяха много точни.
Скрит текст:
"Не можеш да останеш винаги отстрани. Човек трябва да се бори за щастието си. Малцина успяват, но всеки трябва да опита."

Хем се радвам за съмненията, хем се плаша....

Да, Зорница беше много добра в тази сцена, хареса ми колко беше силна и твърда. И даде поле за размисъл на Марио

# 670
След седмица скука, този епизод ми се стори като преражданe на сериала Joy Изведнъж сякаш всички избухнаха - Ина и Тасев, Зорница и Марио. Даже Врабчев, Пенев и Владов (особено Врабчев) успяха да ме разсмеят, а Врабчев беше страшен, затова го харесвам. Grinning Кръстева също липсваше, много добре влезе днес в епизода. Дано успее да измъкне Калин от дупката и му покаже верния път.

Ами...наздраве за страхотния епизод и...знаете кои. JoyWine Glass

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 21:42 от yanitsa.s

# 671
Бе то сичкото въодушевление хубаво, ама Зорница още ще напуска, какво правим по тоя въпрос? Grinning

Пенев и Владов ги обичам какви са зевзеци, въпреки че направиха големи поразии. Ама видяхме Инчето в действие заради тях Joy

# 672
  • София
Дано до края на семицата Зорница и Марио се вземат и да изчезнат, да се миряса щото тука вече е досадно .
Видяхме днес ударена по главата нимфоманка, тя си има причина, но явно и други имат.

# 673
Дано до края на семицата Зорница и Марио се вземат и да изчезнат, да се миряса щото тука вече е досадно .
Видяхме днес ударена по главата нимфоманка, тя си има причина, но явно и други имат.
Ами ние сме "невръстни девойки". Grinning Каква по-добра причина да имаме?
Ще го изчака сам да осъзнае, че е готов на всичко, за да бъде с нея.
И т.е. няма да напусне. Смятам, че вече е размислила. Wink

# 674
  • Там,където се събуждам щастлива.
Какво по-хубаво от българските моми да си имат Любимец (и то да не е младок, а на средна възраст! )От много години не  се е случвало! Да не прозвуча, като стогодишна, но последният път беше около Вчера!

Общи условия

Активация на акаунт