Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 70 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ау, цветарските ми те. При мен орхидеите умират, като процъфтят ги режа и после не пускат клонче с цветя. Споделете какво не правя както трябва.
А аз ще ви изгладя, това е любимото ми разтоварващо занимание.

# 121
Лейди , четох за този Моспилан в група във Фейса , но не го намерих в нашата Агро аптека. Взех едно Б58 , но трябвало навън да пръскам и за сега не смея.......
Ще продължа да го търся, за сега ги минах с веро и спирт .... поне малко да забавя инвазията

Няма смисъл, аз пък само тях мога да гледам.
Плюс саксийните на терасата .
Всичко друго унищожавам светкавично.

Даже единия кактус на сина LaughingSweat Smile
https://www.facebook.com/groups/1376596669328646/
Ето ти една група във фейса. Аз от там научавам всичко.
Предполагам мястото не са си харесали .
Едната ми орхидея беше на сестра ми . Две години при нея стоя като зарзават , но откакто е при мен не е спирала да цъфти - тя ми е най-пускащата цветоноси......

# 122
DZ, мерси, аз фейс нямам по заръка на синчето Stuck Out Tongue Winking Eye, ама нещо ме смота защо точно не трябва да имам фейс. Според мен някоя девойка да не ми се оплаче Joy.
Обаче имам две саксийки където ми цъфтят като луди.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 123
Уау ,
Големи красоти си имаш :*

# 124
  • Варна
Много хубави китки, бре! Радвам ви се, че си имате такива приятни хобита. И на мен така ми действа цветарството, въпреки, че много не ми идва отръки. Grinning Като се прибера от работа или съм имала тежък ден освен с котаранчо почвам с и тях да се занимавам, поливам, пощя овяхнали листа, бърша им праха, даже съм се хващала, че им говоря. Отпускащо е много. Чудесна терапия си е да обгрижваш някакъв вид форма на живот. Не знам дали в тази тема или някоя от другите, в които пиша, но една съфорумка беше споменала, че имала идея дори животинка някаква да вкара в онкодиспансерите, по нейни наблюдения много стимулиращо действало присъствието на любимец на повечето и пациенти, но това няма как да стане естествено, веднага щяха да я уволнят, но едни цветенца виж там риск от паразити, алергии и т.н. почти няма.

Скрит текст:
За памуклийката, момичета, очаквайте тия дни предложения на лично съобщение от мен... на лично, че да не изместваме фокуса на темата, все пак тук друг вид "любимци" е предвидено да се обсъждат. Огромното желание имам още сега да ви драсна, но мъжът още по пътищата, не се е прибрал от командировка, а е спеца в тази сфера. Една от най-силните му страни като агроном и химик са препаратите за растителна защита. Моето портокалово дръвче беше нападнато от въшка, точно когато беше почнало едно хубаво да ми цъфти. Какво ми забърка като коктейл не знам, но от раз измряха гадовете и повече не се появиха, цъфтежът на дръвчето не спря, нито листната му маса пострада. От мен се искаше само внимателно да почистя нацвъканите яйца, но не беше задължително, от естетическа гледна точка и щото ме дразнеха изчоплих.

# 125
  • Cherven Bryag
Момичета за орхидейки....За памуклийка: почиства се със ракия или нещо силничко %.с клечка за уши м/у листата и цветята, сменят се и корите, и като се махне от саксийката може цялата да се напръска или за малко да се натопи в раствор би58, след една седмица се повтаря

# 126
  • София
Ейй, спамите темата. Има такива градинарски, да знаете, ха ха ха.

# 127
Spirit , чакам си личното Stuck Out Tongue
Споко и аз съм си говорила с цветята Stuck Out Tongue Winking Eye Орхите най ме разбират.
Сега съм на въпреки с едни великденчета 3 броя дето все ми умират , а детето така да ги харесва.
Майка ми ми даде едно с цвят и пъпки.....
При мен и цвета и пъпките изсъхнаха......

Elena , със спирт пробвам вечи трети път , че ракията ако ползвам за това мъжо ще ме изсели Joy В58 си купих , но ме предупредиха на терасата да ги пръскам. Достраша ме- било отрова Cold Sweat

Хули , то градинарски има ама такива хубави като нашата няма HugKissing Heart
Ако някой ме бан-не за спам мъжо ще почерпи Joy

# 128
  • София /Абсурдистан
Да не спамим, аз го закъсах. От изгорените от химията лигавици стана инфекция и се налага и антибиотик, днес ми го изписаха. Та сега хем химия, хем антибиотик за 10 дни. Край няма. И сякаш ме е мачкал валяка, дори не ми се шие, което вече е огромен проблем...

# 129
Lady, миличка дръж се Flowers Hibiscus

# 130
  • София
Lady, прегръд! Kissing Heart

# 131
Лейди ,
Едно голямо гуш от мен Hug
Ще се оправиш не се съмнявам.
Силна си , ще успееш Kissing Heart
Ще трябва да ме учиш да шия гоблени , че съм обещала един на зверо от 4 години.
Така , че взимай се в ръце :*
Трябва да имаш сили за мен Kissing Heart

# 132
  • София /Абсурдистан
Тенкс за подкрепата момичета!
Dz ,това да ти е дерта Simple Smile няма нищо сложно, но много успокоява нервичките Simple Smile

# 133
Утре ще чакаме да се похвалиш , че вече си ОК.
Аз имам пак разходки из града - тихо само да не чуе Няма Смисъл , че ще ми се кара Kissing Heart И ще следя да се включиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
Къде инфекцията? Взимай и някакви билкови заедно с АБка и външно и вътрешно да се подсилиш. Стискам палци Simple Smile
Утре съм на контролен при мамолога. Нещо ме боли под мишниците напоследък, разсейки ли са, виждат ли се с ехограф? Мамк@му и рак, ако не от него от страх ще се гътна.

Общи условия

Активация на акаунт