Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 71 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София /Абсурдистан
Този мехлем с невен домашно производство, не е ли всъщност в готов фабричен вид това https://bilki.bg/asam-bilkov-mehlem-balsam-s-neven-100ml.html
От същата фирма и серия съм купувала балсама с арника и е много добро нещо, облекчава на момента болките в ставите и бързо попива, няма мазнотии излишни. Купувала съм и други техни неща, продуктите им са страхотни и не са скъпи.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 11:09 от Unknown_lady

# 196
  • Варна
Лейди, баш такова нещо е. Някой се е постарал вместо нас да забърка като мехлем. Проблемът при лъчетерапията е, че понякога не ти се гарантира произхода на основата или билката, затова някои лъчетерапевти ни карат сами са си бъркаме отварите и да проверяваме кое какво е.

# 197
Купеният крем с невен на "Asam" съдържа 5 вида парабени, много вредни. Чела съм, че точно парабените причиняват рак. Съпругът ми е опериран  преди месец от рак на простатата, сега се възстановява. Никой лекар досега не му е препоръчал диета и той яде всичко умерено, само намали сладкото. Но за млечните продукти намирам взаимоизключваща се информация в Интернет.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 12:37 от kristinia

# 198
  • София /Абсурдистан
Може ли мнение за това масло от невен https://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82- … %D0%BC%D0%BB.7105

Аз няма да бъркам кремове в къщи, че няма да ги наглася със сигурност, затова гледам нещо готово.
Гледам това кремче https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BA% … _D0_B5_D0_BD_20-s

и този крем също
https://www.zoya.bg/%D0%9E%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D1%8F%D … _D0_B5_D0_BD_20-s

От Зоя магазина са чисти козметиките без боклуци в тях. Ако някой е купувал тези кремове, моля да сподели мнение.

# 199
Козметичките, Grinning изобщо не е задължително да изгорите при лъче. Аз дори не се зачервих.

# 200
Опииии , познайте кой е на работа Stuck Out Tongue Winking Eye
Дойдох само за 1 ден на работа между болничните.
Утре ме искат в онкото .
А днес от сутринта оправям бакиите  на момичетата от вчера. От стола не съм ставала Bowtie
Повече се измарям в къщи Joy

# 201
Привет девойките, времето се затопли и щъкнахте 😍 това е супер.

# 202
  • София /Абсурдистан
При мен се появиха и кардиологични проблеми от химиите. Днес ми правиха кардиограма в работата на ММ и има проблеми. Ще трябва да търся кардиоложката ми. Мале край няма, а то тепърва се започва.

# 203
Lady, много лошо, как пък едно нещо не ти се спести Confused много силна прегръдка от мен. 🌸

# 204
  • Plovdiv, Bulgaria
А някоя от вас ползвала ли е нещо за засилен растеж? Аз точно приключих химията и в тази жега главата ми завира с перуката, а ще мине поне месец, докато имам косица някаква.
Аз ползвах около 2 месеца тези ампули + същия шампоан. Много ми помогнаха.
Виши https://www.vichy.bg/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0 … ERCOS/p10397.aspx

Привет на всички, виждам, че доста новини съм изпуснала, но най-важното е да сме живи и здрави ! Успех на момичетата, които още са на терапия.Flowers Hibiscus

# 205
Лейди ,
Дано не е нещо сериозно Anguished
Стискам палци това да е последното препъни камаче пред лечението :*

# 206
  • Plovdiv, Bulgaria
Лейди, спокойно, понякога всичко се случва наведнъж, но не забравяй, че винаги изгрява и слънчице! Успех!  Kiss

# 207
  • София /Абсурдистан
Благодаря за подкрепата момичета!
Една от идеите е да се спре химията, което мисля да не допускам. Другата седмица кардиолога трябва да каже какво ще  правим.

# 208
  • София
Lady, прегръдки от мен!
Не зная какво да ти кажа, какво да те посъветвам... Мисля си- дали от стрес от диагнозата и от лечението не си се сринала психически?! Да, да, всички преминаваме през това- просто го правим по различен начин.
Опитай се да се успокоиш (ако е необходимо дори с медикаменти... доктор имаш вкъщи, момиче... възползвай са максимално от това).
Не е толкова страшно, колкото изглежда първоначално Kissing Heart !
Още веднъж те прегръщам и ти желая бързо да намериш пътя!
Ще се справиш! Само го поискай наистина!  Kissing Heart

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 10:11 от AnyHr

# 209
Благодаря за подкрепата момичета!
Една от идеите е да се спре химията, което мисля да не допускам. Другата седмица кардиолога трябва да каже какво ще  правим.

Стискам палци да не се спира химията...аз бях така с Херцептина,  прави се на 21 дена една година, след всичките ми осем химиотерапии, не се сещам дали на теб го правят. Той е кардиотоксичен и ми искаха на 3 месеца ехокардиографии, преди последната инжекция обаче не бях направила истинска, защото кардиолога взе да цуфти, че много на често ги искам, не знаейки спецификата на проблема и ми преснима старата с друга дата ...Направиха инжекцията и брах голям страх да не ми стане нещо, но Слава Богу жива съм...иначе трябваше да ме отложат, което не беше добре. Но аз стартирах химията със здраво сърце, при теб не знам как е, просто давам пример...

Общи условия

Активация на акаунт