Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 71 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София /Абсурдистан
Трябва да избутам още 4 химии преди операцията и още 10 след. Няма да е лесно.

# 241
  • София
Лейди, къде се лекуваш ?
Никак няма да ти е лесно, като чета и съпътстващите проблеми.
Ама пък си нахъсана и това много ми харесва момиче.
DZ, мрънкай си колкото си искаш, а пък аз ще ти се карам. Става ли ?

# 242
  • София /Абсурдистан
В Сити клиник, че ми е в квартала Simple Smile
Трябва да се разберем с осмокракия да ме остави на мира.
Гледахте ли по новините как младата жена се лекуваше при известният бразилски  медиум и се влоши много?

# 243
  • София
Гледах, гледах. През годините видях много простотии. И ще ми кажете, че надеждата умирала последна ? Колко много шарлатани правят капитали, буквално на гърба на неизлечимо болни хора.
Спомням си преди години едно детенце, май Петърчо се казваше. Събраха парички с дарения и го заведоха пак в Латинска Америка и май пак при този шарлатанин. В този случай май беше замесена и Силвия Кацарова. Отдавна беше, може и да греша.
Детето почина, но поне го върнаха в родината.

# 244
  • София /Абсурдистан
Помня го този случай. Детето го водиха не при него, а в Мексико и дадоха много пари. А този се води нещо като гуру, има и последователи монаси, четох разни случаи на много излекувани хора,някои даже са се преместили от къде ли не, за да живеят там, за да се лекуват,но явно с тази жена не се е получило. Той не взема пари за лечението, но пътя и престоя там си искат не малко средства. Има нещо като духовен център и лекува с медитации, както и да звучи това Simple Smile

# 245
  • Варна
Лейди, DZ, и двечките сте борбени. Ще се преборите с проблемите. Вярвам. Дано това да е било дъното и оттук нататък само нагоре. Времето е хем хубаво, хем коварно. И сума ти изкушения има вече около нас. Ледена биричка, климатици, препотяване, разтворени врати, течения. Съветвам ви да се пазите една идея повечко, че химията наистина разбърничква организма, само това ви липсва и някоя глупава настинка да борите.

Слушам по ТВ отново я подхванаха темата за млечните продукти и подвеждащите етикети. Мен ме съветваха да ги избягвам, какво са имали предвид лекарите чак сега се замислям. Дали е проблемът в самите млечни или е проблемът в големия риск да си накупя некачествени млечни, с разните му там "хубости" като палмови масла, сухи вещества, трансмазнини... последните са си доста вредни между другото.

# 246
Млечните са трудно смилаеми, особено прясното мляко. За усвояването им се било харчило повече енергия и калций, отколкото съдържат. Така твърдят учените и аз донякъде им вярвам, но не мога и не искам да ги спра, много ги обичам Smiley Една интересна книга, в която се пише за млечните е "Ензимният фактор" на доктор Хироми Шиния. Доколко идеите му са правилни нямам идея, склонна съм да му вярвам,  много ме впечатли - http://stignime.com/books/26%5CEnz_faktor.pdf .

# 247
  • Варна
Благодаря за книжката, Фри! Сканирах я набързо, много ми допадна стила, направо с удоволствие ще я зачета. И аз много ги обичам млечните, избягвам, избягвам, ама колко да избягвам. Мъжът само като каже "Мусака скоро не си ми готвила" и аз само това чакам. Зависи от тавичката, но понякога и две кофички мляко отиват за заливката. Ей така да има много, изобилие да се чувства, да е пухкавка, дебела, златиста. После пък при сервиране и още, и още мляко се добавя. Grinning Та като един пристрастен към млечните, ще е добре да си вдигна малко нивото на обща култура.

# 248
  • Plovdiv
Здравейте момичета! Моята операция мина и за съжаление новините не са добри. Когато ме приемаха всички лекари включително и този който избрах да ме оперира бяха на мнение че е доброкачествено, но на рефрира е излязло положително. Махнати са ми и лимфни възли и е изрязано въпросното образувание. Сега чакам хистология. Тормози ме факта че в този КОЦ Пловдив е такъв хаос, че стават грешки и то фатални. Искам преди да почна каквото и да е лечение да ми потвърдят диагнозата и на друго място. Може ли това да стане? Чували ли сте за проф. Гавраилов в Онкологична? Препоръчват ми го? А в Сити Клиник конкретен лекар който да препоръчате? Искам обаче с нови изследвания да ми потвърдят, дали е възможно като вече съм оперирана.

# 249
Момичета , химията ми е червена .
Остават ми още 3 вливки с нея -после 4 с нещо друго.
Лейди , като чета твойте вливки колко са ми става гадно , че изобщо се оплаквам Sad

Хули, нямам проблем да ми се караш Hug

От болницата не са ми дали схема за пиене на зофран /деган.
Някой минал през червената гад , ще каже ли как ги е приемал Confused

Теди , горе главата.
Поне се размина с една операция.
При мен се наложиха две Sad
Дано резултатите от лимфните възли да е ОК Kissing Heart
Неспирай да раздвижваш ръката -важно е .

# 250
  • Plovdiv
Ох, не е ясно дали ще е една операцията. Още нямам хистология. Какво точно става ясно от тази хистология? Дали има разсейки? Като са махали лимфни възли то значи има? Ох супер объркана съм.

# 251
Лимфните възли ги махат за да разберат дали има или няма засегнати.
Втора операция едва ли ще има при теб.
При мен на първата не беше много ясно какво е . Гефира не е посочил +или -.
И чакахме хистологията и тогава онкокомисията назначи втората операция.

# 252
Теди,майка е диспансеризирана в св.Георги.Доволна е.Беше ходила и в онкото,но страшно много хора има там.То и в св.Георги има,но тя там предпочете.Когато отиде да се диспансеризира в св.Георги,онколожката й изиска блокчетата,за да ги изследват в Плевен-вече не помня много,но беше Киш изследване.Не се притеснявай,чакай хистологията-според нея ще ти назначат лечение.Лимфни възли както е писала и DZ махат за изследване и на тях. Колко беше чакането за резултата от хистологията-ако не се лъжа към 20тина дена го чакахме.Раздвижвай ръката-важно е.Колко лимфни възли са ти махнали?

# 253
Чрез хистологичното изследване разбират вида на карцинома,дали хормонозависим и дали е Хер + или -.Важно е,за да знаят лекарите какво лечение да ти предпишат.

# 254
  • В царството на игрите:)
Чували ли сте за проф. Гавраилов в Онкологична? Препоръчват ми го?
За какво ти го препоръчват Гаврилов. Той е хирург, а операцията вече ти е минала. Сега трябва да занесеш материал или при до. Христова в МА или при доц. Поповска в Плевен. Това са референтните лаборатории.
Не бих те посъветвала от Пловдив, където имаш не малко възможности да се лекуваш в Сити.

Общи условия

Активация на акаунт