Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 71 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Lady, на мен ми звучиш като достатъчно комплексен случай да те наблюдават в болница....постоянно ....Ясно, че мъжът ти е лекар, но той не може да взима решения за теб ( етика и т.н. ) . Може би е най-добре да те следят в онкологията ...

# 226
  • София /Абсурдистан
А, мъжът ми е с друга специалност. Той ме лекува за други неща, за онкологичните не. Ами няма кой да ме види сега от онколозите, чак в сряда. Не пускат в отделението, чак в сряда ще ходя на контролен преглед и тогава. Миналия вторник пак не ме видяха, само кръв взеха, а пак не бях добре, доктора го нямало, а до другия доктор, който беше сам в отделението не можах да се добера след близо 4 часово чакане. Просто си тръгнах, че вече не можех да чакам. Утре ще видя какво ще ми каже кардиолога и до тогава ще търпя някак си. Ако е за болница, ще отида направо в Сити клиник и ще ги моля да ме види дежурен, но вече с документ от кардиолог. Там са едни цербери, никого не допускат в извънработно време, та каквото и да е станало. Не било спешно и точка. Веднъж вече пробвах. Онколозите не си вдигат телефоните изобщо. Мисия невъзможна е да се добереш до някой от тях по телефона. Ще стискам до утре, кардиолога ми е в ИСУЛ, там има спешно, ако се наложи, ще ме видят. Но много съм отекла, лицето,ръцете и краката, шляпам тук с едни огромни пантофи  Simple Smile че в друго не влизам.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 12:13 от Unknown_lady

# 227
Не знам каква е системата, на думи и симптоматично за мен трябва да си на венозен диуретик , иди в ИСУЛ днес, нали имат спешно...

# 228
DZ, успех днес, да мине леко.
Мерси , леко мина Kissing Heart
Проспах 3те банки Joy снощи не можах да спя и на всеки час се събуждах...
Та дремуцах днес на леглото...
После слязох долу да чакам съпружието да ме вземе и пих кафе Blush
Незнаех дали може преди това или не...
Сега и сладоледче хапнах ....
Първа вливки -мината.
Остават още 7 Sunglasses

П.с. наясно съм , че следващите пъти ще ми е по-гадно ама ... сега ще си се радвам , че съм супер . Следващите пъти ще му мисля Hug

# 229
Ужас, направо се изумявам от докторите. Това е единственото заради което се замислям дали един ден да се прибера в Бг. Не че и тук са цвете, но при операцията и сега забелязвам колко са мили и любезни.
Lady, като те чета и ме хваща бяс. Но взе пак се успокоявам, че мъжът ти е лекар, каквато и да е специалноста му той знае как да реагира.
Много силно те прегръщам.
DZ, браво момиче, много се радвам. Сега си дай леееекичко почивка.

# 230
Lady,  като се върнеш от соктпра пиши какво ти е казал и как си, че те мисля.
DZ, как си?

# 231
  • София /Абсурдистан
Върнах се от болницата. Както се предполагаше, сложиха ми диуретици венозно, взеха и кръв. Откриха и причината - не е от сърцето, а от кортикостероидите, с които овладяваха алергията, твърде високи дози са били и затова тръгнаха отоци навсякъде и се вдигна кръвното. Има и анемия, ама това после ще го мисля. Лошото е, че след няма и 2 седмици  пак ще стане същото.

# 232
Lady, от една страна звучи успокоително, че не е от сърцето, но от друга си е притеснително. Дано онколозите измислят нещо, може да намалят малко дозата на лекарствата.

# 233
  • София /Абсурдистан
В сряда, ако имам късмет, ще се се видя с онколога и ще го мислим.

# 234
  • София
 Lady, добре, че писа! Мисля те!
Добре е, че са уточнени нещата.
Не се притеснявай толкова от отлагане на химията. След овладяване на положението химията продължава.

# 235
  • София /Абсурдистан
Аа никакво отлагане! Ще вземе после да не ми подейства или да закъснеем нещо. Гадината трябва да се трепе своевременно. Има обаче някои проблеми в кръвната картина, та не знам как ще се спазарим.

# 236
Лейди , много се радвам че не е от сърцето.
Другото го остави на докторите , ще измислят правилната схема.

Девойки ..... вчера от 16ч да 21ч
Ми идваше да се гръмна. Хвалих се , че съм ОК нали ? И после като ме метна....
Такъв махморлук не съм имала никога Joy
Нищо не можех да поема...
3ч лъжички чай се назорих да преглътна Зофрана...След час и това върнах.
Към 19ч се сетих , че имам хомеопатични свещички от детето..Дали от тях или защото вече бях много изморена..съм заспала.
Днес до обяд лежах , но сега вече съм ОК.
Наваксвам с течностите от вчера и с храната.

# 237
DZ, радвам се, че и ти се записа. Почивай и я давай по-лежерно, ако можеш разбира се Wink

# 238
  • София /Абсурдистан
DZ какъв цвят химия ти правят? На мен са ми писали Зофран при нужда да вземам от 8 мг, но не се е налагало до сега, да не чуе дявол. Химията при мен е бяла. На мен не ми е лошо по този начин, ама другите екстри ми стигат де. Дръж се мила, и това ще мине  Hug
Аз сега сложих очилата да си видя изследванията обстойно и както трябва. Кръвната картина е малко проблемна, ще вземам мерки, само да не ме отложат.

# 239
Аз взимах https://remedium.bg/aloe-vera/gnc-aloe-vera-gel-946ml.html и нямах проблеми със стомаха 
но по вероятно зависи от вида химия която ни слагат .
DZ ти си доста активно момиче но дай време на организма ти да се справи с тия отрови почивай си повече.
Unknown_lady не се тревожи толкова ако отложат химията то ще е за да укрепнеш и да се бориш с повече сили .Няма да я отложат с месеци.
При мене след втората химия много беше паднал хемоглобина и ме отложиха .Пих разни неща и след 21 дни всичко беше наред и направих още две и сега следва операция.От последната химия до операцията трябва да мине месец да се изчистя от химикалите да укрепна за да имам сили да се справя с операция упойки и т.н. Вярвам на лекарите че мислят и за нас убивайки осмокракото да се нанесат по малко вреди .Все пак не могат да ни натоварват до краен предел.

Общи условия

Активация на акаунт