NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 238
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
петък и събота - 25% в Билла

# 346
И аз видях офертата, обаче отдолу с дребни буквички пише, че не важи за артикули, участващи в месечни промоции. Мисля, че капсулите на ДГ са точно в такава промоция сега, бяха намалени с някакъв мижав процент на около 9.50 лв. Дано да греша де, ще видим утре. Simple Smile

# 347
  • На изток от Ада
    И аз видях офертата, обаче отдолу с дребни буквички пише, че не важи за артикули, участващи в месечни промоции. Мисля, че капсулите на ДГ са точно в такава промоция сега, бяха намалени с някакъв мижав процент на около 9.50 лв. Дано да греша де, ще видим утре. Simple Smile
    да пише с макки букви , но в нашата Билла купих кафе Мирадор ,което беше на промоция и на касата се изненадах приятно имаше и — 25 % .Estell88 , да има голяма кутия Ристрето в Кауфланд
    Мнвние за Есенце ди Мока

# 348
    Поръчвали ли сте си Latte Macchiato с точки от сайта?

# 349
    В "моят" Кауфланд не съм виждала. Днес случайно минахме през един друг, но и там не видях голямо Ристрето. Както и да е, предпочитам малките кутии и без това. Утре ще проверя Билла, че запасите драстично намаляха. Grinning
    Есенца ди мока ми беше кисело на мен. Само един път съм си вземала от него и не го харесах.

# 350
    Аз го харесвам най-много след Бариста. Меко, страхотно кафе.

# 351
    • Пловдив
    Аз го харесвам най-много след Бариста. Меко, страхотно кафе.
    кое Денси? Есенцата или Ристрето?

# 352
    Днес в емаг капсулите са намалени - стандартните (плюс Нескуик) са на 7,99лв, а специалните вкусове (новото Flat white, Latte Machiatto/Caramel, Mocha) са на 9,99лв. Доставката е безплатна над 39лв.

# 353
    • софия
    Била не отчита -25%,намалени са само с карта Била и са на 8и нещо

# 354
    Днес в емаг капсулите са намалени - стандартните (плюс Нескуик) са на 7,99лв, а специалните вкусове (новото Flat white, Latte Machiatto/Caramel, Mocha) са на 9,99лв. Доставката е безплатна над 39лв.

Благодаря за информацията! Поръчах няколко вкуса, които не съм имала възможност да пробвам.
    Сутринта като пусках другата си поръчка от Емаг още не беше отразено това намаление.

# 355
    Няма защо.

Рядко намирам намаление на Латето (това с карамела ни е любимо) и Нескуика (той пък като цяло май го няма в магазините), така че и аз се заредих. Приятно изненадана съм, че даже вече ми е изпратена поръчката и утре ще е при мен. Явно това, че Нестле е продавача чрез емаг, оказва влияние на бързото изпълнение на поръчката.

# 356
    В Метро капсулите са на 7.65, включително и  Ристрето Наполи. Има всички  вкусове. Заредих се яко.

# 357
    • София
    В Метро капсулите са на 7.65, включително и  Ристрето Наполи. Има всички  вкусове. Заредих се яко.

До кога е знаеш ли?

# 358
    • София

До кога е знаеш ли?
    Ако не се лъжа до неделя.

# 359
    Ами това кафе го нямаше в брошурата май, но иначе 15-28.11.2018 си пише на нея. Ние инцидентно влязохме в Метро-Русе.

Общи условия

Активация на акаунт