NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 178
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
В Кауфланд е малък асортимента.

# 436
В Метро малките кутии са на промоция по 8 лв., за разлика от предишните пъти беше добре заредено.

# 437
Много се разочаровах днес в Кауфланд, има само Кортадо,Бариста, Ристрето Арденза и Буонди.

то и в Билла май само от тези имаше в големи кутии по 30 капсули.. Може би не всички видове внасят в кутии по 30 капсули..

# 438
Да точно тези бяха и в била. За това се надявах в К да има повече.

# 439
  • до най-прекрасния мъж
Големите кутии и в Метро бяха ограничен асортимент, купувах около Нова година на някаква промоция. Иначе, преди няколко седмици в Кауфланд малките бяха на 8 лева и имаше от почти всички видове, включително новите три био варианта.

# 440
Днес в К видях машината Mini me мноого е сладка

# 441
Любимото ми Cafe au lait май никога не го пускат на промоция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
  • Враца
Любимото ми Cafe au lait май никога не го пускат на промоция Stuck Out Tongue Winking Eye
И на мен ми е любимо, купувам го от Билла, когато имат 25% намаление на кафе, само при тях и в Метро май го пускат на промоция. И тогава е по-скъпо от другите.
Ноември си взех Flat White, което е на същата цена като Cafe au lait  от промоция в Метро на 7.99.

Някой опитвал ли е капсули на Eduscho? Вчера видях няколко кутии, капучиното 16 капсули (2x8) беше на 6.99 лв. Позачудих се Simple Smile

# 443
Записвам се в темата, като притежателка на Mini Me. Тепърва опознаваме видовете и вкусовете кафе Simple Smile Кутиите от 30бр имат ли кодове, които се регистрират в сайта?
Честита придобивка! Simple Smile
Кутиите от 30 бр. имат код, който също носи 10 точки, както този от малките кутии.

Здравейте .
Извинявайте за невежеството но не мога да открия къде се регистрират тези кодове от кутиите кафе  . Ще ви помоля за линк .
Благодаря предварително !

# 444
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте .
Извинявайте за невежеството но не мога да открия къде се регистрират тези кодове от кутиите кафе  . Ще ви помоля за линк .
https://www.dolce-gusto.bg
Горе в дясно има секция Моят акаунт. Трябва да си направиш регистрация и тогава вече ще ти излезе опция за регистрация на кодовете.

# 445
Имам кафемашината от две години,чак сега разбирам че може да се регистрират кодове (благодарение на темата) ,никой не ми беше казал при покупката за тази опция.Досега колко натрупани точки щях да имамм... Може ли да ми кажете с тези точки какво можеш да си купиш после?Някаква отстъпка ли ти правят ?Търсих в сайта ,но неможах да намеря отговор.

# 446
  • София
Имам кафемашината от две години,чак сега разбирам че може да се регистрират кодове (благодарение на темата) ,никой не ми беше казал при покупката за тази опция.Досега колко натрупани точки щях да имамм... Може ли да ми кажете с тези точки какво можеш да си купиш после?Някаква отстъпка ли ти правят ?Търсих в сайта ,но неможах да намеря отговор.

може с натрупаните точки да се пазарува от сайта. под всяка цена в левове им и цена с точки.

# 447

С 200 точки си купуваш една кутия кафе например. Плащаш доставка на Спиди 3 и нещо.
Но пък ако не се лъжа за предната Коледа, или по-предната, бяха пуснали една кутия за 50 точки в сайта им. Беше супер далавера.

# 448
Здравейте .
https://www.dolce-gusto.bg
Горе в дясно има секция Моят акаунт. Трябва да си направиш регистрация и тогава вече ще ти излезе опция за регистрация на кодовете.

Много благодаря !

# 449
Освен това в книжката на машината(ако я пазите) трябва да има един дълъг12цифрен май) код, който пак се регистрира и дава 25 или 20% отстъпка, не помня колко беше. Може едновременно да се ползват точките от кутиите и тази отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт