NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 151
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Влизам само да напиша ,че пробвах капсулите на якобс лунго.Много приятно кафе, хареса ми повече от лунгото на долче густо Simple Smile
Взехме вече втора кутия Simple Smile
от къде ги купи?

# 496
  • Някъде там
Влизам само да напиша ,че пробвах капсулите на якобс лунго.Много приятно кафе, хареса ми повече от лунгото на долче густо Simple Smile
от къде ги купи?
От верига магазини Лайф  за града в който живеем.Предполагам ,че се намират и в другите магазини.Взимаме ги на промоция от 7 лева Simple Smile

# 497
  • Пловдив
Имам натрупани бонус точки, но не виждам опция в сайта как да платя с тях Бихте ли ми казали?

# 498
Feis, Като избереш продукта и го добавиш в кошницата. Там имаш възможност да избереш да платиш с точките. Но ти показва опцията за плащане с точки само за продуктите, за които имаш достатъчно точки (тоест не може частично да платиш с тях). Например аз имам в момента 400т. (За две кутии кафе). Ако избера чаша за кафе, която струва 500т., не ми излиза опция да платя с точки, защото нямам достатъчно за нея.

# 499
  • Пловдив
Сега пак ще погледна....
Имам натрупани 630 точки, което значи три опаковки капсули...
Благодаря ти...
Просто не знаех къде е тази опция.

# 500
от къде ги купи?
От верига магазини Лайф  за града в който живеем.Предполагам ,че се намират и в другите магазини.Взимаме ги на промоция от 7 лева Simple Smile

Тия Якобс не слагаха ли хидрогенирани мазнини в капсулите? Доста са вредни, казвам за информация само...

# 501
  • Пловдив
Аз не съм сигурна, че и в Долче густо има качествени съставки...

# 502
Да и аз и поради тази причина избягвам кутиите им с капучино, лате и тем подбни.

# 503
  • Пловдив
А в другите кафета, в смисъл само кафе- капсулите, дали е чисто кафе или и там има някакви примеси?

# 504
Ами четете, то тия неща ги пише на кутиите, не ги е казала баба Ванга или вестник Уикенд..

# 505
  • Пловдив
Е ясно де...
След като не ти се отговаря ...ще четем.
Досега не съм купувала капсули на Якобс и затова не съм гледала и по кутиите какво пише.
Попитах от любопитство и не ми пречи да прочета когато ги видя в някой магазин

# 506
Е ясно де...
След като не ти се отговаря ...ще четем.
Досега не съм купувала капсули на Якобс и затова не съм гледала и по кутиите какво пише.
Попитах от любопитство и не ми пречи да прочета когато ги видя в някой магазин

Е не ги знам наизуст. Иначе щях да кажа. В на Долче густо кафетата, които съм пила (cortado, капучино, buondi, едно колумбия май беше.., също в роял кафе — за тия се сещам), не пише да има хидрогенирани. В Якобс слагат, то за това е по—евтино от другите.

# 507
  • Някъде там
Като почнете да си ги пишети значи...Къде прочете ,че на кутията има хидрогенирани мазнини?
Няма сухо мляко в нея.До не мислиш  че на долче густо в капучиното няма ?
Якобса от инфо  е Състав: 100% Арабика,Печено мляно кафе.
Една опаковка съдържа 14бр капсули
Размер на напитката: 120мл.
Цената в магазините върви приблизително 10 лева когато не е на промоция.
Не виждам да е по евтино от долче густо.
Лично на мен ми харесва,не знам от къде ви е информацията,че в смляно кафе са сложили хидрогенирани мазнини Rolling Eyes

# 508
Здравейте момичета! В събота си купих на промоция нескафе долче густо инфинисима от технополис. Почти на всяка втора капсула иглата блокира и не иска да ср отвори. Нлага се да пусна водата повтирно и след това се отваря. Това нормално ли е?
Здравейте отново! Днес машината на цяло се скапа. Докато си правих шоколад се запуши, спря да пуска вода и капака не можа да се отвори. Много съм разочарована, покупка на 7 дни за ремонт. На всичко отгоре за празниците останах без кафе.

# 509
  • Пловдив
Може би иглата се и изкривила и за това не може да се отвори...
Кофти ситуация... за една седмица да се повреди.
Трябва да я дадеш на ремонт..

Общи условия

Активация на акаунт