Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 776
  • 932
  •   1
Отговори
# 300
И Его, и Фриндж са прехвалени. Руса съм и в Его ми взеха доста пари за освежаване на цвета, а резултатът хич не беше красив. Там използват софт боксове и снимките, които правят напълно променят реалния цвят на косата. Ами аз толкова жълти участъци имах, чебях като хиена. Да не говорим, че умряха да ме хвалят колко съм била хубава, та да ми вземат огромна сума пари за услугите им без да мрънкам. То като си в салона не можеш да прецениш, а и аз стоях няколко часа на стола. Бях гладна като вълк. Там постоянно се менят момичетата.
Аз се заблудих по снимки във фейсбук страницата на въпросния салон и нищо общо с реалността безкрайно разочарована съм сега ще чакам доста време до следващите кичури. Мнения за Studio K

# 301
Мнение за салон Purple в Трошево? Колко горе-долу е постригването на средно дълга коса, ако някой е ходил скоро? Искам да си направя и някаква терапия, че ми е страшно суха и  frizzy косата - пуснали са някакви ваучери, но.. нямам представа какво точно ми е нужно като грижа. Кератиновата терапия изсушава ли много?

# 302
  • Варна/Амстердам
И Его, и Фриндж са прехвалени. Руса съм и в Его ми взеха доста пари за освежаване на цвета, а резултатът хич не беше красив. Там използват софт боксове и снимките, които правят напълно променят реалния цвят на косата. Ами аз толкова жълти участъци имах, чебях като хиена. Да не говорим, че умряха да ме хвалят колко съм била хубава, та да ми вземат огромна сума пари за услугите им без да мрънкам. То като си в салона не можеш да прецениш, а и аз стоях няколко часа на стола. Бях гладна като вълк. Там постоянно се менят момичетата.
Аз се заблудих по снимки във фейсбук страницата на въпросния салон и нищо общо с реалността безкрайно разочарована съм сега ще чакам доста време до следващите кичури. Мнения за Studio K

Здравей, чувала съм хубави отзиви за салона. Нямам личен опит с тях, но мисля  са по-добре от гореспоменатите от мен.😄

# 303
Повтарям се, но препоръчвам Наталия във Варна Бюти Студио за подстригване .
Има ценоразпис във фейсбук .

# 304
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнение за салон Purple в Трошево? Колко горе-долу е постригването на средно дълга коса, ако някой е ходил скоро? Искам да си направя и някаква терапия, че ми е страшно суха и  frizzy косата - пуснали са някакви ваучери, но.. нямам представа какво точно ми е нужно като грижа. Кератиновата терапия изсушава ли много?
Аз съм доволна от салона и по-точно от Жени. Ходих на терапии преди 3 години. Бях награбила 5 ваучер, като исках всяка седмица да си правя терапии. Жени ми сподели, че толкова често не е добре и ми позволи да си ги използвам  след изтичане на срока на ваучер. Ходих при нея за изправяне и постригване навремето. Но сега, когато ми се наложи за изправяне на косата пак ходя. Цените са доста прилични и не е нужно 2 седмици преди това да записвам час. За мен това е адски ангажиращо. Аз искам, като ми щукне нещо до 3 дни да е станало😊

# 305
И аз затова сменям фризьорката и точно при Женя искам да отида. А какви терапии си правила при нея и как ти се отразиха?

# 306
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кератинова и арганова съм правила. По мое мнение не е нещо уау. По-удачен вариант е да ползваш професионални продукти или Елистайзъра на ФК, който прави косата УАУ.

# 307
  • Варна
Мисля, че съм писала и преди, но съм доволна от студио Мето. Не са клюкари, приятни са, професионалисти, внимателни, не предлагат излишни неща, не измислят някакви цени.

# 308
Повтарям се, но препоръчвам Наталия във Варна Бюти Студио за подстригване .
Има ценоразпис във фейсбук .

Точно от тази Наталия не съм доволна от подстригване.

# 309
Явно е до коса, Моята е Чуплива, но много, много гъста и на два-три месеца посещавам за краища и изтъняване .
Най-накрая получих добра форма, която от години не съм постигала с други фризьори .

Но главно я посещавам за измиване и сешоар , доволна съм .

Също и При Петя във въпросния салон съм сядала и съм оставала доволна.

Девойката Злати не я препоръчвам .

# 310
Момичета аз пак съм на кръстопът. Направих си кичури при кварталната фризьорка миналото лято, да ви кажа май повечето снимки във фейсбук са вятър и мъгла. Пак съм в търсене на фризьор да ми изсветли още косата, но същевременно с това да не я изгори допълнително. Защото е много изтощена и тънка, предвид че имам гъста коса с дебел косъм, вече няма помен от нея.

Случайно попаднах на една фризьорка Алина Диксан, мнения за нея?

# 311
Някой ходил ли е при Хатче в салона "При Тео" на ул. "Елица" в Левски? Отзиви за самия салон, за боядисването (че снимките във ФБ са доста добри), кой подстригва? Този Тео също ли е там и още ли е на принципа за подстригване без час и да има чакащи клиенти?

# 312
  • Варна
Някой ходил ли е при Хатче в салона "При Тео" на ул. "Елица" в Левски? Отзиви за самия салон, за боядисването (че снимките във ФБ са доста добри), кой подстригва? Този Тео също ли е там и още ли е на принципа за подстригване без час и да има чакащи клиенти?

Не съм ходила в новия им салон, но преди съм ги посещавала. Косите по снимките са така и реално, боядисвала съм се при Хатче известно време и бях доволна. Мои приятелки, ходят при нея и са доволни също, особенно русите Grinning
Тео само подстригваше и предполагам и сега е така , също доволна от подстригването му Wink Това с чакането беше ужасно и за това комбинирах час за боя с подстригване, защото така ме взимаше Тео веднага след боята.

# 313
Здравейте, момичета! Търся си добър фризьор в Чайка, за подстригване и евентуално балеаж. Не съм ходила от година и косата ми е в ужасно състояние, така че търся някой, който прави чудеса. И ако може да ми кажете ориентировъчно колко време отнема балеажа, защото съм с кърмаче Grinning Благодаря предварително Simple Smile

# 314
Някой посещавал ли е Fringe?Някакви мнения и актуални цени/За кичури или балеаж/?

Общи условия

Активация на акаунт