Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 832
  • 932
  •   2
Отговори
# 270
Фризьорите в Салон Мето са много добри колористи, за кичури без значение дали Краси, Мето или Ралица. Цените са добри също.

# 271
Здравейте. Аз съм в търсене на фризьор, който подстригва добре на пластове. Но наистина да подстригва добре. Благодаря предварително.

# 272
Наталия във Varna beauty studio до църквата св.Анастас в гръцката.

# 273
Някой има ли впечатления от Серкан, който работи на ул. Ген. Столипин 27, мисля че е в студиото на Кондов?

# 274
Здравейте! В търсене съм на фризьор, който умее да подстригва добре къдрави коси. Искам пластовете да се преливат и косата да стои подредена. В момента пластовете ми изобщо не са направени, както трябва и косата стои някак “отделена” (единия пласт от другия). Благодаря Ви предварително!

# 275
  • UK
Здравейте
Някой знае ли, адреса, където се измести Валя от Егоист?

# 276
  • Варна
Здравейте! В търсене съм на фризьор, който умее да подстригва добре къдрави коси. Искам пластовете да се преливат и косата да стои подредена. В момента пластовете ми изобщо не са направени, както трябва и косата стои някак “отделена” (единия пласт от другия). Благодаря Ви предварително!

Препоръчвам моята фризьорка. Аз по-назад съм писала, даже и линк към страницата й във фейса оставих. С къдрава коса съм, но не я подстригвам на пластове, защото не стои добре. От поне 5-6 години си ходя само при нея.
Студиото се казва ProvoCat Style и се намира на ул. Цани Калянджиев 12. Под ул.Студентска се намира, близко до спирка Мир.

# 277
Здравейте
Знам. Ако още се интересувате, ще Ви кажа.

# 278
Препоръчвам Албена. Преди годни работеше във салон "Стела" на Брегалница. Сега работи в студио "Лила" на ул.Топра Хисар №26. Засега от нея съм най доволна и за подстригване и за кичури.

# 279
  • UK
Здравейте
Знам. Ако още се интересувате, ще Ви кажа.

Да моля

# 280
  • UK
Здравейте на всички! Искам да си направя кичури, косата ми е средно-дълга. Та, за първи път ще я третирам по такъв начин ( боядисвам) и ми е важно да не я съсипят по някакъв начин. Искам да помоля за мнение за добри фризьори и естествено цената да не е много надута. Благодаря предварително.

От години се правя на кичури. Валя от Егоист, но незнам къде се измести . Дано dama-bg даде координати

# 281
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Валя от Салон Валентина временно не работи.Аз също търся алтернативен вариант за кичури.Засега се спрях на Диди от Интимно.

# 282
  • UK
Валя от Салон Валентина временно не работи.Аз също търся алтернативен вариант за кичури.Засега се спрях на Диди от Интимно.
Нямам впредвид салон Валентина, а Валя от Егоист Wink

# 283
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нямам впредвид салон Валентина, а Валя от Егоист Wink
Дааа, аз не говоря за твоята Валя.

# 284

Колко временно? Тъкмо намерих свястна фризьорка, кажи ми че е само заминала на почивка, моляяяяя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт