Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 770
  • 932
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Аз бих препоръчала силно да изчакаш няколко измивания. Никой мат хеле пък сивеещ не изкарва при мен повече от 3 особено ако не ползвам тониращ шампоан и мия с коравите сулфатни на керастаз.

# 346
  • Варна
Благодаря, принцесо! Ще изчакам, и ще мия. Ако можех и сама щях да се боядисвам, но уви Cry явно ще експериментират с косата и нервите ми още професионалисти, или "професионалисти"!

# 347
Днес получих поредното си разочарование от фризьор във Варна. В момента съм в етапа на отчаянието и се чудя какво да направя  Cry
С професионалиста колорист се виждахме за първи път и обсъдихме предварително какво искам и защо. Исках топло светло рус цвят с дълбок корен, и срещу добра сума получих тъмен корен с  матирани сиво руси кичури. Подчертах в разговора- само да не е сиво, защото ме състарява, не отговаря на тена ми, както и обсъдихме предишни грешки на фризьори. В резултат получавам точно и предимно сиво. Cry Явно преценката на фризьора или уменията му са толкова. Ядосвах се, плаках, но сега къде да отида, и кога? Едва ли е добра идея сега веднага, въпреки че бих искала. Моля ви ако имате идея, кой би се справил с такава задача- топло русо с дълбок корен да споделите, ще съм много благодарна!

В Stuido Ego ще те оправят. Кажи, че те праща една рожденичка от 25-ти юли

# 348
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В крайна сметка, кой ви направи тази поразия?

# 349
Момичета, понеже ми предстои прибиране във Варна след едногодишно отсъствие, ако може да ме осветлите за следното: какви хигиенни мерки се спазват в салоните? Интересува ме най-вече дали работещите там носят маски/защитни шлемове? Ако знаете за салон, където се отнасят сериозно към тези неща, ще съм благодарна да споделите.

# 350
В салон Мето фризьорите са с маски, дезинфекцират.

# 351
  • Варна
Аз искам да помоля и за повече отзиви в темата, когато някой е ходил на място препоръчано от тук и не само, да пише после..

# 352
Здравейте. Някой да е ходил в студио EGO? Какви са приблизително цените и заслужава ли си ходенето до там ,смисъл добре ли боядисват , защото като гледам  снимките им , косите изглеждат невероятно.

# 353
Аз откакто открих боята на Давинес само с нея се боядисвам. И не посещавам вече други салони .  Салона е  ( зад Пощата ) и ми е супер удобно.  А и ми взима макс 35 лв за корени , тъй като съм руса и боядисвам само тях. 

Евентуално на два месеца да отида в салон Анджети на Чаталджа , за да ми махне цъфтежите ( без да взима от дължината ) и това е .

# 354
Все пак във Варна има ли фризьор,който да подстргва качествено и адекватно тънка,рядка коса?

# 355
ЗДравейте!
за Студио EXCEL на Чаталджа имате ли отзиви?
 Гледам, че работят с Керастас, ако знаете колко взимат за подстригване с издухване, споделете, моля

# 356
Аз миналата година си подстригах косата при тях и взимат 30 лв за всичкото с измиването на косата и подстригването, но тук е с продукти на Loreal , но с Керастас мисля че е с 5 или 10 лв отгоре , но не си спомням вече.

# 357
  • Варна
Колебая се между Excel и Валентина Димова? В кое студио е възможно за по скорошен час? И какви са цените при Валентина за подстригване?

# 358
Колебая се между Excel и Валентина Димова? В кое студио е възможно за по скорошен час? И какви са цените при Валентина за подстригване?
При Валентина цената е 30 лв. с измиване и издухване,аз съм доволна,внимателна и старателна е.

# 359
Преди давах минимум 30 лв за същото в Varna Beauty Studio и Az Beauty studio , но от март посещавам поне 2-3 пъти месечно кварталната фризьорка, която измива косата с Давинес и после използва техните стилизиращи продукти .
Ами по нищо не отстъпват на Лореал или Монтибело.
14 лв е измиване и сешоар , а ако е с маска (терапия ) макс 20-25 лв .

Общи условия

Активация на акаунт