Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 633
  • 932
  •   1
Отговори
# 390
Може ли да препоръчате добър фризьор за постригване във Възраждане/Левски? Последните 2 години косата ми доста изтъня, но общо взето се грижа добре за нея. Обаче не мога да се отърва от едни къси безформени кичури и цъфтеж. Никой ли не може да отреже една права черта?! И да не обира цъфтеж вертикално или с машинка? Излизам от салон и на първото измиване вкъщи лъсва всичко.

# 391
Lolito86, а препоръка за някой за русо? Или и ти още не си го открила?
Аз мисля, след месец, два да отина до Салон Интимно да направя една консултация. Този път където и да реша да се направя първо ще разпитам за всичко. Плекс/ защита , продукт, техника, подръжка и т.н.
Писала съм и преди, аз съм изключително доволна от Силвия, слона е до Здравната каса (забравих как се казва). С много тънка коса съм естествен цвят 8, боядисана 11. Като колорист също е много добра. Минус за мен е непрекъснатите разговори на висок тон в салона, които за мен са дразнещи, но пък работата и цените са добри. Работи с Olaplex (по желание на клиента), различни марки бои, мен ме боядисва с Alfaparf

# 392
Аз мисля, след месец, два да отина до Салон Интимно да направя една консултация. Този път където и да реша да се направя първо ще разпитам за всичко. Плекс/ защита , продукт, техника, подръжка и т.н.
Писала съм и преди, аз съм изключително доволна от Силвия, слона е до Здравната каса (забравих как се казва). С много тънка коса съм естествен цвят 8, боядисана 11. Като колорист също е много добра. Минус за мен е непрекъснатите разговори на висок тон в салона, които за мен са дразнещи, но пък работата и цените са добри. Работи с Olaplex (по желание на клиента), различни марки бои, мен ме боядисва с Alfaparf

Има ли фейсбук страница, да добием представа за работата?

# 393
  • Варна
Салонът до Здравната каса се казва She Center. Преди години съм ходила веднъж на прическа и веднъж на маникюр. Останах доволна, но това с клюкарстването по адрес на клиентите, ми беше в повече. Мисля, че имат фейсбук страница, както и сайт.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:25 от Praskovka0915

# 394
За съжаление все още не съм намерила Sad

# 395
Здравейте! Аз се интересувам от добър фризьор в Трошево. Ходех при Таня от Violett studio и бях много доволна, но спря да работи.

# 396
Салонът до Здравната каса се казва She Center. Преди години съм ходила веднъж на прическа и веднъж на маникюр. Останах доволна, но това с клюкарстването по адрес на клиентите, ми беше в повече. Мисля, че имат фейсбук страница, както и сайт.
Да, точно She Center е. Toва им е страницата https://m.facebook.com/shecentervarna/. Работа на Силвия е в отделен албум

# 397
Съжалявам да го кажа, но балеажите не са и силната страна. Няма хубаво преливане, а на места е като отсечено.
Blue не искам да те обидя. За други процедури може да е добро момичето.

# 398
Съжалявам да го кажа, но балеажите не са и силната страна. Няма хубаво преливане, а на места е като отсечено.
Blue не искам да те обидя. За други процедури може да е добро момичето.
Щях да се обидя, ако ги правех аз 😊 Балиаж не съм си правила, и не разгледах снимките честно казано. Аз имам опит само от боядисване и кичури там.
Ако намериш салон където са добри и с балиажите, и като колористи, сподели, моля те 🌷

# 399
За пореден път смених фризьора. Споделям положителен отзив за Марбъл, на Чаталджа. Ходих на подстригване, косата ми силно чуплива, момичето ми я етадира точно както помолих и най-важното не ми я филира прекалено. Работи с Шварцкопф.
https://instagram.com/marblehairnails?igshid=ide8txzdwl68

# 400
За пореден път смених фризьора. Споделям положителен отзив за Марбъл, на Чаталджа. Ходих на подстригване, косата ми силно чуплива, момичето ми я етадира точно както помолих и най-важното не ми я филира прекалено. Работи с Шварцкопф.
https://instagram.com/marblehairnails?igshid=ide8txzdwl68

Здравей. Каква е цената за подстригване? Благодаря предварително.

# 401
30лв. Е с измиване

# 402
Момичета, препоръчайте ми къде и каква терапия да си направя на суха, много фризи коса, без да ми свалят кожата. Ползвам хубави продукти, не третирам топлинно (освен леко сушене в корените след миене), дълга и здрава е, но е супер безформена. Кератинова терапия подходяща ли е в моя случай?

# 403
  • Варна
https://www.facebook.com/keratinvarna82
Аз съм правила тук ботокс терапия, питай на ЛС за цена за твоята дължина. Ефекта беше чудесно изглаждане и блясък няколко месеца и тъкмо се замислям пак да запиша час. Смятам, че е изключително подходящо за твоята коса, да не вземеш да си направиш някъде "кератиново изправяне" с Алфапарф, примерно, това прави косата на метла в дългосрочен план, нищо, че става права, наистина.

# 404
  • Варна
Подкрепям последното мнение. Не правете грешка с тази кератинова терапия, изправяне и т.н. За ботокс не знам, но по време на боядисване са ми правили плекс (не олаплекс, нещо друго беше) и се отразява супер на косата. Моята е плътна, фриз, всеки косъм е със свое мнение. Ползвам от време на време Steampod за оформяне вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт