Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 330
  • 932
  •   1
Отговори
# 660
Не казвам, че говорите неверни неща, просто се изненадвам, че сте получили такова отношение и незадоволителни резултати от Петя. Правя съпоставка с това, което съм видяла от нея от първото ми посещение при нея.
Разбирам разочарованието, и аз посетих няколко различни фризьора, докато разбера, че Петя се е преместила в Макс. Бях също разочарована и повече не бих стъпила при тях.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 14:19 от Момичето.и.морето

# 661
  • Варна
Моето не бих казала, че е разочарование, а по скоро ни се разминаха вижданията на тема дължина. Честно казано посвикнах с дължината и не съм ядосана, а повече взех да се притеснявам кой ще ме подстриже следващия път 😀
Преди години ходих при една фризьорка Ивелина Манова и имам добри спомени. Бях мернала преди време, че е някъде из Левски по Дубровник ? Някой посещавал ли я е ?
Междудругото с тази ми дължина късичка мота да отида и при Тео , защото той се справя добре с късите коси 😀

# 662
  • Варна
Според мен Мето подстригва много добре, а каретата му са уникални. Салона си е от години и постоянно е пълен графика, той много се старае, опитайте там,ако искате.

# 663
Аз съм много доволна от Анастасия Самоходова, не бих я заменила, много добре подстригва, бързо, прецизно работи, няма излишни приказки тип "квартална клюкарка" и съпругът ми само при нея се подстригва.

# 664
Според мен Мето подстригва много добре, а каретата му са уникални. Салона си е от години и постоянно е пълен графика, той много се старае, опитайте там,ако искате.

В кой салон работи Мето? Не мога да намеря информация.

# 665
  • Варна
Според мен Мето подстригва много добре, а каретата му са уникални.

В кой салон работи Мето? Не мога да намеря информация.
Meto Studio потърсете във Фейсбук
052 601 874. На Столипин е салона.

# 666
Моето не бих казала, че е разочарование, а по скоро ни се разминаха вижданията на тема дължина. Честно казано посвикнах с дължината и не съм ядосана, а повече взех да се притеснявам кой ще ме подстриже следващия път 😀
Преди години ходих при една фризьорка Ивелина Манова и имам добри спомени. Бях мернала преди време, че е някъде из Левски по Дубровник ? Някой посещавал ли я е ?
Междудругото с тази ми дължина късичка мота да отида и при Тео , защото той се справя добре с късите коси 😀

И аз се чудя вече при кого ще ходя. Обикновено ходя 3 пъти в годината на фризьор, но съм решила да не правя компромиси и да ходя някъде, без да знам какво да очаквам…

# 667
Здравейте на всички.
Търся добър фризьор за дълга къдрава коса. Бих искла да подстригва без предварително изправяне, тъй като като се накъдри резултата е коренно различен.
Не мога да ннамеря добър и опитен фризьор от години

# 668
  • Варна
Някой има ли мнения за фризьорка на име Нелита, попаднах на инстаграм страницата ѝ - hairbynelita?

# 669
  • Варна
Бях при Ели от Ellness за тониране на балеажа, това, което много ми хареса, че стоях по - малко от час за цялата процедура със сешоар /при Алина отива към 2 часа /. Ще помисля дали да се доверя за вдигане на балеажа там или пак да си отида при Алина.

# 670
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз ходих при нея за тониране на кичури. Стана перфектно, но се отми на 2-3 миене по спомен. Уж по препоръка да ползвам безсулфатен Ш ама грънци. Не повтори защото не ми е рентабилно.

# 671
Аз ходих при нея за тониране на кичури. Стана перфектно, но се отми на 2-3 миене по спомен. Уж по препоръка да ползвам безсулфатен Ш ама грънци. Не повтори защото не ми е рентабилно.

А ти попринцип къде ходиш? Че като те чета и ти си капризна като мен Grinning
Горе долу вижданията ни се препокриват.

п.п.Сигурно вече следвам над 10-15 фризьора и следя работата им, по снимки разбира се.
За мен повечето балеажи (в частност русите) са подсрествени! По мои наблюдения повечето фризьорите се изхитриха, правят кичури или пък мацнат тук , мацнат там и воаля балеаж. Да не говорим за мътните цветове.
Нали следвам и чуждестранни, на светлинни години са от нашите.

# 672
  • Варна
Ще кажа дали ще се отмие. Русите балеажи тонира с Matrix. Nona, на вас балеажите на кой фризьор от Варна ви харесват? Освен Алина съм загледала и Ива Маринова, Галина Петрова. Но така или иначе след няколко измивания косата никак не изглежда като точно след балеажа.

# 673
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

А ти попринцип къде ходиш? Че като те чета и ти си капризна като мен Grinning
Горе долу вижданията ни се препокриват.

п.п.Сигурно вече следвам над 10-15 фризьора и следя работата им, по снимки разбира се.
За мен повечето балеажи (в частност русите) са подсрествени! По мои наблюдения повечето фризьорите се изхитриха, правят кичури или пък мацнат тук , мацнат там и воаля балеаж. Да не говорим за мътните цветове.
Нали следвам и чуждестранни, на светлинни години са от нашите.
Не съм чак толкова капризна ама 3 измивания - ще ме извинява. Аз си ходя при Валентина Пеева, но 2г.не работеше и ходих при едно друго момиче да ме постригва. Обикновено си правех кичури, но в периода, в който Валя не работеше не се подлъгах при друга. Някак си не мога да им повярвам и после да ме е яд. Сега вече съм хепи защото е на линия и цената не е уау. Съвсем нормален и е ценоразписа. Съжалявам, но примерно 150лв.не мога да си позволя за едни кичури или балеаж. Бях пробвала веднъж едно подстригване при Даниела в Кайсиева ама и тя една префърцунена. Мерси.

# 674
Искам да попитам момичетата, които са посещавали/посещават Алина Диксън.
Вярно ли е, че балеажът излиза минимум 270 лв и може да стигне над 300 лв??!?!
Интересувам се след като го направи после с какви продукти се поддържа косата? Изисква ли да се взимат от нея за грижата у дома?

Много пари са това, обаче....... .Някои хора половин месец работят за това....

Общи условия

Активация на акаунт