Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 395
  • 932
  •   1
Отговори
# 675
Помощ! Съществува ли изобщо фризьор във Варна, който може да подстригва чупливи къси коси? Ще трябва да изчакам няколко месеца да поизрасте това което ми причиниха, защото е скандално зле, но после ще ми трябва фризьор, който не само да може да ме подстриже, но и да коригира това което направиха...

# 676
  • Варна
Моята чума я подстригва само Валя/Валентина Пеева/ или Марияна,което е почти същото защото тя я е учила.Квартални салони са обаче ама и аз не съм Мегън Маркъл та си ме устройват.

# 677
Моята чума я подстригва само Валя/Валентина Пеева/ или Марияна,което е почти същото защото тя я е учила.Квартални салони са обаче ама и аз не съм Мегън Маркъл та си ме устройват.

Може ли контакти, моля! Нямам никакви претенции къде и какъв е салона, стига да знаят какво правят.

# 678
Бихте ли споделили за Валя и Марияна координати и цени?

# 679
  • Варна
Ами Валя си е Валя 😀. Често я споменавам тук. Салона и е под Кат сградата до Консуматив,а Марияна е вече в стария салон на Валя под Ейджея в Младост.

# 680
  • Варна
alethea, ако пратиш снимка на Алина и кажеш какво искаш тя ще ти каже цена. 200-250 може да излезе, да. После най-рано след 6 месеца, затова като си разхвърлям цената не ми излиза толкова. Да вися по два часа всеки месец в салон за рус корен - мерси не искам.
Нищо специално за домашна употреба, никакви оцветяващи шампоани, ще ти обясни защо. Тя работи само с Revlon. За домашна употреба препоръчва техният безсулфатен Revlon ReStart  розовият, защото чисти нежелани пигменти и тн. Може да се купи от салона, ако го има, но и от Дъглас и други места. Балеажите са по толкова при всички добри колористи. Аз също нямам претенции за салона ако направят нещо за 80 лв, което да изглежда като това от 200, което наистина ме грабва, но не би.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 23:33 от ivka_smile

# 681
Ами Валя си е Валя 😀. Често я споменавам тук. Салона и е под Кат сградата до Консуматив,а Марияна е вече в стария салон на Валя под Ейджея в Младост.
Благодаря Ви!

# 682
Искам да попитам момичетата, които са посещавали/посещават Алина Диксън.
Вярно ли е, че балеажът излиза минимум 270 лв и може да стигне над 300 лв??!?!
Интересувам се след като го направи после с какви продукти се поддържа косата? Изисква ли да се взимат от нея за грижата у дома?

Много пари са това, обаче....... .Някои хора половин месец работят за това....

За Алина незнам, но в четирите салона в които ходих на консултация не се ангажират с цена, казват от 150 до 300 лв. в зависимост колко продукт ще отиде. И според мен е скъпо, но факт....

# 683
Аз я попитах, каза ми ориентировъчно над 250 лв. стига до над 300 лв в зависимост дължина и желан ефект.

Ако знам, че няма да съм като патка жълта в косата няколко седмици след боядисването, ще ги дам.
Ама каква е гаранцията......
На колко време се ходи на тониране при нея?

# 684
  • Варна
Аз не съм била никога жълта. Ходя на 2 месеца някъде, има хора, които ходят и по - рядко или по - често. Донякъде е до това ние как се възприемаме. Факт е, че като се насити цвета с няколко тонирания се измива по-бавно косата става все по - хубава всеки път и задържа повече. Това поне наблюдавам при мен.

# 685
Трябва да се има в предвид и водата във Варна. Тя е твърда и също може да влияе за цвета на косата особено руси. Така си мисля аз.

# 686
Здравейте, някой знае ли какви да актуалните цени при Валентина Димова за балеаж, боядисване? Благодаря

# 687
Здравейте, някой знае ли какви да актуалните цени при Валентина Димова за балеаж, боядисване? Благодаря
Едно от местата на които ходих на консултация беше там, прочети предния ми пост.
Това е информация от декември.

# 688
А за Студио Его някой има ли лични отзиви?

# 689
А за Студио Его някой има ли лични отзиви?

Там също ходих на консултация, обявиха същите цени. По снимките, които постват специално за балеаж на мен са ми по скоро като кичури. Три са фризьорките, уж и трите работят по един начин, което аз него вярвам.
Едната май е собственичката, Антоанета. Другите две са млади момичета, което ме навежда на мисълта, че не са с голям опит.

Общи условия

Активация на акаунт