Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 353
  • 932
  •   1
Отговори
# 855
Има развитие, защото написах негативно ревю и до 10 минути след това от салона ми звъннаха, за да ме питат каква е причината. Обясних им и те казаха, че се извиняват и ми предложиха да ми подарят продукт от салона им по мой избор или масаж. Отказах им и им казах, че нито едното нещо няма да оправи ситуацията, а в салона им няма да стъпя повече.

Не виждам заяждане от моя страна, изказвам си гледната точка и пращам снимки на приятели, за да видят на какво ме е направила. Не смятам за редно да препоръчвам човек, който в един момент не иска да работи като хората и аз да си мълча.

Явно им пука, щом звъннаха 10 минути след лошото ревю. Плюс това от един редовен клиент, който изгубиха, изгубиха и други, които съм препоръчала.
За мен Зорница е интелигентна жена и за разлика от повече инфлуенсъри има покритие и познания по много теми. Въпрос на гледна точка е.

# 856
На мен ми е интересно да видя пострижката.

п.п. Аз скоро не съм стъпвала на фризьор, косата ми доста порастна и вече съм с доста израстнал балеаж. Трябва скоро да я пострижа, но може би ще изчакам лятото.

# 857
Явно им пука, щом звъннаха 10 минути след лошото ревю..
Разбира се, че им пука. Кой бизнес, особено малък към среден не му пука. Едно мнение в социална мрежа може да го съсипе. Много съжалявам за всичко негативно, през което сте преминала и последващото не е конкретно към вас, да не го приемете лично.
Много от нас пустосват дадена услуга или продукт в последствие, а не изказват недоволството си пред точно тези които ги предлагат. Аз бих реагирала веднага, на момента, на място. И като се познавам като побеснея, може не продукт от салона а ежемесечни процедури да ми предложат в резултат.
Скрит текст:
Преди години посещавах салон за боядисване, при записан час при конкретен фризьор на място взе да ме подготвя другото момиче. Не си спомням тогава кое точно ме наведе на мисълта, че май и тя смята да свърши работата, но станах свалих пелерината и казах, че си тръгвам. Фризьорката при която има час, започна да ми обяснява, че не можела в момента да работи с боя ( ставало и лошо заради бременност, но било преди 3 месец и не искала да споделя ) Съвсем спокойно и обясних, че не е било нужно да ми се обяснява причината защо в последствие, имали са избор да не ми запишат час, или да дадат на мен такъв дали искам да седна на стол при друг специалист. Също така се извиних на момичето, че не и отказвам заради нейните качества, защото не ги познавам. За мен е въпрос на лична настройка, а и на принципи и коректност която ценя в каквито и да е взаимоотношения.

Блогърката Agleu. Гледам я само, защото всеки път ме изумява с консуматорството ...
Хелия разбира се, че ще консумира Блогърката Agleu - в крайна сметка трябва да прави ревюта от собствен опит.  Специално за коса не бих си направила труда да гледам нейни видеа, макар че от тези които съм - определено се подготвя добре по темите. Но нейната естествена коса не може да се сравнява с третирана.
Но и на мен не ми допада, въпрос на гледна точна е както казва Janice_

Нона и аз не съм я видяла, но какво да гледаме ние прическата, по важно е че на Джанис, на чиято глава е не и допада.

# 858
Casual, съгласна съм с Вас за това, че трябва да кажа директно на място на фризьора. Но както написах в поста си, още в първия, тя е в напреднала бременност и това е единствената причина да премълча. Не знаех, как ще реагира и от притеснение на нея да не й стане нещо, не посмях да кажа нищо.

# 859
Разбрах, и затова написах, че не е конкретно за този случай. 

# 860
Ако тя не беше в такова физическо състояние, със сигурност щях да изкажа всички възмущения, които породи тази нелепа прическа. Не знам, дали тя щеше да направи нещо по въпроса, тъй като единствения й оставащ вариант беше да реже още, нямаше как да ми върне косата.

# 861
  • Варна
Защо не качите снимки тук преди и след за да видим подстрижката.
А иначе, общо казано, аз наистина не разбирам каква е толкова драмата с подстригването във Варна и да се прави при доказали се вече имена, работещи от години. Има страшно много такива фризьори.Твърде субективно е два косъма наляво или надясно дали ще се харесат на някой или не. Когато си с дълга коса и кажеш, че искаш равна коса и 2 см да се вземат колко точно може да се обърка фризьор, че това да ме накара да "приключа с фризьорите във Варна". Също така, гледам балеажи на салони, примерно следя няколко месеца - ами хубави резултати, пълен график.. Това говори много. От 200 човека, ами на един не му харесало... Еми хубаво - нормално. Винаги ще има недоволни от нещо, не може да се угоди на всички. Ама графика на фризьора пълен, това говори много. Някои хора искат уау ефект, но на половин цена от евтин салон и с години умуват и търсят кусури /не визирам някой конкретно тук!! /, ами няма как да стане.

# 862
Нямам снимка в гръб преди, за да ви покажа. Не съм се снимала преди да отида или няколко месеца по-рано, нямам снимки  в гръб, на които да се види цялата коса отзад, за да видите значителната разлика.

За това, че на даден фризьор графика му е пълен, не го прави кадърен и можещ. Пълно е с хора без никакви изисквания. За моето обезобразяване дадох 42лв. Което по думи на приятелки от цялата страна са много пари. Не знам в какви салони ходят, но се подстригват за половината на тази сума, че дори и под нея.
За боядисването нещата са по-сложни. Там грешки може да има много по-лесно, както и цените са по-големи.

Не виждам, каква е драмата, че няколко човека сме решили да се грижим сами за прическите си, защото сме си изпатили. Аз съм обиколила поне 10 салона и като не съм доволна, а сега съм направо потресена, защо да продължавам да давам пари, а да получавам нелеп резултат?! Някои от фризьорките са изкарали курс за 2 седмици, купили са си ножици от дрогерията и айде давай. Не, мерси.
В случая на Петя си личеше, че на нея просто не й се занимава. Преди да забременее ходих 2 пъти лятото и не гледаше как да претупа клиента. Каквато и да е причината, приключих с нея и фризьорите.

# 863
  • Варна
42 лв. за подстригване и сешоар ли?

# 864
Ако някой се интересува за измиване и сешоар/оформяне препоръчвам Маргарита Христова на Бдин 22.
Работи с Balmain.
Цените са обявени в сайта на студио 24.

Досега никой не ме беше правил с тази марка, та ми беше непозната територия. 
Дамата е много мила и любезна и най-вече не говори толкова много, а толкова колкото ти позволиш.
Това е много важно за мен.

# 865
42 лв. за подстригване и сешоар ли?

42лв за измиване, подстригване и оформяне със сешоар.
Цените са обявени в сайта на салона, но не предлагат само да те подстрижат. Има много салони, които подстригват и без миене на косата, но тук не става. Цените на подстрижката зависи и от дължината на косата. 27 за къса, 40 за средна и 42 за дълга.

# 866
  • Варна
Да бе как пък няма да ме подстрижат без да ме мият. И какво ще направят? Ще ме вържат за мивката ли Grinning. Не давам да ми мият косата и точка. Ходя си измита и с доволно количество термозащита,за да съм сигурна,че няма да ме окепазят.

# 867
Е, как ще ви окепазят като ви измият косата? На мен това ми е най-голямото удоволствие Sunglasses

# 868
Може, може! Някои не умеят и да издухват. Едия път като правих балеаж при една фризьорка, помощничката и ме издуха. Едвам издържах, тая ми държеше силния сешоар по няколко минути на кичур, на места едвам изкара косата ми от четката. Аз мълча и търпя щото съм патка.
Така или иначе вече не ходя там.
Но мога да предпазя други. Ако ходите в Младост, салон Ивели, не позволявайте, никой освен Ивелина фризьорката да докосва косата Ви!
А балеажа са си живи кичури. Навремето преди 15 год. тя ме боядисваше руса, затова викам ще отида за балеаж, няколко пъти и дадох шанс, но има неща, които не ми харесват.
Преди си беше сама, сега е като кокушарник. Тя, помощничката, маникюристка и гримьор в това тясно помещение и голямо дърдорене.

# 869
  • Варна
Последния път когато го позволих беше защото исках да ми направят K-Water. Мъкнех си протеинов шампоан и терапията. Е мерси....Такава агресия на скалпа плюс врялата вода не си причинявам. Казвам не търкай така зверски-не. Водата е гореща - не била. Ами......толкова беше с глезенето.

Общи условия

Активация на акаунт