Лакове за нокти - 121

• 93 947
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia, Bulgaria
В клипчетата слагат бързосъхнещ топ преди да залепят шаблона. Иначе дори и да не отлепи лака заедно с шаблона може да прелее единия цвят в дугия. Но дори и с бързосъхнещ топ пак трябва да се изчака. Аз лично предпочитам шаблоните да ги ползван със силиконова подложка.

# 166
О, това от клипчетата с тези шаблони е невъзможно да се реализира според мен... Или трябва лакът да ми е изсъхнал от предния ден...

# 167
  • Стара Загора
Няколко пъти вече съм казвала, че евтините водни стикери:
- се захабяват много бързо
- не прилепват плътно и хубаво
- имат миризма на блажна боя някои
- твърда е хартията
- цветовете не са особено наситени

Естествено че има и изключения, но моя опит показва това. Може и вие още да не сте им свикнали.... В събота тръгнах да слагам едни, които си бях купувала от магазинче на Заг Зодиак за 0,30 и ми се наложи с малко усилие с пинсета да премахна хартията, а престоя поне 1 мин във водата. Много трудно залепяше и по краищата след опити да прилепне плътно, се разкъса. На втория нокът въобще не успях да го залепя. Накрая ги махнах, защото резултата беше плачевен.
Материала, от който са направени е все едно от хартия и като ги разлепих, отдолу се виждаше все едно е размекнала тоалетна хартия. А стояха твърди.

# 168
Ама ние говорим за шаблони стикери, не за водните ваденки Simple Smile

# 169
Да, и аз за шаблоните говорех... Тези, които се лепят върху ноктите, оцветяваш и после махаш.
Относно водните стикери - никога не съм имала проблеми с моите, а всички съм ги поръчвала от Алиекспрес. Реално нямам база за сравнение с други, просто тези са ми ок Grinning

# 170
Аз имам китайски и на СНБ, еднакво внимание се изисква за всичките. Тези на СНБ даже са много нежни и понякога са ми по-трудни...

# 171
  • Стара Загора
Сега разбрах за какво иде реч. Имам и аз такива стикери, но не съм нанасяла топ преди тях и резултата ви е ясен. Поразмазани на места са шарките, сваля се от основата.... не съм се пробвала повторно, че е голямо мазало.

В събота се лакирах с Pastel 87, ноооо връхчетата лъснаха за ден. Домакинска работа върших и веднага си пролича, но и топ лака на SNB не е читав!

Не можах да го изтърпя и снощи сложих този люляков цвят.

# 172
  • някъде
Скрит текст:
И при мен се губи холограмния ефект. Даже нарочно не сложих топ отгоре. Дори и на слънце е съвсем деликатно загатнат, не се набива на очи.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 22:19 от D S

# 173
Много ми харесва този Пастел! Ще взема и аз да сложа нещо подобно тези дни. ❤

Аз съм с розовият Есенс от космическата серия. Трябваше на слънце да го снимам, но забравих. Връхчетата се се пооголили малко, с него съм от неделя.

# 174
  • Prismatica Aerie
Colors by Llarowe Ben Affleck is Sheila's Homeboy

Скрит текст:

Със смесени чувства съм. Мноого плътен и абсолютен one coater, но аз това просто не го владея. Четката не ми допадна - взима прекалено количество лак.
Нямаше изсъхване - ползвах базата и топа на марката и не съм впечатлена. Съхнат бавно и вероятно заради двата  слоя - маникюрът се намачка при обуването на чорапи един час след лакиране Simple Smile
 И не му улових цвета, направих няколко снимки и на всичките изглежда различен.

# 175
  • Стара Загора
Catalano, сърце нямаш!!! Няма лак, който да си показала до момента и да не ми хареса. Стоят ти страхотно всички холограми и тъмни шимъри, кремове! Маникюра ти е много красив! Ако решиш да се разделяш с този червенушко, имай ме впредвид. Wink

# 176
Ама страхотен е! Въпреки минусите му. ❤

Защо така само моите снимки някак се развалят като ги кача тук? На телефона са си със супер качество. Вие с какво снимате? 🤔

# 177
  • Стара Загора
Ама страхотен е! Въпреки минусите му. ❤

Защо така само моите снимки някак се развалят като ги кача тук? На телефона са си със супер качество. Вие с какво снимате? 🤔

Светлината и фона са важни. Аз предпочитам да снимам на дневна светлина и без директно да блести слънцето върху ръцете ми. С фотоапарата стават по-хубави, но и телефоните вече имат хубави камери. Ползвай някакъв шал, цвете което да хванеш или да има зеленина за фон.

# 178
Мерси за съветите, ще пробвам. 🤗 Нямам фотоапарат, камерата на телефона ми прави доста добри снимки, за това мислех, че форума ги мачка.

# 179
  • Prismatica Aerie
Аз с телефон снимам. Обичайно поизрязвам снимките, за да се вижда по-добре. Качвам в сайт и после поствам линк.
Ивче, благодаря ти Hug, каня те да се присъединиш към гостите ми, които планират лаков обир Joy Joy
Ще го помисля още Бен Афлек... с други база и топ. Ако и тогава не си падна по него - ще ти пиша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт