Лакове за нокти - 121

• 93 952
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
На Бубето, на Ариа и на Ивчето много ме грабнаха пролетните цветове Purple Heart Отивам да вадя жълтия лак...

# 181
Хм, Каталано, винаги съм била доволна от Llarowe, но аз никога не съм ползвала нейни база и/или топ. Тях преди ги нямаше,когато купувах усилено лакове на марката. Но винаги са били силно пигментирани, и трайни.
Относно четката- въпрос на вкус, аз например не харесвам четките на Еси, а Диор са ми любимци  Peace

# 182
  • Prismatica Aerie
Наде, лакът си е чуден, по-наситен и плътен цвят не съм виждала. Факт Simple Smile Проблемът е в мен, явно Smile Аз не умея да нанасям тънки слоеве, не мога и да остана на един, защото първия никога не ми се получава добре и имам нужда от втори, за да коригирам Blush
Базата и топът са им новост, 5 Free - топът основно ме поблазни с това, че не замъглява холота.

Не ми е излязло в предния пост, ще го напиша пак - Ивче, рядко срещани изящество и красота на ръце и маникюр Heart Eyes

# 183
# 184
Каталано, споко, аз никога в живота си не съм ходила с лак на един пласт- ама нивгаш Naughty.
Колкото и да е плътен, винаги на поне 2 слоя ми е изглеждало по-добре. Сякаш придобива дълбочина, а да не споменавам,че и трайността се увеличава  Crazy

# 185
  • София
Привет момичета Simple Smile

Мисля да си купя лакове SNB proffesional, но на някои места видях, че има гел лак такъв. Това означава ли, че имам нужда от лампа за печене?

Благодаря!

# 186
И аз не мога да оставям лака на един пласт само. Не ми е спокойно някак си Sweat Smile

Извадих снощи жълтото https://www.instagram.com/p/Bh_FjDeB_VR/?taken-by=s.naneva

# 187
  • София
Привет момичета Simple Smile

Мисля да си купя лакове SNB proffesional, но на някои места видях, че има гел лак такъв. Това означава ли, че имам нужда от лампа за печене?

Благодаря!
Ще ти трябва. Ако си от София може да отидеш на място в магазина им и ще ти обяснят, а и ще ги види като цветове. Simple Smile

# 188
Люляковото на Ивчето рядко красиво и много органично с формата и света на ръцете и!

Много брутален този Бен Афлек Simple Smile))))

Ария - според мен ги мачка т.е. като ги качва на този сървър, който ползват откакто пуснаха новата версия на форума (за да ни спестят същото упражнение, което ние правехме преди това сами) допълнително ги компресира и се получава лимонада от вече изстискан лимон, защото и телефоните естествено компресират файловете (jpg  е комресиран формат, lossy)... Пинтерест доста брутално мачка също, прави ми впечатление, защото а зси ги събирам там и ми е полесно да публикувам линк оттам, отколко та чакам БГМ да качи.

# 189
  • Sofia
Днес си сложих едно любимо синьо-зелено, което обаче не се вижда точно на снимката. Много любим цвят. Обаче направо се измъчих докато го нанеса. Бях забравила колко са гадни четките на тези лакове.

# 190
  • Вестерос
Вече ми е лятни и снощи се накиприх с любимия ми русалски лак на Ессенс 😍😍😍

Скрит текст:

Преди това бях така, много не ми се получи ефекта
Скрит текст:

# 191
  • София
Големи красоти сте показали. А Бен Афлек го сънувах Simple Smile Уникален е.
Аз съм със Saint George:
Скрит текст:
Все още чакам отговор от тях. Казаха ми че щели да видят какво могат да направят и до там.

# 192
# 193
  • Prismatica Aerie

И малко история Simple Smile Катрин Хауърд (1521—1542) е петата жена на Хенри VIII, той бил женен шест пъти. Съдбата на  неговите съпруги се  заучава от английските ученици с помощта на следната мнемоническа фраза "развел се — осъдил на смърт — умряла — развел се — осъдил на смърт — оцеляла (и овдовяла)". Катрин е обвинена в изневяра и обезглавена.

Обичам колекциите на а-england Sunglasses

# 194

Общи условия

Активация на акаунт