Лакове за нокти - 121

• 93 818
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
На средният пръст е Delice  Sunglasses

dinkov2, то не са баш драми големи, ами леко се издразних. Имам н-на брой лакове от висок клас, повтаряемост до някъде има при всички- Шанел, Диор, Yves Saint Laurent, ама не ми се е случвала толкова брутална прилика между 2 лака на същата марка. Обикновено се наподобяват с други марки.

Както и да е, утре ще го сменя с някой неон, направо ме сърбят ръцете / ноктите  Mr. Green
Даже си мисля да бъде този термален, Emily de Molly - Bright Counterpart :

# 91
И аз пак да кажа, че имам Сейнт Джордж, ползван 1 и го разменям за Дракона или подобен (АЕ, ПП)
Моята драма е друга - за седмица ваканция във Юта, Аризона, Невада си съсипах ръцете - е, няма такава суша. Темп от -6 до +33С и сухо като в ада, независимо дали мръзнеш като куче или се пържиш като картоф в собствената си мас. Мумифицирах се! Прибрахме  се тази сутрин и вали сняг! Но поне е влажно и опъва бръчките Simple Smile))

# 92
  • Варна
Трябва да спра да отварям линковете, които предлагате! Това вече не се издържа.  Laughing  Бях си обещала два месеца да не поръчвам лакове, а току що пуснах тройката Blue harmony от A England! Вече изпитвам сериозни угризения, за количествата натрупани лакове само от последните месеци.  ooooh!

# 93
  • Стара Загора
Аз да се запиша с маникюра от миналата седмица, че установих липса на този прекрасен лак в блога. Добре че го щракнах. Yellow Heart

От снощи съм с този син холограм на марката. Мразя че топовете го свалят от основата и бързо лъсват върховете с тази формула, но пък е много красив.

Както винаги, точките пак не ми се получиха. Все едно съм ги правила със затворени очи и с клечка. Така и не се научих да ги правя като хората. Frowning1

# 94
  • Варна
Много е красива тази холограмна серия на Кико. Точно с този 401 бях миналата седмица. Малко ми е странна формулата, обаче. Някак матиран седи, така ли е по принцип цялата серия (другите не съм ги пробвала)? При мен беше нетраен, за разлика от други лакове на Кико.

# 95
  • виртуално
Имам само един от SugarMat серията на Кико и го обожавам.
А дъщерята вехне по холограмите им, но тази година няма да стигнем до техен магазин.
Ако откриете как може да се поръча или някой реши да се разделя с лакове Кико - нека ми пише  bouquet

# 96
  • Варна
Странна ми е политиката на Кико. Холограмите (повечето) не са достъпни за онлайн поръчка (бих платила дори повече за доставка). В същото време ги нямаше в реалните им магазини в Милано. Обиколих няколко магазина и нямаше нито един. Само в определени държави ли се продава? Ако някой знае начин да се снабдим с холограмната серия, която е видна в UK сайта им например, се присъединявам към желаещите.

# 97
  • София
Да, аз купих моите миналата година в магазин в Глазгоу.

# 98
  • Germany
Момичета, имам един тъп въпрос - как се поръчва чрез превозвач?
Досега не ми се е налагало, а искам да си поръчам и аз от тези промоции на А-England.
Гледам, че за Германия е даден един сайт, но там няма лакове...Rolling Eyes

Извинявам се за невежеството. Blush

# 99
  • Варна
Трябва да си избереш превозвач, да се регистрираш в сайта им и ще получиш свое ID. Този номер заедно с твоето име се попълва в секция име при поръчка в сайтовете и адреса на склада на посредника. Плащаш ти и пратката се получава на твое име в хъба на превозвача. Те те известяват, когато получат доставка на твое име и кога ще бъде натоварена за БГ. При пристигане в БГ ще те уведомят и ще избереш как да я получиш. В София ден получават в офис на фирмата, за другите градове с куриер. Аз съм във Варна и плащам повече за доставка София- Варна, отколкото UK- BG.

# 100
  • Germany
Благодаря за отговора.
Аз съм в Германия и ще поръчвам до тук, като гледам че има един превозвач.
Сега ще опитам и ще пиша, ако не се справя.

# 101
  • виртуално
За проба се регистрирах в англ. сайт на Кико и пуснах една малка поръчка.
За съжаление има само сребърен и златен холограм.

# 102
  • Варна
Да, аз отдавна ги следя. Искам синьо-зеления и лилавия, но онлайн не са налични.

# 103
  • При децата ми
За проба се регистрирах в англ. сайт на Кико и пуснах една малка поръчка.
За съжаление има само сребърен и златен холограм.

Колко е доставката и лаковете?

# 104
  • виртуално
7бр лака по 1 GBP
Общо

Общи условия

Активация на акаунт