Лакове за нокти - 121

• 93 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Лилав холограм сега пуснаха Ейвън. Заедно със сив и червен. Ето ги тук

Пупа имаха страхотно синьо, но не знам дали не беше лимитка. Борн прити стор също предлагат чудни холота.

Тези на Кико мисля че бяха лимитки и затова ги няма. Ако не са ги направили перманентни де. А Васил на SNB не ви ли устройва?

# 106
Въй, мерси Ивче!

# 107
  • виртуално
Тези на Кико мисля че бяха лимитки и затова ги няма. Ако не са ги направили перманентни де. А Васил на SNB не ви ли устройва?

в квадратните шишета бяха лимитка, сега има нови

Иначe не е да нямам холо, всичките на Born Pretty са налични в къщи и са страхотни, ама пуста лакомия Simple Smile

# 108
Имам златния холограм от последната снимка, но с много фантазия може да се нарече холограм наживо Smile

# 109
  • София
Имам златния холограм от последната снимка, но с много фантазия може да се нарече холограм наживо Smile
Всъщност има холограмен ефект, обаче някак си златното го "поглъща", може би, защото холо-ефектът не е от най-силните.

# 110
Да, това исках да кажа, но не намерих точните думи сякаш Smile

От мен едно Габрини, което е матово по принцип и измислен брокат

# 111
  • виртуално
Всъщност има холограмен ефект, обаче някак си златното го "поглъща", може би, защото холо-ефектът не е от най-силните.

Най-доброто златно холо за мен е на Борн Прити

Иначе на Кико искам лилавото и синьото

# 112
  • София

Най-доброто златно холо за мен е на Борн Прити

Иначе на Кико искам лилавото и синьото
Красиво е, но не е ли една идея "твърде много"? Аз, например, много обичам OPI Golden eye, златен, та дрънчи. Много красив, но ми идва малко в повече на всички пръстенца.

# 113
  • Варна
Да, точно от тези кръглите шишета на Кико исках лилавия и синьо-зеления. Другите в квадратните шишета ги имам благодарение на мила съфорумка. За тях питах, дали стоят някак по-матирани преди топ-лак. Васил на СНБ също имам, от лилавите на КА даже няколко нюанса (но така си седят в кутия от години), на LA girl също имам един лилав и един розовеещ. Борн Прити много ми харесват като цветове, но някак си се притеснявам от състава, предвид произхода им. Ок ли са?

# 114
  • Sofia, Bulgaria
Докато сме на холо вълна, ето едно доста бляскаво холо. На живо е много по - красиво...и по - бляскаво
https://www.instagram.com/p/Bhy0pEcnWaB/?taken-by=lacquersomniac

# 115
За тях питах, дали стоят някак по-матирани преди топ-лак.

Мммм, не бих казала, че стоят матови или поне златното... Но е една идея по-убит цветът, има някакъв студен под тон сякаш. Ще потърся снимка, за да покажа.

Едит: Ето го https://www.instagram.com/p/BZ_Ar0QjbFY/

# 116
Лилав холограм сега пуснаха Ейвън. Заедно със сив и червен. Ето ги тук

Ивче, това в следващата брошура ли е, че не ги намирам в сегашната?

# 117
И аз като Надето току що установих, че новият лак, който си купих е почти идентично копие на такъв, който имам (OPI Closer Than You Might Belem И CG For Audrey) и единственото ми успокоение е, че не съм се минала с пари като за Диор и че Опито има по-добра формула от Чайната Grinning
Цветовете от Лисабонската колекция придават един много интересен и сериозно тъмен тен на ръцете ми Simple Smile
Каталано, ти ли се оплака от тях? Само белият ми се стори по-капризен...

В знак на протест срещу тази вселенска несправедливост се намазах набързо с лака на детето - Перфект 158 - който тя си избра от цял магазин пълен с лакове миналото лято в София Wink

PS На последните 2 снимки се вижда колко влияе цвета на светлината на белия баланс и възприятието за цвят - на първата съм с лице към прозореца, а на 2-рата 5 сек. по-късно - с гръб към прозореца, снимано със същия телефон, а все едно са 2 различни лака - зелен и син!

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 21:23 от Agent Provocateur

# 118
  • Стара Загора
Агент, страхотен е този Перфект и така хубаво ти стои. Heart

Лаковете на Ейвън са в следващата брошура, да.

Относно лаковете на Борн Прити - много са добри! Няма нищо притеснително в тях. Имам 2 и съм с прекрасни отзиви. Нямат силен аромат, стандартна формула.

# 119
Леле 😍 страшен е тоя Перфект! Дано го намеря някъде.

Отдавна се каня на Борн Прити. От къде ги поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт