Лакове за нокти - 121

• 93 877
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Аз от сайта им, но съм виждала техни профили в ибей и алиекспрес, ако не греша.
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-nail-polish-c-268_106_844.html

Холограмните
http://www.bornprettystore.com/holographic-nail-polish-c-268_106_389.html

# 121
  • Prismatica Aerie

Цветовете от Лисабонската колекция придават един много интересен и сериозно тъмен тен на ръцете ми Simple Smile
Каталано, ти ли се оплака от тях? Само белият ми се стори по-капризен...
Smile Аз да, но само от you've got nata on me, белия не съм пробвала още, другите са добре. Явно зависи от базата.
Много красиво ти седи този лак! Heart И аз съм с Перфект Smile Много мирише бе... Определено не се харесвам,  ще се маха.
Скрит текст:

# 122
Хубав цвят е Перфекта, но ги ненавиждам като марка, откакто един зелен преди години ми боядиса ноктите зловещо. С месеци си седяха такива едни никакви, нищо не можа да ги избели, пробвах де що чалъм, докато не израстна боядисаното. След този случай събрах в една торба  всичките Перфект, Катерин Арли, Голдън Роуз, Флормар, и ги запътих към кофата. Моята приятелка (гореспоменатата зъболекарка) каза:"Сакън, дай ги натук, ще ги раздам на сестрите във факултета  Mr. Green ". Та те се сдобиха с около 50 лака, повечето неупотребявани  Rolling Eyes

Picture Polish Story:

https://www.instagram.com/p/BhzNgTdhf8B/?taken-by=nailpolishpalace

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 00:19 от nadia23

# 123
  • Варна
Извадих архива и сложих OPI Russian navy с OPI Polka dot за акцент. Така ги бях купувала в комплект. Започнах да търся суочове на Russian navy и попаднах на два други лака, които сега не ми излизат от главата.  Laughing OPI Cosmo with a twist и от същата серия от 2015 год. и Give me space. Дали ще мога да ги намеря в БГ? Освен сайта на Естетика, тук бяха предложени преди време други два с лакове OPI. Единият беше Вивиан, но за другия не се сещам.

# 124
  • sof
Blue T., OPI Polka Dot съм си взела заедно с два от Венецианската им колекция - студено розов и св. син, не мога да цитирам имената им в момента (някакви pants като че ли), приятно се получават. Russian Navy също ми е любимец и не бях се стила за такова съчетание.Доколкото бях проучвала преди време, в Бг ги предлага Стар Нейлс, но не бих си взела, понеже не знам Колко са престояли и дали са в трайност, мъъъничко съм параноична. Agent P., ами несправедливост си е, ама не подяждай детето де; а да поптам, с какво масло си - ново и специално нещо ли е, гледам, че до втората фаланга, или се пазиш от Перфект? За снимките и осветлението и аз чак съм наясно, не мисля че някой го изживява вече, ами съм благодарна за илюстративните коментари.

# 125
  • Варна
dinkov2, ето този е сетът

Много си подхождат двата. Повече от 3 години не съм ги вадила тези лакове. Мислех, че ще са се сгъстили или пресекли, но са като нови. Navy е много красив, защо съм го пренебрегвала досега, не знам.

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 10:49 от Blue Turquoise

# 126
  • София
В DM са намалени всички лакове на Trend it up, включително холограмните!
Ето ме и мен с розовия холограм. Малко го развалих, но ще ми простите.

# 127
Blue Turquoise, как ще го пренебрегваш, Russian Navy е един от любимите ми лакове ever. Страхотен е, кътам си го, че ако някой ден ми свърши и не мога да го намеря не знам какво ще правя.

Мисля да поръчам два холограма на Борн Прити от Алито. Много ми харесва един цикламен, мисля че съм го виждала на ноктите на Ивчето. Голяма красота е.

# 128
  • Prismatica Aerie
И на мен ми е много любимо руското синьо Simple Smile

Blue Turquoise, ама покажи ни какво си сътворила Heart Eyes
OPI Cosmo with a twist е труден за намиране, Give me space го намирам в NPD само.
Понякога излизат в ebay, но си трябва следене.

# 129
И на мен ми е много любимо руското синьо Simple Smile
Russian Navy си е голяма класика! Много сдържано и елегантно....

OPI Cosmo with a twist & Give me space от Коледната Колекция 2015 (силно подобен е и моят OPI Ink) - маникюристката ми в в Младост има цялата колекция. Не е ли идея да питате някоя професионалистка дали не може да ви ги поръча откъдето те се снабдяват? Козмото ми е оцветявал леко ноктите през база, слагайте двойни бази!
Или Ибей, както казва Каталано!

https://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Polish-GIVE-ME-SPACE-Blue-Shim … :9usAAOSwr~lYqcEM

https://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Polish-COSMO-WITH-A-TWIST-Deep … :rJUAAOSw2gxYo6m8

Ивче, Ария - мерси за комплимента!
Наде, заради теб свалям лак в 5 сутринта Simple Smile)))) Мерси за предупреждението! И аз съм от кръвната група на приятелката ти, не изхвърлям, винаги намирам на кой да дам Simple Smile)))

PS Динков, не до втора фаланга, до лакти съм в масло Simple Smile)))) отидохме на ваканция по югозапада - беше или супер студено и сухо или супер горещо и сухо, та си досъсипах ръцете, които така и така бяха плачевни от нашата зима. Сега мажа де що видя и не дискриминирам, включително с крема за пети на мъжо! Вярваш ли ми, че кожата ми беше толкова суха, че сензорът на телефона ми не можеш да да ми разчете пръстовия отпечатък (така го отключвам!) - мумифицирах се буквално!

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 14:39 от Agent Provocateur

# 130
  • Prismatica Aerie
Даа, ето моя стара снимка с OPI Ink
Като гледам и Chills Are Multiplying! ще придобивам, от новата колекция Simple Smile
Grease  Collection
Ох беее... Брилянтин....Headphones Cupid

# 131
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Ще потърся из БГ сайтове, чак с eBay не ми се занимава. Любимите ми колекции са Коледните на OPI, последните години обаче ги изтървах. Снощи като ги извадих, бях убедена, че в комплекта е именно Ink, а той се оказа Russian Navy. Красавец е, няма съмнение. Глитъра така и не се научих, как да разпределя равномерно, без наслагване или липса.
Сега получих нотификация, че е наличен отново PP Riviera. Щом като имам Cosmos, трябва ли ми и той?  Crazy Има ли ги някой и двата за сравнение (гледах снимки в нета, доста са близки).

# 132
Като гледам и Chills Are Multiplying! ще придобивам, от новата колекция Simple Smile
И на мен в него ми останаха очите.

# 133
  • Prismatica Aerie

Blue Turquoise, красота! Blue Heart
Имам ги двата PP, но странно, не си намирам снимка на Космоса - или не съм го слагала, или не съм снимала. Не помня. Blush Но пък ще взема да се лакирам после с него.

# 134
  • София
Скрит текст:
В DM са намалени всички лакове на Trend it up, включително холограмните!
Ето ме и мен с розовия холограм. Малко го развалих, но ще ми простите.

030 ли е този цвят?

Blue Turquoise, в една от темите зимата дадох линк към един сайт, който предлага OPI. Не помня сайта, търсех определени лакове OPI в Google и попаднах на този сайт. Не съм поръчвала от там.
От аптека Ремедиум си купих OPI, все още  има интересни цветове. ОPI има и в някои аптеки Медея. Tези аптеки имат и сайтове и може да се направи поръчка.

Решила съм да си поръчам от ebay 3 лака OPI, за мен са класика в жанра - Voda Caviar, Every month is oktoberfest i Stay The  Night.

Общи условия

Активация на акаунт