Лакове за нокти - 121

• 93 942
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, лаковете A england от къде ги поръчвате?

# 151
  • София
Здравейте, лаковете A england от къде ги поръчвате?
Аз от сайта им, като ползвам превозвач.
http://www.a-england.co.uk/

# 152
  • София
Момичета, какво ви е мнението за лаковете She? Как са като нанасяне, цветове, издържливост и т.н. Simple Smile На промоция са в ДМ и се загледах в 2-3 Simple Smile

# 153
  • София
Нямам много лакове на She, но съм доволна. При мен са трайни. Покриват добре. Хубави цветове....  Peace

# 154
Старите She не ги харесвах, сега обаче имам 1-2 и са ми ок. Аз днес набързо намазах един Есенс от супер стара колекция покрай онзи филм Twilight, даже май ги бяхме коментирали преди... Лилав е по принцип, но от частиците вътре, синее на снимката:
Скрит текст:

# 155
  • USA, Steak State
Essie "Marshmallow"

Пускам снимка, че иначе все едно само шпионирам и се връщам да ви чета.
Наде тъкмо се вайках за новите лакове на Диор, но имам Delice, за който споменаваш. Спести ми едни пари. Simple Smile

# 156
# 157
# 158
Агентчеее, Purple Heart тЪ!

# 159
  • Prismatica Aerie
Ох, чудно! Heart Eyes Ама дай разяснения, кое е розовото, как направи цветенцето и т.н. Sunglasses

# 160
# 161

Здравейте ! Само ви следя, но не съм писала. Тъй като съм с малко дете - още няма 2 - открих лакирането през деня 😂 Иначе се лакирам по нощите. Ми то било супер хаха 😉

# 162
Bube, супер нежно и пролетно!
Пърпъл - посегнах към пастелите и веднага си помислих за теб, за яйцата и за кецовете ти Simple Smile)))
Ох, чудно! Heart Eyes Ама дай разяснения, кое е розовото, как направи цветенцето и т.н. Sunglasses
👉 Butter London English Lavender I Opi Polly want a lacquer?

Приятелка ми подари няколко стикера, но не е за мен тази работа, иска се търпение!

# 163
Ох, моите стикери са от Алиекспрес и не знам в това ли е проблема или по принцип всички развалят лака ако не е много ама мнооого изсъхнал. Единственият път когато ми се получи без поражения по лака беше като ги използвах ден след лакиране Sad По клипчетата изглежда толкова лесно винаги...

# 164
  • София, България
И аз на същото им се чудя на тези стикери. Аз ли нямам търпение и бързам, те ли не са читави, лаковете ми ли са калпави, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт