Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Каква Пакост Направи Днес?

 • 4 112
 • 15
 •   1
Отговори
 • Мнения: 163
Какви пакости правиха вашите деца през изминалият ден? Разкажете и нека всички се посмеем заедно, като си даваме й различни съвети!

Ще започна, като ви разкажа какво направи моята Дъщеря.......
Ставам сутринта и си правя кафе....чувам я обаче, че се е събудила и отивам при нея. Облякох я, сресах я и й направих закуска. Както си закусваше аз реших да оставя кафето на масата й да отида да взема прането от спалнята и да го пусна в пералнята... Толкова, нямаше ме само 2-3 минути, докато събера всички дрехи, когато се върнах в чашата ми с кафе нямаше повече от една останала глътка кафе. Разбра се си помислих, че я е изсипала някъде и я попитах.....получих следният отговор:  "Ам не тъм я изсипала, а я итпих, застото исках да те имитиям!" след това направи физиономия и ми каза, че съм луда щом пия такива горчиви неща.......спуках се от смях....а тя ме гледаше странно.....

Това ми се случи днес.......с нетърпение чакам й вашите разкази!

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:06 от AnMary

# 1
 • Мнения: 1 822
Върнахме се от разходка с моя син, прибираме се вкъщи и телефона ми звънна.Отидох сано до чантата( в антрето) да видя кой ме търси и след минута виждам как моят юнак изсипва или изпуща 10л. туба с вода върху паркета Astonished Беше почти пълна!
Представете си как съм се почувствала- без коментар!
Да са ни живи и здрави децата, па бели да правят!:)

# 2
 • Мнения: 5 930
Хм, не беше днес, а преди 4 години. Януари. Дърво и камък се пукат от студ. -16°С. Щерката болна. С такси я водя на педиатър. Тя й изписва лекарства и капки по рецепта. Оставям я вкъщи, мятам се пак на такси и отивам на аптеката в центъра, която забърква капките. Връщам се след 40минути. Влизам в хола и какво да видя? Коминът и 1 кв.м. поне до вратата "изрисувани" със син пастел! Баба й готви в кухнята и дори не разбрала. Даже спори, че детето през цялото време било пред очите й. Пратила го само за минутка до хола да си вземе лист да рисува. Ама явно не е било само за минутка.

# 3
 • Мнения: 30 802
Рисуването по стените дори вече не го броя за беля.

# 4
 • Мнения: 475
Моето дете обожава да рови в чантата на баба си, веднъж й беше отворило твърдата калъфка на очилата, а те паднали под скрина. Докато ги намерим, бабата не спря да го моли това дете да й каже къде са. Вторият път извади и скри в тайника си плик с пари, който търсихме също няколко часа.
Но може би най-голямата беля е свързана с шишенце коректор с четка. Милото си намаза клепачите и миглите, а за стъклото зад пердето да не говорим.

# 5
 • Мнения: 5 930
Рисуването по стените дори вече не го броя за беля.

Ами пиенето на чужди лекарства брои ли се?
Щерката отказваше храна, но с охота пиеше лекарства и се сърдеше, ако види някой да пие, че и на нея не й даваме. Добре, ама баба й пие една шепа за различни неща (по рецепта и рецептурна книжка). Съответно с идването на детето у дома е предупредена да не оставя достъпни лекарства. И така. Събота привечер, втори май. Връщаме се от площадката, баня и докато баба й простира хавлията на балкона, а аз глася вечеря в кухнята малката взела едно столче, покатерила се на секцията и взела един лексотан, приготвен от баба й за вечерта и скрит между книгите нависоко. Подробностите ни се изясниха впоследствие. А тогава тя дойде в кухнята и каза нещо за бонбони от баба. Тъкмо беше проговорила (3г и 10 месеца беше, проговори късно) и трудно й разбирах дори аз. Става от масата след вечеря и краката й се огъват като кашкавалени и пада. Тогава често падаше. Вдигам я, тя пак пада. Опитвам се да я сложа на легло - започва да буйнства. Предстоят три почивни дни и отивам на дежурен кабинет. Съмнявам се да не е нещо неврологично, детето е прекарало енцефалопатия и има следи от нея. Пращат ни в детско. Слагат я на ситеми. Тя пищи и ги изтръгва. Циркът е пълен. Накрая евакуират от стаята другите две майки с децата им. Безпомощна съм да я успокоя. Една сестра ме моли да изляза, връзка и системата с чорапче да не пипа, стои при нея, после излиза. И тогава се чува тряяссс! Търчим на пожар. Малката станала от високото хирургично легло, изтръгнала системата, съборила стойката (от нея бил шумът) и тръгнала да си ходи ... В един през нощта... Накрая дежурната лекарка нарежда да се изключи системата, докато детето не се успокои. И така. Идва утрото. Пращат ни на скенер, вземат кръв, търсят причина. Резултатите явно са добри. Детето е спокойно, следобед заспива. И тогава надниква лекарката. Всичко са изключили, остава само въпросът:"Да Ви липсват лекарства?" Отговарям машинално с не и в същия момент като на филмова лента изплува как точно два дни по-рано малката проследява с поглед къде баба й си крие лекарствата. Тогава й казах на майка да ги махне от там, но тя отговори, че детето не ги стигало. А аз й посочих как е достатъчно да вземе едно столче, да се качи и ... Батерията на телефона е паднала и нямам връзка. Вечерта отидох на преглед, а веднага ни вкараха в болница та и пижами нямах. Оставям детето да го наглеждат и се мятам на едно такси. Първият ми въпрос от вратата - да ти липсват лекарстава? Майка ми пребледнява и смотолевя:"Снощи до два търсих един лексотан къде е паднал." А, бе жена, ти акъл имаш ли защо не ми се обади, знаеш, че с детето сме в болница по неизвестнва причина? И отговор - беше късно, не исках да ви събудя. А сега де? Само дето и лекарите не се сетиха, че е ... дрогирана.

# 6
 • Мнения: 1 938
Ужас! Това с лекарствата е много опасно. И аз все повтарям на бабите да си крият лекарствата.
Иначе по темата мога цял роман да напиша...
Веднъж влезнах в тоалетната за 2 Мин. и синковеца извадил едно плодово мляко от хладилника и го сложил в микровълновата да го топли. Фолиото се нагряло и се запалило...

# 7
 • Мнения: 2 151
Преди около година, дъщеря ми беше на 1,5г.
Малката беше в хола, разхвърляше си играчките, както обикновено, баща ѝ си играеше на лаптопа на дивана, аз бях на припек на терасата, която е до хола, вратата отворена.
По едно време чувам отварянето на стъклената секция, обръщам се и поглеждам през прозореца виждам детето да държи чаша за вино, след няма и 2 секунди, ММ  е до нея и ме вика на пожар...идвай бързо.
Отивам и в първия момент виждам някакви сини следи по бялата секцията...за секунда се замислих от какво ли са...
Ама видях...син лак за нокти.
Детето беше облечено с клинче 3/4...краката ѝ където са боси са целите в син лак, по секцията има следи от отпечатъци в синьо...на пода 2 локви...син лак...по дрехите също петна...направо да се чудиш от къде толкова течност в тази малка бутилка.
Взимам я и я водя в банята, за да не цапа повече, докато мята ръце и крака, успява и моите дрехи да омаже...беше ми ясно, че с вода нищо няма да махна, по пътя се замислям, че нямам достатъчно лакочиститеш, дали имаше 2 пръста в шишето. Неделя е, ние живеем в малък град и незнам, дали ще намерим отворен магазин да купим корселин.
Ама в този момент ми хрумна, че бяхме купували за ремонта, ама така и не го използвахме...
Та пращам ММ в стаичката между етажите да го търси.
Връща се той и започваме едно търкане, сменяме се ту единия детето, ту пода и секцията...по едно време викам на ММ, дай ми този корселин и той ми вика "от къде да го взема", викам до тебе е, ама това е разредител за боя...
Отивай да търсиш корселин (аз му се скарах).
Намери го и изчистихме и детето и стаята.
Като по време на чистенето мен ме напушва на смях и се подхилквам, като гледам какви ги е сътворила малкага беля, а ММ ме гледа лошо, че се смея.

# 8
 • Мнения: 163
Децата са нещо уникално.......как някой би измислил толкова много бели за 1минута?

# 9
 • Мнения: 654
Дъщеря ми на почти 4 години изпитва ужас от капките за нос, голяма истерия  става докато ги сложим. Веднъж ги набарала, изсипала съдържанието на покривката и прилежно натъпкала до горе шишенцето с желирани мечета Simple Smile
Иначе нямаме стена или врата в къщата да не са изрисувани.
А редовния номер, като дойде баба й на гости  и излезе да пуши на терасата, да я заключи навън. Съвсем умишлено го прави, понеже мрази цигарите и не иска баба й да пуши.

# 10
 • София
 • Мнения: 165
Моите деца като цяло не могат да се "похвалят" с много бели за мое щастие. Иначе преди седмица взимам големия от градина, слагам сестра му в седалката и я закопчавам, а той ме чака от другата страна на колата да му отворя и да го закопчея и него. След като закопчах малката отивам от другата страна и го гледам, че нещо маже с пръст по вратата. И гледам някакви драсканици по боята. Помислих си, че някой друг ми е надраскал колата, но го попитах-"Какво е това, ти ли го направи?"
"Ами да, аз го направих"
" С какво го направи"
"Ми с камък"
.... Лошичко ми стана. Сега си имам кръгчета по вратата.

# 11
 • Мнения: 163
Вчера се прибирам от пазар с три торби.....влизам аз и виждам как Ралица и Огнян (мъжа ми) си играят на дивана. Започнах да вадя продукти и Рали дойде при мен.......поиска да ми помогне и аз й казах да занесе замразената риба в хладилникът зад мен (ние имаме хол и кухня в една стая отделени с бар плод)
Окей аз мисля, че тя е сложила рибата в хладилника и днес го отварям и какво да видя? Риба няма, само опаковката й.......започнах да я търся, но без успех. Попитах Ралица, а тя ме хвана за ръка и ме заведе в къщичката й за кули.....показа ми през малкото прозорче и аз видях рибата вътре.....Останах в Шок и Ужас.
Но какво да правя........минало, заминало...

# 12
 • Мнения: 650
Баба ми се чуди защо не са и станали великденските курабийки(прави ги много вкусни, този път бяха малко по- различни). Моята 4 годишна щуравела си признала на края, че си изляла шишето със сок в сместа..... Simple Smile е пак ги ядохме, но бяха с аромат.

# 13
 • Мнения: 1 541
Здравейте!
Днешната пакост се изразява в това,че от саксията ми с подправки,таман покарали, не остана нищо.Всичко бе откъснато и разпиляно по пода.(Това се случва буквално за 3-4мин. докато  имам честта и лукса да съм в тоалетната). Главният виновник е на 3г.

# 14
 • Terra incognita
 • Мнения: 6 900
Страхотна тема! Моят главурчо (щото е дебела глава) е на 2г и 7м, обаче за крехката си възраст е шампион в тази дисциплина. Всеки ден измисля по нещо ново, а мрънкането му е в 90% от будното му състояние.
Един ден беше изсипал 2 шишета от по 1.5 вода на спалнята . Редовно ми изсипваше пълнта чаша с кафе отново на спалнята. Издебва ме и се вмъква в банята, където излива по плочките я душ гела, я шампоана. Счупи очилата на баба си, както и 3 кофи, които изхвърли през терасата. В един мгазин счупи 1 парфюм и ме накараха да го платя, един ден се добрал до несесера ми с гримове и обрисувал хууубаво с очна линия кожения диван. Стените са ни целите надраскани с моливи....

Общи условия

Активация на акаунт