(1 ЮЛИ - ПРОТЕСТ) продължение на старата онлайн подписка

• 14 290
  • 211
  •   1
Отговори
# 105
Ан Мари, може ли във txt или doc-файл да се изкарат само коментарите на подписалите досега?
Ако да - изпратете на bg_maiki@abv.bg

10х!   bouquet

# 106
И ние се подписахме. Дано има някакъв резултат...

# 107
  • София
Ан Мари, може ли във txt или doc-файл да се изкарат само коментарите на подписалите досега?

10х!   bouquet
Готов си. Пратих само коментарите, във вид: номер по ред, име, коментар.

# 108
Момичета,нали не е проблем,ако и чужбинските мами ви подкрепят?Моят син е и български гражданин ,а и ние със съпруга ми също...И не ни е безразлично... Peace

# 109
  • София
Nia какво чакаш? Simple Smile

# 110

10х!   bouquet
Готов си. Пратих само коментарите, във вид: номер по ред, име, коментар.

Филен данк!   bouquet

# 111
Момичета,нали не е проблем,ако и чужбинските мами ви подкрепят?Моят син е и български гражданин ,а и ние със съпруга ми също...И не ни е безразлично... Peace

Не само, че не е проблем - задължителна е подкрепата!

# 112
AnMary, JohnT, относно он-лайн подписката, пиша и тук, защото не знам къде четете:

Имате ли представа как се предоставя електронната подписка - т.е. ще има разпечатка на хартиен носител, но:
- трябва ли да включва e-mail адресите?
- --"--- IP?
- трябва ли да се предаде със електронен файл на CD?

Много благодаря!

# 113
  • MUC
Подписах, пратих и на приятеля ми. И аз искам да родя и отгледам децата си в България, дявол да го вземе! Успех, майчета, надявам се да има ефект!

# 114
И ние се разписахме, малко в последните минути, но го направихме

# 115
До кога 6те е активна подписката между другото? Не е лошо да се знае. Може би сте писали някъде, но не съм преглеждала темата от край докрай.
Ина4е продължавам агитацията Simple Smile

# 116
Браво,похвална инициатива!Пуснах линка в IRC  и на познати българи в Лондон и Чикаго.Пожелавам Ви успех,дано се чуе гласа на толкова много родители и кандидат-родители.Кажете на всички ваши познати в ICQ,IRC,Yahoo,Skype и където се сетите.........

Заедно можем повече !!!

# 117
  • София
AnMary, JohnT, относно он-лайн подписката, пиша и тук, защото не знам къде четете:

Имате ли представа как се предоставя електронната подписка - т.е. ще има разпечатка на хартиен носител, но:
То и аз не съм много наясно, но мисля, че това, което се вижда на страницата е достатъчно. Има три имена, мнение и т.н.

# 118
  AnMary, и на мен ми хрумна едно въпосче: Забелязах в подписката, че някои са обърквали в и ж, напр. Петкожа, вместо Петкова, а също забелязах, че някои са се писали по 3 пъти един след друг! Това дали няма нещо да опорочи подписката  newsm78! А също и имената писани на латиница?

# 119
  • София
Мисля, че успях да премахна еднакви имена от едно IP

П.С. Не знам за смях ли е или за съжаление... но ето част от българите как пишат името на своята държава:

Bulgaria, РБългария, Balgaria, Р България, Bulgariq, balgariq, Бьлгария, Bylgariq, БЪЛГАРИА, Булгария, Bylgaria, Балгария, БГ, Бълария, Бъргария, Р.България, Р. България, Бългаия, bulgeria, Бълагрия, Бългаария, Бълграия, Българи, Balgarija, Бялгария, Бъллгария, bilgaria, България?, Bulgarua, Bulagria, Bulgatia, РБалгариа, Българиия, Bbulgaria, Българаия, Българич, Бългапия, РБъргария, република бългаия, Bolgaria, България 58, Българ, Vse oshte tuk, Бълга, Balgarya, Biulgaria, Българив, Бългория, НРБългария, Бългрия, Bulgarian, Bulgarien, Бългьрия, Balgariya, R. Balgaria, България !, Balgariia, Bugaria, Българея, дългария, Бългания, Бъргалия, Bulgariya, Р. Българрия, Bu;garia, ulgaria, Б-я, Bulgarya, Бългаярия, Билгария, Българя, Българияу, Бълагария, Н.Р.България, BG,

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 20:38 от JohnT

Общи условия

Активация на акаунт