Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 50

• 46 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Еми така прочетох в интернет че стигало до плода и можело да го увреди

# 676
Цетебе е чист витамин С, което обикновено предписват.

# 677
На мен на Цитровит  ми предписаха

# 678
Минах през дежурния кабинет и след дълга консултация с личната вече пия Оспамокс , явно няма да ми се размине , дано всичко е наред Simple Smile благодаря на всички за окуражаващите думи 🤗

# 679
titkata89 като го пи  всичко наред ли е

# 680
titkata89 като го пи  всичко наред ли е
Под наред , ако е въпрос за отлепването за сега да , пих го до днес  и утре съм на контрола 🤞

# 681
Да кажеш утре как е минало при лекаря

# 682
Здравейте,мами! Четох доста,но не мога да направя избор. Препоръчайте ми лекар за потвърждаване на бременността от Варна,който не работи със ЗК. Първа бременност ми е. Искам като отида на преглед да ми обърне внимание,имам да задавам доста въпроси. Не искам да ме претупа.

# 683
  • Някъде там
Витамин Ц дори се препоръчва да се пие по време на бременност, НО в натурална форма, т.е. био сок от ацерола има и др.варианти, но аз си пия това

# 684
  • Майнатаун
Здравейте,  искам да попитам обременяването с глюкоза само в периода 24-28 г.с. ли се прави.  Това го четох в Интернет. Казаха ми че трябва да го направя, но аз мога най-рано в сряда, а тогава вече ще съм в 29 г.с. Мислите ли ще е проблем?

# 685
  • София
Не е проблем, щом лекаря е преценил, има и жени, които в 32 г.с са го правили.

Основно Витамин Ц по време на бременност - на мен също ми го изписаха след отлепяне на плоден сак в 7 г.с. Пиех по 1 ампула течен витамин ц на ден + други лекарства, и в момента същия тоя плоден сак,вече човече, ми вилнее из корема във 32 г.с 

Витамин Ц няма как да ти навреди, освен ако, не знам, не се къпеш в него и пиеш много над разрешеното за дневна доза.

# 686
  • БГ
Здравейте Simple Smile, с какво си мажете тялото и по специално корема и гърдите? Аз съм в 27 г.с. и забелязах че кожата ми започна да стана доста суха и зачервена. Търся  лосион за тяло който ще е безвреден най-вече за бебето. Багодаря ви предварително Hug

# 687
Ами аз съм в 14г.с и от 3-4 дни се мажа с mustela в аптеката само това имало като крем иначе и олио има.

# 688
    на мустела крем си купете. засега съм доволна

# 689
    • София
    Има много марки на пазара, които уж са преднаначени за превенции на стрии, но ако кожата е предразположена към тях - няма спасение.
    Въпреки това, не пречи да се направи всичко възможно, за да си минимизира броя им. Аз лично редувам 3 продукта - Био Масло на Веледа, бътър на Палмърс и крема на Мустела. в 32 седмица съм и нямам нито една стрия по корема ( има време да се появят де) имам от отслабване рязко на дупето, ама вече са толкова избелели - че не ми дреме. Някоя дама във форума беше споменавала, че Витасин действал също много добре.

Общи условия

Активация на акаунт