Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 50

• 46 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Еми лекаря ми предписа 2пъти на ден витамин С по 500мг

# 691
  • София
Еми пий, щом ти е предписал.

# 692
Здравейте, моля за хелп Simple Smile
Бременна съм в 10 г.с. И при милробиология се установи следното :

Звъннах на АГ и тя ми каза, че след 13-та седмица ще предпише нещо....
Има ли опасност за плода всъщност?

# 693
Моля за спешен отговор. В 6г.си4дни съм току що получох розово течение, не много силно но беше изведнъж моля ако на някой му се е случвало да пише... не знам какво да си мисля.. надявам се да не е най лошото 😢😢😢

# 694
Моля за спешен отговор. В 6г.си4дни съм току що получох розово течение, не много силно но беше изведнъж моля ако на някой му се е случвало да пише... не знам какво да си мисля.. надявам се да не е най лошото 😢😢😢

Отивай веднага на лекар. Предварително не се шашкай. Трябва да те прегледат, за да се установи от какво е кървенето.
Аз от 10г.с. бях със сериозен кръвоизлив. Нещата си бяха сериозни. Затова ти трябва консултация задължително.

# 695
В момента няма къде да отида, а и работата не ми позволява да отсъствам, най-рано ще мога в сряда, мога ли да пия нещо което няма да навреди на бебето...

# 696
  • Blondeville
Спешни кабинети, денонощни има навсякъде, как така няма къде да отидеш, какво значи не можеш да отсъстваш, ами ако недай си Боже в сряда е късно?

# 697
В момента няма къде да отида, а и работата не ми позволява да отсъствам, най-рано ще мога в сряда, мога ли да пия нещо което няма да навреди на бебето...

Ако продължиш да ходиш на работа с кървене, доста вероятно е да навредиш на бебето. Спешни кабинети има във всеки град по света. Денонощни. Преди да пиеш, каквото и да е, трябва поне да се види на ехограф, че има смисъл от задържане.

# 698
Каква е тази работа, която е по-важна от човешки живот? Има спешни кабинети, писали са го и другите преди мен...

# 699

Не рискувай. Както ти казах, не се знае какво може да е. При мен първоначално ми казаха, че имам отлепяне на плодния сак, а се оказа нещо много по сериозно. Тук няма как да ти дадем съвет за лекарства, а и е неразумно без консултация с лекар да пиеш каквото и да е.

# 700
Ей така няма, в малките градове няма спешни кабинети, има спешна помощ в която са некадърник и пияница събрани на едно място, затова питам дали има нещо друго което мога да направя, освен да чакам да стане утре да отида на лекар. Благодаря ви за насоките и бързите отговори

# 701
  • Blondeville
Лекарства за задържане не е редно да се препоръчват онлайн, могат да не са подходящи в случая. Трябва да се види първо откъде е кървенето, как е  плодът и тн. Утре е пак по-добре от сряда все пак, както писа в началото. Стискам ти палци да е нещо еднократно.

# 702
    Здравейте,мами! Четох доста,но не мога да направя избор. Препоръчайте ми лекар за потвърждаване на бременността от Варна,който не работи със ЗК. Първа бременност ми е. Искам като отида на преглед да ми обърне внимание,имам да задавам доста въпроси. Не искам да ме претупа.
    .

Моят лекар не работи с зк и пак ме претупва ..  ако за това не искаш да е със зк

# 703
    На мен ми дадох утрогестан вагинално като ми зацапа

# 704
    Ей така няма, в малките градове няма спешни кабинети, има спешна помощ в която са некадърник и пияница събрани на едно място, затова питам дали има нещо друго което мога да направя, освен да чакам да стане утре да отида на лекар. Благодаря ви за насоките и бързите отговори

А не могат ли да те закарат до най-близкия по-голям град? Винаги има начин.

Общи условия

Активация на акаунт