Сватба, булките на 2019

• 79 621
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
аз съм на 05,07,2019

# 106
Аз съм на 05.05, но не знам как се прави, ако някой има идея и ми обясни ще го направя  Simple Smile

# 107
Дами, ако искате да изчакаме още поне месец-два да се посъберем, да се запазят датите и т.н. И ние засега се колебаем още, съобразяваме разни неща. Иначе ще си направим първия пост така- и на мен много ми харесва идеята Simple Smile

# 108
Дами, ако искате да изчакаме още поне месец-два да се посъберем, да се запазят датите и т.н. И ние засега се колебаем още, съобразяваме разни неща. Иначе ще си направим първия пост така- и на мен много ми харесва идеята Simple Smile
Да може да изчакаме

# 109
Със сигурност ще изчакаме, още сме много малко  Simple Smile

# 110
Здравейте момичета, и нашата сватба ще е през 2019та! Ориентирали сме се към 22 юни, но нищо не сме запазили още!

# 111
Здравейте момичета, и нашата сватба ще е през 2019та! Ориентирали сме се към 22 юни, но нищо не сме запазили още!
Добре дошла! Flowers Hibiscus
Бях  до булчинския салон Арети - разочарована съм от отношението, което срещнах. Вярно, сватбата е след 11 месеца, но аз съм потенциален клиент и тяхното поведение изобщо не беше предразполагащо. Мерих 3-4 рокли буквално за около 1 мин. бях с всяка и директно си ги прибираха след това. Накрая ме питаха защо не съм се снимала, аз нямах време да се усетя - всичко приключи за 20-30 мин. Очаквах повече.
Август, септември им пристига новата колекция и ще си важи за следващата 1 година, но аз ще си помисля дали да се върна. Освен това намалението си важи само за роклите в магазина. Аз мерих най-малкият номер и изисква много поправки, а те искат цена на модела 1600 с намаление. Simple Smile Подробна бях за да имате и вие някаква представа, пък може при вас по друг начин да протече Simple Smile
Още 1 намаление ще имат към октомври, ноември Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 15:01 от Peoney

# 112
На мен малко ми липсва това,че няма да усетя еуфорията от меренето и търсенето на моята рокля,тъй като е купена от Интернет. Но пък от друга страна е една отметната задача, за която няма да мисля в следващите 11 месеца.
Ние запазихме и ресторант. А фотографът съм харесала, говорихме вече и в близките 1-2 месеца ще направим и среща. Първо мислех да е само фото без видео, понеже е малка сватба. Но сега си мисля май ще включим и видео. Вие чудили ли сте се изобщо по този въпрос?

# 113
Момичета, не се чудете за видеото. След сватбата си мислех, че помня всеки момент и ми беше много хубаво, но лека полека спомените избледняха. Преди 1 седмица си получихме видеото и не спирам да си пускам разни моменти и да ги гледам, сякаш си преживявам сватбата отново и отново.
Има момичета, които казват, че не им е тръпка и са сигурни, че никога няма да седнат да изгледат 3-4ч видео, но ако сте от хората, които обичат да си припомнят тези хубави моменти и ще им се наслаждават, то гледайте да имате и видео, в снимките я няма тази емоция. Simple Smile

# 114
На мен малко ми липсва това,че няма да усетя еуфорията от меренето и търсенето на моята рокля,тъй като е купена от Интернет. Но пък от друга страна е една отметната задача, за която няма да мисля в следващите 11 месеца.
Ние запазихме и ресторант. А фотографът съм харесала, говорихме вече и в близките 1-2 месеца ще направим и среща. Първо мислех да е само фото без видео, понеже е малка сватба. Но сега си мисля май ще включим и видео. Вие чудили ли сте се изобщо по този въпрос?

Да и аз се чудя най вероятно накрая ще го решим ...ние сме април 2019

# 115
И ние още имаме чуденка за видеото, но не го и мислим много-много. Донякъде разчитаме на това, че за началото на март няма да е голям напливът към видеооператорите и дори за по-последен момент да решим, пак ще имаме избор Simple Smile

# 116
Здравейте, минавам на директно на въпросите. Аз не съм се чудила за видеото, винаги съм го искала, защото смятам, че е един прекрасен спомен и както каза Sun преживяваш отново сватбата. Относно роклите, аз също нямам търпение да ходя да меря, но ще се удържа до ноември хахха

# 117
Здравейте, минавам на директно на въпросите. Аз не съм се чудила за видеото, винаги съм го искала, защото смятам, че е един прекрасен спомен и както каза Sun преживяваш отново сватбата. Относно роклите, аз също нямам търпение да ходя да меря, но ще се удържа до ноември хахха
Вие кога сте имате ли дата:) и аз нямам търпение

# 118
Булки от Варна- чували ли сте мнения за агенция Наталина? Благодаря! Още се чудя, кого да ангажирам.

# 119
Булки от Варна- чували ли сте мнения за агенция Наталина? Благодаря! Още се чудя, кого да ангажирам.

За съжаление не Sad Преди време видях във фейсбук снимка от тяхна декорация на мечтаната си зала и им писах с молба да ми кажат кой е ресторанта, но получих само Seen, та оттогава съм леко скептична...Може би, ако им бях писала с молба за оферта, щях да получа отговор, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт