Сватба, булките на 2019

• 79 617
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Синът ми също се приготви в апартамента на хотел Акорд и каза, че всъщност не е много голям и не е точно апартамент, а нещо като по-голяма стая допълнителна мека мебел.
Нещо от този род

Ние също бяхме в подобна разширена стая, само че с две отделни легла, едно допълнително и мека мебел.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 17:37 от fatalina

# 691
Еми много грозни стаи честно. Цветовете са отврат.

# 692
Еми много грозни стаи честно. Цветовете са отврат.
Така е. Това все пак е градски хотел и основно се ползва от командировани. За една нощувка от 3 -4 часа става.Simple Smile

# 693
Благодаря много, fatalina, много лесно взех решението да се подготвям и оправям от вкъщи Simple Smile Наистина доста грозничко, но пък ресторанта е адски красив.

# 694
Аз ще си отида в студиото на гримьорката и после в салона на фризьорката - просто според мен и за мен самата ще е много по-спокойно там без някой да ме пита "къде е това?? къде е онова?? еди си кой дойде ли??". Освен това съм на мнение, че професионалистите си вършат най-добре работата в работната атмосфера, която сами са си създали - там са им всички уреди, продукти, имат подходяща светлина, столове и тн Simple Smile
После ще се обличаме с шаферките и кумата в стаята в хотела, където ще е сватбата и от там ще отидем на first-look фотосесия, която мислим да си направим с младоженеца Simple Smile
Рапунцел, съвета ми е първо при фризьора, после при гримьора, тъй като в зоната където започва косата има опасност да се получи разлика, ако ще си с прибрана коса

# 695
Имате ли представа колко върви грам злато в Пазарджик? Чувала съм , че там било най-евтино. При нас е около 75 лв/гр.

# 696
Не знам за Пазарджик, но последно купувах бяло злато от Хасково и там беше 60лв за грам. А бялото е и по-скъпо.

# 697
Не знам за Пазарджик, но последно купувах бяло злато от Хасково и там беше 60лв за грам. А бялото е и по-скъпо.
Нещо ми трият постовете админите, като дам линк или напиша име на фирма. Пишете в Гугъл "Сара трейд" и в секцията брачни халки е описано доста подробно ценообразуването и стойноста на злато, паладий, сребро, мед и др.  за изработка на халките. Можете да си направите и приблизителна калкулация кое колко ще ви струва.  Дано да не ми изтрият поста Simple Smile

# 698
Аз ще си отида в студиото на гримьорката и после в салона на фризьорката - просто според мен и за мен самата ще е много по-спокойно там без някой да ме пита "къде е това?? къде е онова?? еди си кой дойде ли??". Освен това съм на мнение, че професионалистите си вършат най-добре работата в работната атмосфера, която сами са си създали - там са им всички уреди, продукти, имат подходяща светлина, столове и тн Simple Smile
После ще се обличаме с шаферките и кумата в стаята в хотела, където ще е сватбата и от там ще отидем на first-look фотосесия, която мислим да си направим с младоженеца Simple Smile
Рапунцел, съвета ми е първо при фризьора, после при гримьора, тъй като в зоната където започва косата има опасност да се получи разлика, ако ще си с прибрана коса

Ами говорила съм си и с фризьорката, и с гримьорката, ще съм с пусната коса, само отпред прибрана и няма да ме мият при фризьорката, така че няма проблем първо да е грима. Simple Smile Освен това в началото на март вероятността да вали и да е влажно е доста по-голяма, а косата ми ще е на букли и шансът те да паднат първи съответно е по-висок, така че да имам едни 2-3 часа в полза на прическата по-добре Grinning Имам си пълно доверие и във фризьорката, и в гримьорката, така че не вярвам да имам проблеми. Simple Smile 

# 699
  • Бургас
Здравейте пак! Дайте препоръки за фризьор и гримьор за гр. Бургас Simple Smile

# 700
Злати от Декалог за фризьор и Рени Радева за грим.

https://m.facebook.com/reniradevaa1/

Снимките във фейсбук са малко страховити, но на живо мен ме направи семпло и се съобрази, че не искам тежък грим и много мигли.

# 701
Здравейте!Нахлувам в темата ви с едно питане .Все още няма да се омъжвам , но искам да питам нещо.Ние живеем с моя приятел заедно от година и онзи ден стана на въпрос ако правим сватба как точно ще протече.Не искам да ги има всички ритуали с вземане на булката и прочие , та според вас как може да се започне всичко - направо от гражданското или може да има нещо по - интересно?

# 702
Здравейте Simple Smile Сгодена съм от една седмица и вече организираме сватба за май месец 2019г. Можете ли да ми препоръчате добър оркестър? По принцип сватбата ще е в малък град близо до Плевен. Благодаря ви Yum

# 703
  • София, България
Здравейте!Нахлувам в темата ви с едно питане .Все още няма да се омъжвам , но искам да питам нещо.Ние живеем с моя приятел заедно от година и онзи ден стана на въпрос ако правим сватба как точно ще протече.Не искам да ги има всички ритуали с вземане на булката и прочие , та според вас как може да се започне всичко - направо от гражданското или може да има нещо по - интересно?

Аз съм била на сватба, на която просто отидохме в дома на младоженците и те си бяха заедно вече облечени, готови. Направихме си снимки и тръгнахме към ритуалната зала. Може и направо в ритуалната. Simple Smile Ако е изнесен ритуал пък още по-хубаво може направо на изнесения ритуал да се появите без изобщо гостите да са ви виждали.

# 704
По отношение на това как трябва да бъде организирана сватбата - всеки го прави както го чувства. Ние ще си спазим традицията за "вземането на булката", а после ще имаме изнесен ритуал. Simple Smile
nelity92, честито! За оркестър не мога да препоръчам, обичайно се търси някой от околността. А иначе има и други, които работят из цялата страна - цели фолклорни формации, но там и цената е различна. Нашия оркестър е от града. Успех! Flowers Hibiscus
Ние скоро си капарирахме водеща, дж и оркестър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт