Сватба, булките на 2019

• 79 611
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Ако търсите изкуствени цветя за украса, с две ръце препоръчвам това момиче.

Поръчах си букета от нея и съм безкрайно доволна.

# 61
Radvema, имаш добра идея за висяща украса, аз много харесвам лампите над дансинга, но едва ли ще мога да го осъщества. Pinterest дава много хубави идеи. Simple Smile Дано успееш да реализираш.
Miroslava, благодаря и аз за линка. Някой поръчвал ли е от алиекспрес, как стои въпросът - за колко време идват, отговарят ли на снимките, харесала съм това, искам да имаме такъв кът за снимки, като ще добавя и някои цветя: Ние все още не сме избрали ресторант, предстои да разгледаме вариантите, но ме притеснява, че тогава са баловете и да не ни претупат.
Успех, момичета в подготовката. Relaxed Аз от сега още се вълнувам толкова много, а има време. Не знам как ще е като наближи Simple Smile

# 62
Изглежда интересна тази украса. Защо не поръчаш една, за да видиш какво точно е като материал и как изглежда и ако ти хареса, тогава повече. Не знам как са доставките до България. При мен в Англия идват за около месец в най-лошия случай. На всеки продукт има срок в който трябва да бъде доставен и те предлагат да върнат парите, ако не е спазен срокът.

# 63
Здравейте момичета, споделям ви едно намаление на рокли за тези от вас, които искат по-скоро да си купят. Simple Smile

https://www.facebook.com/AtelierIvoire/photos/a.417355225011793. … ype=3&theater

# 64
Привет sun, благодарим за помоща и аз ги следя намаленията, за този клас рокли много си заслужава да си купиш намалената рокля, реалните им цени са си високи  Simple Smile  Момичета аз търся кутии, в които в едната да сложа бутилка уиски, а в другата бутилка вино, става въпрос за кутии, с които ще поканя кумуве. Срещам ги в сайтове на по 60-70 лв, което за мен не е нормално  Simple Smile  Ако някоя от вас знае от къде мога да си ги намеря на нормални цени ще съм благодарна.  Хубав уикенд.

# 65
Обикновена дървена кутия няма ли да свърши работа и ти да си я доукрасиш и да принтираш поканата от вътрешния край на капака.
https://mishmag.net/drvena-kutiya-za-spomeni-15-h-15-h-8-sm-fami … -clone.html 

# 66
Miroslava, добри предложения.
Вие кога смятате да си каните кумовете?
Ние се решихме кои да ни бъдат, но мисълта, че има 11 месеца до сватбата ме кара да се замисля дали да не изчакам.
Вие как смятате да им кажете? Първо ги питате и после официално отивате на гости с подаръци и покана или? Понеже тези, които сме избрали живеят в Хасково, и сме в чуденка как да постъпим. Simple Smile

# 67
  • София
За кумовете, ако сте сигурни в избора, никога не е рано да ги поканите според мен. Grinning

# 68
Ние първо попитахме нашите и след време им дадохме подаръци.
Според мен по-добре ги питайте, защото има хора, които първоначално уж се вълнуват, а после размислят и се отказват и ще е хубаво да имате време за реакция. Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 11:45 от Sunflower92

# 69
Miroslava страхотна си благодаря ти. Аз мисля да ги поканя след септември месец, евентуално ако стане така, че да откажат да имам време за реакция, а как смятате да ги каните? Аз ще сложа в тези кутии за сумата вино и бонбони , а за кума уиски и отделно както е по традиция, питка, пиле, торта и бъклица с ракия?

# 70
Ние ги поканихме веднага след като решихме, че ще се женим. Отидохме с торта и вино, а те не бяха изобщо изненадани, тъй като са много близки приятели на половинката. Разкажете какви бяха вашите предложения. Ние сме заедно от 7 години и предложение така и не получих. Пръстенът беше подарък за рождения ми ден и после се за говорихме как всички ще помислят, че е годежен и защо пък не вземем наистина да се оженим и така. Нищо романтично.

# 71
Ние сега като се приберем смятам да им кажем, но така в разговор, иначе официално ще ги поканим по-натам, стига да са съгласни да ни окажат честта Bowtie Иначе и аз мисля торта или пита и алкохол, ще им изберем специална покана. Видях също наскоро торта с надпис - "избрахме ви за кумове" и ми харесва, та може и да надпишем тортата.
Иначе за предложението, аз го получих на 23 август миналата година, бяхме на море в Гърция. Беше много личен и интимен момент, бяхме само двамата, той пусна музика и потанцувахме. В края на танца падна на едно коляно и ме попита дали ще му окажа честта да му стана жена. Yellow Heart Бяхме на верандата на хотела, която си е индивидуална към стаята. Иначе през деня ходихме до Тасос и той си е мислил някъде там, но в крайна сметка е решил да си бъдем само ние двамата, защото си е много интимен момент. И стана много красиво Simple Smile
Но смятам, че по какъвто и начин да се случи, важното е двойката да се чувства добре и да иска да се състои сватбата Simple Smile
Ох, стана дълъг пост...

# 72
Здравейте отново, момичета. Някой чувал ли е отзиви за сватбени агенции Elements Варна или Флореста Варна?

# 73
Във Флореста поръчах букет за подписването на момичето, на което бях кума Simple Smile Изключително красив го направиха, но чувствата ми от обслужването останаха противоречиви. Иначе от резултата бях повече от доволна Simple Smile За съжаление за украси на цели сватби нямам отзиви, но като цяло красиви неща правят.

# 74
Във Флореста поръчах букет за подписването на момичето, на което бях кума Simple Smile Изключително красив го направиха, но чувствата ми от обслужването останаха противоречиви. Иначе от резултата бях повече от доволна Simple Smile За съжаление за украси на цели сватби нямам отзиви, но като цяло красиви неща правят.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт