Сватба, булките на 2019

• 79 723
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
аз също в момента си търся фотограф + видео заснемане, за това предпочитам да е от една фирма, иначе докато разглеждах ми допадна работата на http://margaritaangelova.com/, но сякаш тя е насочена повече към фото ( и от към цени ми се струва нормално, тъй като видях  цени от сорта на 2500, 3000 само за фото)

# 151
На мен лично tratian cliffs най ми харесва. То е единственото голф игрище на самия бряг. Подходящо е за малки сватби. Нашата сватба ще е голяма.

# 152
аз също в момента си търся фотограф + видео заснемане, за това предпочитам да е от една фирма, иначе докато разглеждах ми допадна работата на http://margaritaangelova.com/, но сякаш тя е насочена повече към фото ( и от към цени ми се струва нормално, тъй като видях  цени от сорта на 2500, 3000 само за фото)
Вижте този фотограф: http://veronicalubenoff.com/blog/
Прави много различни снимки, ние такива търсехме Simple Smile

# 153
Здравейте и аз да се похваля запазихме дата в ресторанта 20.04 Innocent

# 154

Честитоооо Simple Smile)) Пожелавам ви приказна пролетна сватба Heart

# 155
Ако ще правите църковен брак, то трябва да изберете друга дата.

# 156
Ако ще правите църковен брак, то трябва да изберете друга дата.
Дам знаем Simple Smile за сега няма да имаме църковен

# 157
Тази година на сестра ми на сватбата 14.04, времето беше повече от прекрасно и изобщо не съжали, че избра април. Поздравления Blush

# 158
Здравейте и от мен Simple Smile)

С удоволствие ще следя темата.

Искахме нашата сватба да бъде 29,04,2019, ноо с оглед на постите няма да бъде възможен църковния ни брак. Тъй като моят момък е от Габрово обмисляме сватбата да бъде там или по-точно Етъра.. Изключително красиво място е за мен. Все още нямаме никаква яснота, но ще се радвам заедно да споделяме преживяванията си тук  Simple Smile)

# 159
На Етъра е страхотно, ще се получи невероятна сватба с етно мотив и заряд. Чак нямам търпение да видя снимки от нея  Simple Smile  На 30.06. бях на сватба в Боженци, страхотно беше, такъв тип места придават много различен поглед над цялото събитие.

# 160
Да, там също е много красиво. За сега клоним към Етъра, но тепърва предстои да се захванем със сериозната част Simple Smile) Всичко изглежда доста напред във времето, а реално бая работа ни чака Simple Smile Затруднения ни създават подаръците за гостите. Иска ни се нещо нестандартно, но не сме прояснили в съзнанието си какво точно. Ще се радвам да чуя и вашите идейки за деня ви Simple Smile

# 161
Според мен подаръците са гостита са дребен детайл на който се обръща прекалено голямо внимание, какво толкова може да се подари че да те впечатли ужасно много?!
Все пак това е символичен жест, за гостите ще е много по важна атмосферата, забавата, танците и усещането отколото някакво подаръче- което ще забутат някъде.

# 162
Здравейте дами, влизам и аз във вашия отбор с голям ентусиазъм!
Определили сме само дата и място на събитието - 01.06.2019 в Бяла Слатина, от където сме родом и двамата с половинката(от три години сме "столичани" 😁).
Друго  не сме изяснили, но имам идейки за всичко! И все пак милион въпроси..
Та да попитам по пищните бъдещи госпожи, които вече са пробвали рокли(44размер или Хл) - лесно ли се намират от всички модели и навсякъде, много ме притеснява този факт..
Друг важен за мен въпрос е подаръците за гости, спряла съм се на магнити за хладилник, но не с наша снимка, а нещо сватбено и весело, тъй като не знам на всеки приятно ли ще му е да ни вижда всяка сутрин 😀, та отклоних се, но виждали ли сте някъде нещо изгодно и приятно за окото?
Имам още много въпроси, но да не е от първия пост все пак 😀
Ще очаквам много вдъхновения ❤️

# 163
За роклите, аз мерих в Сватбен център и от там купих своята рокля Simple Smile Нямаха размери от всички модели, но на мен общо взето ми ставаха роклите, една ми беше голяма, една ми беше малка, а моята направо ми "заспа", което беше луд късмет, защото пък за нея ми казаха, че не била точно от техните и няма как да поръчат друг размер Grinning Идеята е, че те напъхват в роклите пък било то и донякъде или ги прихващат колкото да придобиеш представа, ако си кажеш уау, моята е - поръчват ти по-големия/малкия размер, както и има варианти за корекции. Единственото, което ще дам като съвет е, да си потърсиш роклята навреме, за да има време за поръчка, ако искаш някой модел или нямат твоя размер Simple Smile

# 164
Мен също ме притесняват размерите за роклята, тъй като съм доста несъразмерна.. Със сигурност ще е хубаво да се потърси от по-рано, за да може да се коригира, където е необходимо.
Ако знаете някъде из София добър шивач би било полезно да споделите информация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт