Сватба, булките на 2019

• 79 758
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Да, точно по тази причина и аз се спрях на нещо ниско, много ми хареса този вариант. Предлагат ми и цветни покривки, което много ми допадна, не ми се иска да са бели. Общо взето съм много доволна от срещата с агенцията.

# 196
И ние си мислехме за цветни покривки, но в крайна сметка решихме, че ще стане много тъмно и си поръчахме цветни рънъри за масите от Алиекспрес (Но при нас самата зала е с доста тъмносиньо). Сега само трябва да уточним бройката, за да преценим дали масите ще са повече от 10, макар че много силно ме съмнява, дори ще имаме неизползвани Simple Smile
Вече остават около 7 месеца и си мислим в началото на август да се сдобием с материали за поканите, за да започваме малко по малко да ги правим и раздаваме. Реално има много време, но от хотела ни искат много ранно потвърждение на крайната бройка гости, след което може да се варира само с някакви единични бройка-две-три, а по Коледните празници хич няма да ни се занимава Simple Smile

# 197
  • София
И ние си мислехме за цветни покривки, но в крайна сметка решихме, че ще стане много тъмно и си поръчахме цветни рънъри за масите от Алиекспрес (Но при нас самата зала е с доста тъмносиньо). Сега само трябва да уточним бройката, за да преценим дали масите ще са повече от 10, макар че много силно ме съмнява, дори ще имаме неизползвани Simple Smile
Вече остават около 7 месеца и си мислим в началото на август да се сдобием с материали за поканите, за да започваме малко по малко да ги правим и раздаваме. Реално има много време, но от хотела ни искат много ранно потвърждение на крайната бройка гости, след което може да се варира само с някакви единични бройка-две-три, а по Коледните празници хич няма да ни се занимава Simple Smile

А пък и по спомен датата ви е март, когато се събират почивни дни. Така че е хубаво от рано да се знае, да не си направят гостите други планове.

# 198
Нашата зала е доста светла и за това реших цветни покривки, ще има контраст и ще стане красиво. Да, щом във вашият ресторант има много тъмно синьо по-добре не, наистина ще стане доста тъмно. Ох и аз нямам търпение да си поръчвам някакви неща и да се активирам отново с организацията, но моя не ми дава било рано още.

# 199
Нашия ресторант ни дава бели покривки и ако решим можем да доплатим за златни Simple Smileмислим да сложим златните. А за окончателната бройка ни казаха,че дори може седмицата на самата сватба в понеделник примерно, но не по- късно от петък ако сме в събота Simple Smile))

# 200
О, това е много, много хубаво. При нас е много сложна схемата Grinning 20 дни преди датата трябва да дадем предвиждана бройка, като най-късно 5 дни преди сватбата трябва да дадем окончателната бройка, като тя може да се различава най-много на 10 процента от предишната Grinning

# 201
Момичета, много съм доволна имам вече ресторант и DJ, ще гледам възможно най-скоро да уредя фото+видео и нещата около изнесения ритуал в София. Тъй като искам да е законен, ще докараме сигурно длъжностно лице от някоя съседна малка община Simple Smile

# 202
Момичета, а аз вчера станах леля на един прекрасен малък мъж, толкова е хубаво това чувство, пожелавам на всяка от вас да го изпита.

# 203
Момичета мислихте ли за сватбените игри Simple Smile предложете някои по - интересни не само за двойки Simple Smile)))

# 204
Здравейте, предсто ни сватба през 2019 и бих искала да попитам имате ли впечатления от Интер Експо Хотела?

# 205
Здравейте, предсто ни сватба през 2019 и бих искала да попитам имате ли впечатления от Интер Експо Хотела?

Била съм там в командировка единствено и ми се стори приличен, може би не уау като за парите, които струват стаите Simple Smile Иначе ресторантът им е готин, по спомен няма и колони, имат и красива градина Simple Smile

# 206
  • София, България
В градината, както навсякъде в София, може с музика до 10 часа.
Залите реално са 3 и една градина , стават 4, шансът да се уцелите с друга сватба е много голям, особено ако дата ви е лятото Simple Smile
Обслужването доколкото знам е на ниво и като цяло стават хубави сватби. Ако можете да се примирите с горните неща.

# 207
Мислим сватбата да е през септември, изнесен ритуал в градината и после вътре. Много ни хареса арката в градината и една от залите + други неща, затова сме се спрели на този хотел. Посетихме и още 10-на хотела, но нищо, което да ни грабне повече. Iзключeние прави All Seasons Residence, но там залата им е много тясна, като коридор, а и стаите им са недостатъчно на брой. Предполагам ще се наложи да се примиря с още 1-2 сватби по същото време, защото вече не знам къде да ходя.

# 208
  • София, България
Ами в крайна сметка ако ви е харесало в Inter Expo-то, наличието на други сватби надали е сериозна причина да го откажете.  Simple Smile  Както казах вече, чувала съм добри отзиви за цялостното провеждане на сватби. Simple Smile

# 209
Да така е, по-скоро ми е важно храната и обслужването да е на добро ниво. Благодаря за информацията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт