Сватба, булките на 2019

• 79 774
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, аз покрай племенника отдавна не съм писала, но просто не мога да се откъсна. Вижте какво намерих, но ми идва малко висока цената за бройка, защото в последствие реших украсата да е нисък и висок вариант. Ако сте ги виждали по-евтино ще съм благодарна за информация.

# 211
Аз също исках висока и ниска украса и имаше момент, в който си мислех, че можем сами да се справим с украсата. Тогава много гледах и търсих такива стойки, но и аз не можах да намеря нещо бюджетно. Дано ти да успееш да откриеш. Simple Smile

# 212
Момичета мислихте ли за сватбените игри Simple Smile предложете някои по - интересни не само за двойки Simple Smile)))

За нашата сватба си мисля да имаме играта, при която водещия си избира произволно гости, задава им въпрос свързан с нас и ако не отговорят правилно - пият шот и танцуват на песен.
Друга, която обмислям и я видях от булките на 2018 е да пускаме песен за всяка маса от ресторанта и гостите на дадената маса да стават да танцуват и накрая да изберем маса победител. Така всички ще станат и ще се забавляват.

# 213
Момичета мислихте ли за сватбените игри Simple Smile предложете някои по - интересни не само за двойки Simple Smile)))

За нашата сватба си мисля да имаме играта, при която водещия си избира произволно гости, задава им въпрос свързан с нас и ако не отговорят правилно - пият шот и танцуват на песен.
Друга, която обмислям и я видях от булките на 2018 е да пускаме песен за всяка маса от ресторанта и гостите на дадената маса да стават да танцуват и накрая да изберем маса победител. Така всички ще станат и ще се забавляват.

Готини игри! Аз знам тази: младоженците сядат с гръб един към друг, всеки държи по една обувка в ръка, една дамска и една мъжка. Питат ги да речем "кой е по-секси от двама ви?" И без да  се гледат вдигат по една обувка за отговор. Весело е, защото винаги има засечки Grinning

# 214
Здравейте! И аз да се похваля ще съм булка май месец 2019, в София.  След много обикаляне се спряхме на следните две опции, за сватбеното тържество (на което ще са поканени около 140 човека) - Best Western Premier Sofia Airport и залите в хотел Рамада/Princess (до централна гара). Имате ли информация/отзиви за тези места, на какво ниво са обслужването, храната, отношението?
Предварително благодаря Simple Smile

# 215
Здравейте! И аз да се похваля ще съм булка май месец 2019, в София.  След много обикаляне се спряхме на следните две опции, за сватбеното тържество (на което ще са поканени около 140 човека) - Best Western Premier Sofia Airport и залите в хотел Рамада/Princess (до централна гара). Имате ли информация/отзиви за тези места, на какво ниво са обслужването, храната, отношението?
Предварително благодаря Simple Smile
В Рамада е задушно, няма нито един прозорец и си изцяло на изкуствена светлина. Залата е огромна за над 500 човека и ако сте около 140 дори да ви сложат паравани пак ще изглежда като празна. Храната е добра, но за обслужване не мога на дам мнение, т.к. съм била на Коледни банкети на блок маса, а не със сервитьори. Освен това за пушачите е супер неудобно, т.к. трябва да слизаш от мецанина, минаваш през фоаето и тогава си навън за да пушиш.

# 216
Здравейте, някой има ли примерна оферта от Акорд?

# 217
Здравейте булки Simple Smile Аз се вмъквам във вашата тема, но съм от реколта 2018 Simple Smile)) Сватбата ми е на 25.08 и ще превъртя от нерви. Ще е в Разград заради любимия и имам чувството че нещо пропускам. Със сигурност нямам музиканти за извеждане на булка,  и много моля за помощ! Аз от своя страна ще ви държа в течение за гафове и успехи от моята сватба:) за да ви е от полза

# 218
Здравейте,моята сватба беше миналия месец и ако някоя от вас търси украса за кола с бели рози да ми пише на лични.

# 219
Булчета, как сте? До къде стигнахте с подготовката? Аз от другия месец стартирам отново, толкова много неща си харесах, нямам търпение да започна да поръчвам  Simple Smile

# 220
Аз имам рокля, халки, ресторант и фотограф. Има ли някоя от вас, която да носи очила? Аз моите мисля да не ги слагам на сватбата заради снимките, но пък не знам дали няма да се чувствам неприятно без тях цял ден. А лещи не мога да нося. Ще реша на момента със или без. Как сте вие? Предложете място за почивка в планината. Имаме отпуска октомври и се чудим къде да идем.

# 221
  • Beyond the stars
Нося очила за надалече с 1 диоптър, ама ги пропуснах на сватбата. Лещи не нося достатъчно често, за да рискувам баш тогава. Е не са ми кристални някои моменти, ама като цяло не ми пречеше  Laughing

Почивка - Родопите.. Цигов чарк примерно  Wink

# 222
Булчета, как сте? До къде стигнахте с подготовката? Аз от другия месец стартирам отново, толкова много неща си харесах, нямам търпение да започна да поръчвам  Simple Smile

И аз така август нищо не съм пипнала само гледам и набелязвам от другия месец продължавам Simple Smile

# 223
Супер, значи от другия месец темата ни ще се раздвижи Grinning

# 224
Булчета, как сте?
Аз малко по-малко напредвам с търсенето на ресторант и засега се спряхме на ресторант Мираж в Кранево.
Мисля, че ще се получи много красива сватба на морето, а и датата е свободна.
За момичетата, които ще имате гости от други градове как мислите да процедирате с нощувките?
От хотелската част ми отговориха, че ще ни направят преференциални цени, но все пак не мисля, че финансово ще е удобно да платим нощувките на всички. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт