Сватба, булките на 2019

• 79 730
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте момичета,
Искам да попитам дали има някъкв сайт или приложение, което да ми помогне с организацията на сватбата ми.
В пълен шок и паника съм, не знам какво и как да подготвя и затова си търся онлайн помощник? Моля помогнете!

# 421
  • София, България
Аз използвах този https://www.weddingday.bg и бях доволна. Има календар, можеш да си добавяш твои си идеи и да премахва ненужните.

# 422
Момичета, не е лошо да прочетете темите за 2018 г. Има много полезна информация и няма да се налага за повечето неща да откривате топлата вода. Ето линк към последната тема. В нея в заглавната страница има линкове към полезни сатове, включтно и към Списък за подготовката на една сватба. http://www.bg-mamma.com/?topic=1059995

# 423
  • Sofia
Здравейте, дами! Записвам се и аз да следя темата. Оказа се, че ще съм булка на 28 септември 2019 година в София Simple Smile

Опитвам се да организирам изнесен ритуал, но се оказва, че в София и околностите трябва предварително да се подпише, а на самия ден е актьорско майсторство Simple Smile Питах в Елин Пелин - около местни избори е и не можели да пътуват. В Равно Поле трябва да се подпише предварително. В Ихтиман не ходят извън Ихтиман. Изпратих запитвания и до Панчарево и Горна Малина (нямам отговор още).

Ние искаме да подпишем на деня и в ресторанта. Някакви идеи дали е възможно и с кого да се свържем?

Благодаря предварително!

# 424
Здравейте момичета,
Искам да попитам дали има някъкв сайт или приложение, което да ми помогне с организацията на сватбата ми.
В пълен шок и паника съм, не знам какво и как да подготвя и затова си търся онлайн помощник? Моля помогнете!

Няма нужда от шок и паника. Трябват ти груб бюджет (колко пари планирате да похарчите за всичко + 30% буфер отгоре), ресторант, диджей и фотограф за начало. Рокли, костюми и украси имате време да разгледате. Не е голяма философия! Наслаждавайте се на подготовката​ Simple Smile

# 425
  • София
Здравейте момичета,

Няма нужда от шок и паника. Трябват ти груб бюджет (колко пари планирате да похарчите за всичко + 30% буфер отгоре), ресторант, диджей и фотограф за начало. Рокли, костюми и украси имате време да разгледате. Не е голяма философия! Наслаждавайте се на подготовката Simple Smile

А как се справяте с нахалните свекърви?

# 426
Здравейте, дами! Записвам се и аз да следя темата. Оказа се, че ще съм булка на 28 септември 2019 година в София Simple Smile

Опитвам се да организирам изнесен ритуал, но се оказва, че в София и околностите трябва предварително да се подпише, а на самия ден е актьорско майсторство Simple Smile Питах в Елин Пелин - около местни избори е и не можели да пътуват. В Равно Поле трябва да се подпише предварително. В Ихтиман не ходят извън Ихтиман. Изпратих запитвания и до Панчарево и Горна Малина (нямам отговор още).

Ние искаме да подпишем на деня и в ресторанта. Някакви идеи дали е възможно и с кого да се свържем?

Благодаря предварително!

До колкото аз съм проучвала, в София изобщо няма възможност, извън ритуална зала да се осъществи истински граждански брак. Дори на място в ресторанта да дойде служител от съседна община, то ритуалът пак е бутафорен. Младожинците трябва да са подписали предварително в самата община. Разликата е, че ритуалът се води от длъжностно лице, а не от водещ, dj, артист, близък или т.н.
Ако държите подписването да е в същия ден, то може така да подредите програмата, че първо да отидете в залата, а по-късно в ресторанта да направите изн.  ритуал. Изнесеният ритуал е много по-тържествен и емоционален, в сравнение със сухите, наизустени фрази в ритуалната зала.

# 427
Здравейте момичета,

Няма нужда от шок и паника. Трябват ти груб бюджет (колко пари планирате да похарчите за всичко + 30% буфер отгоре), ресторант, диджей и фотограф за начало. Рокли, костюми и украси имате време да разгледате. Не е голяма философия! Наслаждавайте се на подготовката Simple Smile

А как се справяте с нахалните свекърви?

Който плаща, той поръчва музиката.

Но ако тръгваш с нагласата, че свекървата задължително е нахална, никак няма да ти е лесен семейният живот.

# 428
  • Варна

Който плаща, той поръчва музиката.

Но ако тръгваш с нагласата, че свекървата задължително е нахална, никак няма да ти е лесен семейният живот.

Още от самото начало решихме с мъжа ми да си правим всичко сами. Възложих на свекървата да подготви погача и мед за захранването и тя беше доволна, че има задача. Никой не ни се месеше, а кумата най-много ми помогна, имаме сходен вкус.

# 429
Момичета, моята дата е 22.06.2019. Готова съм с ресторант, църква, ритуална, фото и видео, музика и кумуве поканих. Остават другите неща, но с течение на времето всичко ще се нареди!

# 430
Здравейте и от мен. Имаме вече официална дата - 25.08.2019г., запазени ресторант,изнесен ритуал, венчавка и сватбена агенция, а също и фризьор, и гримьор. Другата седмица ми предстои да запазя фото и видео, избрани са вече.След това диджей и май с най-важното сме готови. Чудя се кога да поканим кумовете

# 431
Йеее натрупваме се вече булки за 2019 Heart
Ние малко по малко правим и раздаваме покани вече, сдобиваме се с още това-онова за украсата. Пристигна ми онзи ден булото от Алиекспрес, което поръчах на майтап, а то пък взе че излезе хубаво, та ще си го ползвам Grinning Днес чакаме и чашите и ще пиша после да дам отзив и за тях Simple Smile

# 432
  • Бургас
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате DJ и фризьор за Бургас? От DJ се иска да пуска всякаква музика, да не пуска тъпи или неподходящи шеги... А от фризьора е ясно- хубави прически, но не на цена за половината бюджет на сватбата...

# 433
Иван Тодоров (не знам дали пуска и чалга), ако не - Станислав Жеков.

За прическата - Златина от салон "Декалог".

# 434
  • Бургас
Здравейте! Може ли да ми изпратите или да качите снимки от ритуалните зали в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт