Сватба, булките на 2019

• 79 276
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Току-що се връщам от бюрото за сватбени тържества и се оказа, че между 13:00 и 15:00 всички ритуални зали в София имат почивка (проветряват залите, почистват, обядват, почиват си)
Което на нас ни променя доста програмата. Та записах час за 12:40 и се получи следното
9:00 - 12:00 - грим и прическа
12:40 - ритуална зала (намира се на 5 мин. отвкъщи)
13:00 - 14:30 - почерпка вкъщи + малка фотосесия в комплекса
14:30 - 17:30 - фотосесия
18:00 - изнесена церемония, поздрави, снимки
19:30 - влизане в ресторанта
Реално няма да има взимане на булка от вкъщи, ами ще се видим с младоженеца директно в ритуалната зала, може да се получи малко като по филмите - той ме чака заедно с останалите в залата и аз влизам последна, като това ще е първия път, в който ще ме види в деня Simple Smile.
То аз така или иначе не исках крадене на булка, оркестри и подобни неща. Това, което мислех е евентуално да има някакви въпроси за младоженеца или да хапне лимон, нещо такова забавно, но сега с този ранен час в ритуалната зала, май, май директно ще отпадне този ритуал.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 16:14 от Sisley666

# 736
Момичета отново греда... и момчетата от Добрич са заети. tinche аз абсолютно по същия начин като теб, каквито и други видеа да гледам, уви простеят ми и дори са ми банални. Отчайвам се вече! Предложете добър видеооператор.

# 737
Момичета отново греда... и момчетата от Добрич са заети. tinche аз абсолютно по същия начин като теб, каквито и други видеа да гледам, уви простеят ми и дори са ми банални. Отчайвам се вече! Предложете добър видеооператор.

Здравей Simple Smile Бих ти препоръчала Skytrip. Аз много исках те да ми направят видеото, но за жалост бяха заети за нашата дата. Много са креативни и отговорни Simple Smile

# 738
Бих ви дал няколко линка на студия от Пловдив, но ми изтриват поста админите Sad . Кога и къде ви е сватбата?

# 739
Булчициии, да ви питам някоя от вас да е ангажирала Матушев сватбена кинематография? Четох от миналогодишните теми, че е търсен, но все пак да попитам и вас?
Хубав и усмихнат ден на всички и не забравяйте ..... оставт 20 дни до Коледаааа!

# 740
tweeti, виж Ангел Кунев. Той беше другият, който ми препоръча сватбената агентка и каза, че е на ниво, но честно казано дори не се срещнах с него, след като се видях с Provideoz и не мога да дам лични впечатления.

# 741
Вие какво избрахте за подписването в ритуалната зала - музика от касетофон, дует или трио?

# 742
Булчициии, да ви питам някоя от вас да е ангажирала Матушев сватбена кинематография? Четох от миналогодишните теми, че е търсен, но все пак да попитам и вас?
Хубав и усмихнат ден на всички и не забравяйте ..... оставт 20 дни до Коледаааа!
Илиян Матушев е видеограф от висок клас, няма да сгрешите, ако го наемете!

# 743
Здравейте,
При мен остана въпроса с фотографа. Листата съм я свела до трима:
https://stanislavstratiev.com/
http://todorrusinov.com/
http://kehayov.com/

Ще се радвам, ако някой сподели впечатления.

Ами разгледайте им подробно портфолиото и на тримата, имат умения и желание за работа Simple Smile И тримата имат и хубави кадри и не много хубави, а имат и... Simple Smile ...по скоро се допитайте до ваш приятел или познат с познания и високи естетически критерии и потребности във фотографията, а и вашите очи трябва да могат да "виждат". Във форумите обикновено се споделят само общи "впечатления" Simple Smile или фалшиви суперлативи Simple Smile

Категорично всеки човек има различни възприятия, а и освен заснемането е важно и усещането към фотографа. Затова ми беше интересно да видя дали има момичета, които могат да споделят лични впечатления. Другата седмица искам да се срещна с тях, за да поговорим и да се запознаем и след това ще преценя кой да бъде.

# 744
Момичетата от Перник, може ли да ми препоръчате фризьор и гримьор, който да пътуват и да дойдат на място съвсем близо до Перник. Искам да намеря други хора който да се погрижат за майка ми и баба ми, защото си мисля че мойте хора няма да смогнат, и е по-добре да има повече професионалисти

# 745
Момичетата от Перник, може ли да ми препоръчате фризьор и гримьор, който да пътуват и да дойдат на място съвсем близо до Перник. Искам да намеря други хора който да се погрижат за майка ми и баба ми, защото си мисля че мойте хора няма да смогнат, и е по-добре да има повече професионалисти

Мога да ти препоръчам Божидара Мирчева във фб можеш да я намериш и да я питаш дали пътува до друго място за грим.
Можеш ли да ми помогнеш с избора на фото и видеозаснемане , че също съм от Перник, но не мога да се справя с това?

# 746
аз съм от София, но ще се оправям във Делтахил, за това искам допълнително хора от Перник (заради близкото разстояние), не мога да ти помогна съжалявам :*

# 747
Здравейте прекрасни, и аз съм бъдеща булка през 2019г. Датата е 09 юни. И двамата с младоженеца сме от Варна, но за изненада на гостите и родителите решихме сватбата да бъде близо до Сопот, в Шато Копса. Вече сме резервирали шатото, фотографите, избрахме храм за венчавката и говорих с ритуалния дом в Карлово. За венчавката и гражданския казаха да се обадим около средата на април, увериха ме че няма да е късно и силно се надявам да е така. Имаме проблем с намирането на DJ, ще съм ви безкрайно благодарна ако можете да ми препоръчате някого. Имам резервен вариант, вземам някой проверен от Варна, но ми се иска някой от по-близо. Simple Smile

# 748
  • Бургас
Здравейте, момичета. Имам доста въпроси и ще се радвам на мнения и идеи. Някоя от вас ще си прави ли сама късметчетата за хвърляне? От къде си купихте материали- тюл, жито, бонбонки...? От къде ще поръчвате или поръчахте поканите? При посрещането в ресторанта и захранването ни предлагат две опции- традиционна народна с тежки думи и народна музика и модерна по-лека без сълзи и сополи. Засега сме се насочили към по-модерната, за да не плачем там с родителите, нали няма да пропуснем така нещо супер важно? Имам и още, но поста стана доста дълъг... Благодаря предварително на отзовалите се!

# 749
За късметчетата не мога да помогна, виж в старите теми беше коментирано. Ние поканите сами си ги правим, като са готови ще споделя. Докато търсих ми допаднаха сватбен стил и Tepestudio, може да ги потърсиш във фейсбук. Луксивент също често ги препоръчват. А за влизането, и аз бих избрала модерния вариянт, сълзи може така и така да има, но то си е до човека Grinning

Общи условия

Активация на акаунт