КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 016
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Хе-хе, за Мазнейкова разбрах - като си с направление - 30 лв., като си без направление - 70 лв. Готино, а? Не знам вече с тия прегледи - и аз на много места чесотх че това се правило след 16 седмица, ама мойта докторка що каза сега да ходя newsm78. И аз нали и вярвам и се записах. Но като ги знам как драпат за пари, няма да се учудя, ако каже "ела пак". Аз не че съм много запозната с видеозоните все още, но четох по форума и докторката ми каза, че 3Д-то показва по-ясна картина, другото е, че на с тях работят баш специалисти във феталната морфология - защото "разчитането" било важно.  В София специалистите били 3-4. А че е кеф - кеф е Laughing . Но да видим как ще бъде Simple Smile

За секса - ми аз доста попрочетох - освен ако не е забранен или ограничен по медицински причини, няма проблем. То бебето си е защитено от всякъде - даже четох в една тема, че към 9 месец било и полезно, защото спермата предизвиквала контракции Joy Готино, а - като ни писне да се търкаляме - секс Joy Иначе на мен ми казаха, да сме по-внимателни, защото имам киста на жълтото тяло и да не я спукаме нещо... Въпреки че с тази умора и това дето ми беше лошо хич не ми беше до секс. Да видим като се изпълним с енергия след четвъртия месец hahaha Така че, мили мами, които нямате медицинска забрана - скъсвайте ги татковците и през ум няма да им мине да бягат по чуждо:)

# 211
И аз мисля, че е най-добре да се обадиш на твоята лекарка. Тя най-добре ще ти каже какво да правиш. Но недей непременно веднага да си мислиш най-лошото - така само ще ти отслабне организма. Ако мислиш положително и тялото ти ще е мобилизирано и ще се съпротивлява на всичко. А не като мен в началото на бременността - както 5-6 години не бях боледувала, така изведнъж като ме хвана шубето от това че съм бременна и хоп - болна 3 седмици.

Ние вярваме в твоя организъм - така че - не бой се!  Hug Praynig

# 212
да ви питам къде е това албумче, където межем да си слагаме снимки.

# 213
Сара за най-голяма радост на човечеството последния регистриран случай на едра шарка е през 78 година. Варицелата е дребна шарка много неприятна наистина но не е смъртоносна. Със сигурност рубеолата е опасна до 3 месец на бременността тъй като предизвиква малформации в плода, но аз мисля че вече всички преминахме периода на оформяне на органите. При всички случаи трябва консултация със лекаря

# 214
благодаря ви на вси4ки за подкрепата ще стискам палци да ми се размине  и майка ми попитах и тя не си спомня две шарки съм изкарала но то4но кои не се знае newsm78 Rolling Eyes                                                                                                                                                                                                                                                   

# 215
  • София
благодаря ви на вси4ки за подкрепата ще стискам палци да ми се размине  и майка ми попитах и тя не си спомня две шарки съм изкарала но то4но кои не се знае newsm78 Rolling Eyes                                                                                                                                                                                                                                                   

Кой набор си? Ако си след 80ти май беше, си имунизирана против рубеола/ако си намериш имунизационния паспорт ще прочетеш вътре/, т.е. ако си карала 2 шарки, със сигурност си карала варицелата. Споко, ако все още се притесняваш се обади на гинеколога си, или на който и да е гинеколог, за да те успокои. Peace

# 216
аз съм то4но 80-ти набор зат
ова се 4удя                                               

# 217
Лено ще видиш супер е на 3Д. Лягаш си на една кушетка и до тебе монитор като на обикновен видеозон и тя си гледа него обаче срещу тебе на един плазмен екран - само си подпираш главата малко и през цялото време си гледаш бебчо. образа е увеличен и се вижда много добре всичко. Ние бяхме с мъжа ми и той седеше точно до мониторчето и после цял ден разправяше как бебока му махнал и му се усмихнал ( което си е пълна лъжа разбирасе щото ми махаше на мен, а чак израз на лицето не се вижда та лъже като дърт циганин ) но беше много хубаво .Шегувам се разбира се но се виждаше как размахва ръце и крака и после си легна на дъното на матката и с крака се подпира на стената и дига дупето нагоре което беше много смешно и много мило. Дълги сме от темето до дупето 7.24 см. и отговаряме на 13 с. и 3 дни .

# 218
pontes аз вече качих мои снимки и също призовавам,мамите-нека се запознаеме!!! welcome

emsski , много си сладка
и аз се отчетох, но ще сложа и на коремката скоро  Grinning

а ти си по-сладка,хайде мами давайте снимки   bouquetпросто съм убедена че всички мами сме сладурани newsm10 newsm03

# 219
Моето тумбаче вече стърчи и най-важното снощи след дългия работен ден усетих бебо-като пеперуда и то доста дълго и отчетливо!Ако се чудите аз съм в края на 13г.с.

Слънчице радвам се за това което си изпитала - аз самата го чакам с нетърпение - само за информация малко по-нагоре момичетата го бяха обяснили - ти не си в края на 13 г.с. а в края на 14 г.с. защото си на 13 седмици и 6 дни доколкото разбирам от линка под постинга ти.
Страхотно преживяване си имала и си от щастливките - доколкото знам за първа бременност е нормално да се усети бебето между 14 и 20 седмица, така че радвай се, че не се налага да чакаш до 20-та Simple Smile май ми е грешна лентичката,но както и да е,важното е че го усетих  Joyи ти го пожелавам мила!!! Praynig
Аз след няколко дни влизам  в 14-та и вече тръпна в очакване, но бебо сигурно ще ме остави в неведение за движенията си още дълго  Mr. Green  Confused

# 220
Моето тумбаче вече стърчи и най-важното снощи след дългия работен ден усетих бебо-като пеперуда и то доста дълго и отчетливо!Ако се чудите аз съм в края на 13г.с.

Слънчице радвам се за това което си изпитала - аз самата го чакам с нетърпение - само за информация малко по-нагоре момичетата го бяха обяснили - ти не си в края на 13 г.с. а в края на 14 г.с. защото си на 13 седмици и 6 дни доколкото разбирам от линка под постинга ти.
Страхотно преживяване си имала и си от щастливките - доколкото знам за първа бременност е нормално да се усети бебето между 14 и 20 седмица, така че радвай се, че не се налага да чакаш до 20-та Simple Smile
Аз след няколко дни влизам  в 14-та и вече тръпна в очакване, но бебо сигурно ще ме остави в неведение за движенията си още дълго  Mr. Green  Confused
май ми е грешна лентичката newsm78но както и да е пожелавам ти го от съце в най-скоро време Joy Praynig

# 221
desidm,klemi е права,не се тревожи,а си намери картона от детството с имунизациите,всички имаме такива,едни зелени и прокъсани книжки Laughingкадето с подробности пише за развитието ти още от бебе!аз четох моя  и си умрях от смях! smile3521успех и не се тревожи Господ ни пази!!!

# 222
Аз до сега се чувствах перфектно, често забравях даже, че съм бременна. От няколко дни ми прилошава постоянно, не повръщам, но съм много изтощена защото нямам апетит. Умирам от глад, но не мога да хапна нищо. Опитвам се да хапвам поне по малко защото ми треперят от глад.....ама тц....не мога Sad
Мила исках да те попитам дали се оправи положението ти?ти си нашия водач! newsm10оправяи се мамче  bouquet

# 223
Няма оправия, все същата история.....ама няма нищо, ще търпя Simple Smile
За моето посещение при чичко доктор..... вагинален + коремен ехограф. Мери каквото трябваше да си измери, вкара данните в пс-то и накрая рекна : "Хммм страхотно, просто страхотно!"  Grinning
Та т'ва беше цялото излседване за синдрома Даун. След около 3 седмици ще правим троен тест.
Сега да се похваля, моето бебче е много палаво, не се спря нито за секунда  Party Като баща си диване ще стане, с две луди глави в къщата не знам къде ще се дяна  Mr. Green
Пол не можем да видим, та аз съм само в 12г.с......ама и не ме засяга де, наистина нямам предпочитания Simple Smile
Хайде отивам дя спя, абе не знам дали ще спим, може и един секс да му ударим  Mr. Green 
Аз съм по-сексуална от когато и да е било  hahaha

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 23:21 от shrew

# 224
Сара за най-голяма радост на човечеството последния регистриран случай на едра шарка е през 78 година.

ок!  Blush

Аз съм против да си кача снимка тук, но нямам против някой ден да се срещнем и да се запознаем лично. Извинявам се, ако ви ядоса, но имам съображения за сигурност, предвид това, което става в нета.

Общи условия

Активация на акаунт