КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 036
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
za seksa - i nie ni6to ne pravim, ama savsem ni6to ve4e treti mesec, na6ia tatko se maitapi 4e e pod karantina, ama az sam tolkova upla6ena 4e si mislia 4e ako pravim ne6to i 6te pometna, da ne govorim 4e niamam nikakvo zelanie, ama pone zaradi tatkoto bih se probvala, no use6tam 4e imam psihologi4eska pregrada Embarassed edna poznata mi razpravia 4e tova podtikvalo mazete da namirat drugate 'podslon" no az viarvam v na6ia tatko, toi ne e takav Naughty vsiaka ve4er preslu6vame zaedno korem4eto i toi mnogo se valnuva, pak posle sam mu obe6tala da navaksame Laughing
Ох успокоих се малко,мислех си ,че само мене ме е страх!А питам се татковците как ли се чувстват! newsm78

# 196
За който се интересува адреса е бул. България 104 Болница света София или Ана не съм сигурна тел за записване8184600

# 197
  • София
Момичета, къде преглежда Мазнейкова? Вие как си записахте час при нея - чака ли се много?
Аз вчера звънях до МЦ Фемина, за да попитам кога мога да отида на преглед при Димитрова и се оказа, че всички часове до края на месеца са заети и в края на юни ще записват за юли!

А за секса - гинекологът в началото ми каза да го огранича първите три-четири месеца - докато се образува плацентата! Ограничили сме го до веднъж в седмицата, което според него е даже често, но тъй като аз нямам оплаквания, имам желание и се чувствам добре си правим секс.

# 198
  • Vaudreuil Canada
Моето тумбаче вече стърчи и най-важното снощи след дългия работен ден усетих бебо-като пеперуда и то доста дълго и отчетливо!Ако се чудите аз съм в края на 13г.с.

Слънчице радвам се за това което си изпитала - аз самата го чакам с нетърпение - само за информация малко по-нагоре момичетата го бяха обяснили - ти не си в края на 13 г.с. а в края на 14 г.с. защото си на 13 седмици и 6 дни доколкото разбирам от линка под постинга ти.
Страхотно преживяване си имала и си от щастливките - доколкото знам за първа бременност е нормално да се усети бебето между 14 и 20 седмица, така че радвай се, че не се налага да чакаш до 20-та Simple Smile
Аз след няколко дни влизам  в 14-та и вече тръпна в очакване, но бебо сигурно ще ме остави в неведение за движенията си още дълго  Mr. Green  Confused

# 199
  • София
Големи трепети.... Laughing
Наистина е много гот това с усещането на бебето, аз го усетих сравнително рано първия път, мисля, че беше края на 15 седмица, но имаше момичета, които до 20 не успяха да усетят нищо. Вероятно е въпрос и на органиъм, казват, че по-пълничките мами по-трудно усещат бебоците. Така или иначе, в най-честия случай се усеща към 18 седмица. А да не ви казвам, ако имате буйни бебоци като моята , как в 8 месец имах зверски болки в ребрата, защото постоянно ме риташе. По едно време почнах да я пошляпвам по крачетата, защото много ясно се очертаваха петички на корема ми, мъжа ми много ми се караше, че съм го бутала бебето, ама ми беше писнало да ме рита вече! Joy

# 200
  • София
pontes аз вече качих мои снимки и също призовавам,мамите-нека се запознаеме!!! welcome

emsski , много си сладка
и аз се отчетох, но ще сложа и на коремката скоро  Grinning

# 201
  • София
Големи трепети.... Laughing
Наистина е много гот това с усещането на бебето, аз го усетих сравнително рано първия път, мисля, че беше края на 15 седмица, но имаше момичета, които до 20 не успяха да усетят нищо. Вероятно е въпрос и на органиъм, казват, че по-пълничките мами по-трудно усещат бебоците. Така или иначе, в най-честия случай се усеща към 18 седмица. А да не ви казвам, ако имате буйни бебоци като моята , как в 8 месец имах зверски болки в ребрата, защото постоянно ме риташе. По едно време почнах да я пошляпвам по крачетата, защото много ясно се очертаваха петички на корема ми, мъжа ми много ми се караше, че съм го бутала бебето, ама ми беше писнало да ме рита вече! Joy

Ха ха, Klemy, сериозно ли! Това е супер с побутването  Laughing
Аз нищо още не усещам, да ви кажа направо още не мога да осъзная, че ще имам бебе...някак осъзнах, че съм бременна, но че ще си имам бебче, което ще излезе ...ох, добре че природата ни е дала 9 месеца за свикване с положението, като на филм ми е понякога!

# 202
# 203
pontes аз вече качих мои снимки и също призовавам,мамите-нека се запознаеме!!! welcome

Къде са тези снимки, не ги виждам?

Абе вас не ви ли е страх да си качвате така личните снимки в отворена интернет страница - всеки може да влезе тук...  newsm12

# 204
  • София
E и?
Нещо страшно ли има? Ей ме на на аватара, като гледам нищо още не ми се е случило, а и не виждам какво. И всичките ми албуми са публични, който иска нека гледа, нищо скришно няма в една снимка, щом съм я сложила... newsm78 А иначе линк към албума с коремчетата има на първа страница в темата.

# 205
  • София
Sarra, с линка от първа страница отиваш в албумчетата - имаме две: за коремчета и хайде да се запознаем.
Че какво като някой ни види снимките  Wink да не сме грозни  Laughing

# 206
да ви попитам освен биохимичния скрийнинг друго изследване по специално трябва ли да се прави?

# 207
здравейте май4ета много съм притеснена защото преди малко сестра ми ми каза 4е племенника ми е с варицела а аз не съм сигурна да ли съм я карала а в неделя бяхме с племенника на разходка и направо се побарквам от притеснение какво да правя дали съм я изкарала и ако не съм какви са последиците  Cryмоля се вси4ко да отмине baby_neutralуспех на вси4ки                                                                                                                                                                                                                                                                       

# 208
desidm, по-добре е да се консултираш с лекаря си.

Варицелата е едра шарка, която се проявява навсякъде, включително и по органите на тялото отвътре. Има обаче една по-лека фарма, почти не се виждат пъпките (много по-малко са), аз я изкарах тази преди 6 години.

Няма страшно, за всичко има лек.
Най-вече, имай предвид, че по време на бременност и организмът се мобилизира и Господ те пази.  smile3503

# 209
  • София
здравейте май4ета много съм притеснена защото преди малко сестра ми ми каза 4е племенника ми е с варицела а аз не съм сигурна да ли съм я карала а в неделя бяхме с племенника на разходка и направо се побарквам от притеснение какво да правя дали съм я изкарала и ако не съм какви са последиците  Cryмоля се вси4ко да отмине baby_neutralуспех на вси4ки                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ако помня правилно рубеолата беше по-опасна за бременни, но не съм сигурна. Обади се да питаш майка си, дали не си я карала все пак.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт