ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 844
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Blondeville
Мойто мишле е от средното положение със спането. В началото паузите бяха по 2, 3, 4 часа, после постепенно се увеличиха, сега спи от 21 до 7, като отскоро започна пак са се буди междинно към 5 и нещо. Спи си в своята стая, но само с приспиване. Не е имал колики, или тежко зъбоникнене, но въпреки това сме имали нощи и на всеки час да се буди. Разделила съм се за момента с наспиването, защото за мен 7 е безкпайно рано, аз обичам да си поспивам. Иначе е послушко, много гушкав и обичлив, заиграва се и засега още не е започнало тръшкането.

# 541
Човека е везни ако има значение Simple Smile Новото попълнвние и то се очаква да е такова, та за това очаквам спокойствие пак хихи
Ами и моята щерка е везни, беше много спокойно бебе. Ревеше само във ваната докато я къпем, докато не започнах да влизам с нея и да цока докато я къпя 😁. Но сега (3.5) е ината като магаре, като си науми нещо и няма спирка.
Със спането засега съм добре, но си имам едно наум. Като почне да става неудобно лежането само на една страна и ще почнат и безсънните нощи.
Аз да ви питам друго. Последно време постоянно ме избива на рев. Днес ме вдигна една във влака (пътувам всеки ден 30мин. с влак и после още толкова с автобус за работа), резервирала била мястото, влака претъпкан. Знам че си е в правото и никой не  ми е длъжен да ми прави място, но ми стана супер криво и си поревах докато чаках автобуса 😢. Тези хормони яко ме тресят. Има ли други като мен?

# 542
Моят мъник е скорпион, малкото се очертава и то да е такова, пък може и везна да е. Но да си кажа за моето скорпионче - стопи ни лагерите! хахаха Не спеше, яко колики до 4-тия месец, после зъби и куп други причини за неспане. НО има светлина в тунела. Научихме го да спи към годинката и няма ядове. Спокойно дете е, доколкото може да се очаква от момче Grinning Та мисъла ми е, че всичко минава и важното е да сме здрави.
П.С. Новото бебе съм го поръчала спящо, та ако везните са спящи, дано да ми се падне такова Grinning

# 543
Има има, aeternitas Simple Smile Спомням си как при предишната ми успешна бременност ми се насълзяваха очите от една реклама на която едно детенце се обръщаше с въпрос към майка си,а въпроса започваше с думичката мамо.Даже сега ми се насълзиха очите докато го споделям с вас.

# 544
Аз не рева все още, но се чувствам изтощена физически и отчаяна на моменти от непрестанното боледуване у дома... Много го чаках моя май месец и се надявам всякакви такива гадости да са далеч от нас и да ни е по-спокойно вече...

# 545
aeternitas, онзи ден ревах 2 часа за пълна простотия, не си сама.😁 Мисля, че ще побъркам приятеля ми с тези странни настроения. Но търпи, какво да ме прави! 😁 Само да не се роди ревливо бебе, че ще се наводним от толкоз рев.

# 546
  • Blondeville
Емоционална съм много и аз, мога да ревна от раз 😁

# 547
На някоя от вас случвало ли се е от странно придърпване във влагалището. Много странно. Без болка, но чак не мога да обясня точно какво е.

# 548
  • Blondeville
Мисля, че съм усещала, но не знам как да го опиша. Лекарят ми уж каза, че е нормално понякога, не знам.

# 549
Вече 3 или 4 пъти го усетих и взех да се вкарвам във филма. Дано не е опасно наистина.

# 550
И аз го имам, мисля че е защото матката се разпъва
Вече 3 или 4 пъти го усетих и взех да се вкарвам във филма. Дано не е опасно наистина.

# 551
  • Spain
Връщате ме в реалността. Аз нали вече тиин си имам в къщи и появата на новото бебе все в романтичния му аспект я виждах все до сега. Почнах да си припомням лека полека безсънните нощи, зъби, безкрайните разходки, 3 - ма в леглото 😁.... почва да ми се стъжва  . Иначе Аз някъде от втория месец ставам нощем по 3-4 пъти, Хем до тоалетната,  Хем съм жадна...Пия вода като за световно,но нали е хубаво не се спирам. Не се чуствам отпаднала ,даже с повече енергия. Само дето не чуствам нищо и това разбира се ме притеснява , макар че и дъщеря ми беше така , почти не я чуства. За по-чуствителна  незнам, но по- глупава със сигурност. Оня ден например тръгнаах да се състезавам с един глупак в едно кръгово...това на здрав акъл никога не бих го направила,резултата ...докато с хъс въртях волана Rolling Eyes забравяйки че съм все пак бременна си разтегнах някакъв мускул на стомаха, точно където се съединяват ребрата.. сега внимавам ,но е късно от време на време ме наболява да ми е за урок...

# 552
Момичета на мен ми е много притеснено. От 10 дни усещам бебето няколко пъти на ден. Но от вчера насам, само сутринта вчера го усетих и днес към 10-11часа. Сякаш после почти не го усещам. Дали е нормално това. 18г.с. и 0 дни съм днес. С първата бременност сякаш нямам такива спомени. Но тогава я усетих чак след 20 седмица. Сега бях свикнала да усещам беба няколко пъти на ден и ми е притеснено. Как смятате, дали е нормално това?

# 553
И аз съм така. Не се притеснявай излишно. Може и да е нормално. Много неща по време на бременност са нормални.

# 554
Нери, знам че бебетата в някои дни са по-активни, а в други - по-малко. Не се притеснявай. Аз имам слаби усещания от време на време. Даже не обръщам внимание дали е всеки ден (май да), а на преглед не съм била от месец вече. Чак другата седмица ще ходя. И аз се чудя дали всичко е наред, но най-вероятно е 😊
Днес имах рязка болка при кихане, но в тукашни форум четох че е нормално. Също понякога при рязко ставане или движение усещам болка, но сякаш няма това втърдяване, за което говорите. С миналата бременност май нямах такива симптоми или пък не помня.

Общи условия

Активация на акаунт