ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 842
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Нери, точно сутринта си проверих инструкциите от болницата за това колко често трябва да се усеща. Изрично пише, че до 24та са нерегулярни движенията. След 25та седмица трябва да започнат да се засичат и да се следи има ли ги или не, и ако тогава не са регулярни, да се потърси медицинска помощ.

# 556
Благодаря ви за успокоителните думи момичета, дано всичко е наред, че чак другата сряда съмна преглед. Днес вече щях да зяънна на доктора, когато го усетих да мърда и се отказах, но от тогава насам пак няма. Дано да е наред всичко.
А тези придърпвания и резки болки аз ги усещах така до тртия месец, при по-резки движения и смятам че са от разтягането на матката. Вече ги няма при мен.

# 557
Аз съм в 17та седмица и нищо не усещам, първа бременност ми е , нормално ли е ?

# 558
  • Blondeville
Да, с първта бременност след 20-та седмица си усетих детето, с предна плацента.

# 559
Здравейте маминки , с голям интерес ви чета , та реших и аз накрая да се запиша... Чакам първата си рожба с термин 03.10.2018г., предна висока плацента и доста активен малък юнак .... Аз съм на 30 години , до този момент ми беше много трудно с това ужасно повръщане , почти денонощно .... от може би 2 седмици вече , караме само сутрин , което за мен си е благословия... В самото начало на бременността получих кървене от частично отлепване и ме сложиха на инжекции Прегнил и Утрогестан 3х2. Утросегестана го спрях преди седмица , и то постепенно по препоръка на лекаря.... Отделно съм с Хашимото , което следя всеки месец и пия лекарства .... Надявам се, вече да мога да започна да се наслаждавам на растящото коремче , отесняващите дрехи и сладките ритници , без да ми е нон стоп лошо .... Ще се радвам да се подкрепяме и разменяме опит и идеи. Прегръдки за всички маминки !!!

# 560
Как усещате ритници толкова рано? Аз съм в 17та седмица и нищо не усещам Sad

# 561
Аз съм в 16гс и май няколко пъти усетих леки потупвания, но не бързам да се радвам защото съм с предна плацента този път и си имам едно на ум че може и да си въобразявам и да не разчитам правилно. Вече чакам с нетърпение следващата консултация да видим как е бебчо, плацентата вдигнала ли се е, съдовете на матката дали са се "отпуснали" и какво човече очакваме в крайна сметка Simple Smile
Вчера си поръчах един памучен панталон за бременни (без колан да ми държи жега на корема) и две рокли, които не са за бременни, но са набрани и с по-висока талия, та мисля че ще ми свършат работа за цялото лято, живи и здрави. Поръчвах ги от Некс, където принципно съм размер 36, а сега поръчах всичко 38 с идеята да не ми стягат никъде че и бюста расте и бедрата. Ако нещо ми хлопа много ще го нося на шивачка да стеснява. Миналото лято без да забележа че е от колекцията за бременни си купих една рокля от LC Waikiki, която е размер 36 и ми подпира малко под мишниците, ще я видя дали сега ми става и ще я нося да ми я изрежат около ръцете. По принцип си обичам много дълги рокли, тесни до талията и по-широчки надолу, та сега с кеф си купувам подобни и се надявам жива и здрава да си ги нося и след бременността Simple Smile
Междувременно докато съм на шопинг вълна избирам сушилня. Може ли момичетат с АЕГ-та да споделят какви модели са, че много се колебая. Ако има някоя със Сименс, моля също да сподели, че пералнята ми е такава и ги гледам и тях уж за по-сигурно че ще могат да се монтират една върху друга... А и АЕГ-тата са по-големи и не знам дали ще ми влезе в килера Sad
Тези дни ме понаболява главата и пак започнах да покашлям малко Sad Вече започвам да се чудя да не правя някаква алергия...

# 562
  • Beyond the stars
Как усещате ритници толкова рано? Аз съм в 17та седмица и нищо не усещам Sad

То никой не говори на ритници мисля  Wink Аз за пръв път миналата седмица т.е. 18та си обърнах внимание на какво и дали усещам. Усещането е много нежно, на моменти едва доловимо. Като бълбукане на корема или побутване от вътре.  Blush

# 563
И аз съм с Хашимото, което засега не ми създава проблеми. Чувствам се страхотно, нищо не ме боли, засега, голям апетит имам. В първите месеци имах едно странно усещане, всичко ми миришеше и едвам издържа, само това, но вече мина. Засега 2кг.само съм качила, но има време да наваксам до края. С първата бременност качих 22,тъкмо отслабнах и се появи това Хашимото и хайде пак нагоре, докато вкарам хормоните в норма. Бебето не мога да кажа, че го усещам, 16 седмица съм. По едно време имаше едно движение, но скоро нищо не съм усетила.

# 564
  • Beyond the stars
Междувременно докато съм на шопинг вълна избирам сушилня. Може ли момичетат с АЕГ-та да споделят какви модели са, че много се колебая. Ако има някоя със Сименс, моля също да сподели, че пералнята ми е такава и ги гледам и тях уж за по-сигурно че ще могат да се монтират една върху друга... А и АЕГ-тата са по-големи и не знам дали ще ми влезе в килера Sad

AEG са с 5 години гаранция до края на годината. Такава е нашата http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBE48S/p/687471 нямаме забележки.  Wink

# 565
И аз като тебе бях много притеснена... утре влизам в 20 седмица и може би от около седмица бебчо започна да рита , а най-хубавото е , че като легна по гръб особено вечер, ми повдига корема при ритничетата .... Още съвсем малко и твоето бебче ще ти покаже как точно се прави Simple Smile Отпусни се ... Вчера бях на преглед , малчо е 315 гр.

# 566
Благодаря, Вълшебство, тази ми е едната от списъка. Те и Бош са с 5 години гаранция на същия принцип, та трябва да ги питам и за Сименсите дали няма някаква такава опция. И това ще е важно при избора.

# 567
  • Варна
И моето момченце беше супер тихо и кротко като бебе, спи, суче и пълни памперсите, почти не е ревал като бебе, чак ми завиждаха всички, а сега не спира да реве и да се тръшка и да се инати за щяло и не щяло. Аз още съм болна и имам чувството, че ще си изкашлям бебето. Някой дни го усещам да рита яко, обаче от вчера не съм го усещала. Като бях в третия месец ми беше най-ревливо, насълзяваха ми се очите без причина и ми се плачеше за какво ли не, сега това отмина

# 568
Аз бях много емоционална с предната бременност. Тази ми е съвсем различна. Чувствам се прекрасно, щастлива съм, имам прилив на енергия. Гадеше ми се само три седмици, яде ми се постоянно абе чак не съм вярвала, че може да ми се случи. Да, три седмици бях като пребита, ама това е нищо в сравнение с предишната - 4 месеца и половина. Даже не мога да повярвам, че почти сме я преполовили, супер бързо ми минава ❤
 Аз съм в дилема дали да не взема от една приятелка количката. Нейната обаче е за момиченце - лилава и не знам как ще се възприеме ако съм мъжка майка.. Ей такива глупости ме тормозят хихи

# 569
Мерси мила !
И аз като тебе бях много притеснена... утре влизам в 20 седмица и може би от около седмица бебчо започна да рита , а най-хубавото е , че като легна по гръб особено вечер, ми повдига корема при ритничетата .... Още съвсем малко и твоето бебче ще ти покаже как точно се прави Simple Smile Отпусни се ... Вчера бях на преглед , малчо е 315 гр.

Общи условия

Активация на акаунт