ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 841
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Моя приятелка имаше тъмно лилава и си буташе в нея момата.При вас сигурно ли е вече,че ще е момченце?При мен дилемата е подобна,имаме синя количка,ако е момиченце,ще търся друг цвят текстил и ще сменим само него.

# 571
  • Добрич
Здравейте, момичета.
Добре дошла Гери.
Да питам появиха ли ви се разширени венички и пиете ли нещо ?

# 572
Heartbeat
Да питам появиха ли ви се разширени венички и пиете ли нещо ?

Не съм забелязала да ми се появят на мен.

А момичета, да ви се оплача. Вчера ви четох как имате проблеми със съня повечето, и аз тъкмо се радвах, че съм добре и си спя като пън.... До снощи... Какво беше това чудо незнам. Легнах си към 11, гледах си телефона до 12, и до около 4 не можах да заспя, ставах, ядох, гледах телевизия, пак легнах и се въртях... Някакси неможах да си намеря удобна поза и само се въртя. Странното е, че и ММ и той с мен не можа да спи, а днес е 12 часа на работа горкия, дремна 4-5 часа и той. Може би усещаше моето напрежение, което се отрази и на него. Мисля, че беше на подсъзнателно ниво това моето снощи. Няма да ви натоварвам с подробности, но явно новините на които попадам ми влияят зле Sad Една позната загуби бебче в 9 седмица и М я обвинява и настройва детенцето им срещу майката, че е убила братчето й Sad много ми стана жално за нея, отделно гледах и новина за друга мама точно в моите седмици загубила и тя бебче.... И аз започвам да се стресирам от такива новини и да мисля прекалено много, оттам може би и не мога да спя Sad Мислех, че стреса ще намалее, но уви... Вив имате ли подобни проблеми, как се справяте? Sweat

И нещо позитивно - днес направих първата покупка - шапчица на нашето мъниче Heartbeat

# 573

А момичета, да ви се оплача. Вчера ви четох как имате проблеми със съня повечето, и аз тъкмо се радвах, че съм добре и си спя като пън.... До снощи... Какво беше това чудо незнам. Легнах си към 11, гледах си телефона до 12, и до около 4 не можах да заспя, ставах, ядох, гледах телевизия, пак легнах и се въртях... Някакси неможах да си намеря удобна поза и само се въртя.

Същата история и при мен, онзи ден като ти пращах снимките от плажа и се прибрахме уморени. Викам си днес от толкова разходки, слънце - ще спя като пън. Да, ама не.... преумора ли беше, какво стана не знам. Като започна едно сърцебиене, направо супер досадно. Засичах си пулса - нормален брой удари, просто супер силни. И не става като ти трепери отвътре да спиш. Накрая в 2 часа се хвърлих в анализ и четене мога ли да пия мента, глог и валериан. Ударих една таблетка, въпреки, че изрично пише да не се взима от бременни, ама на своя глава.
Заспала съм към 3, ама дремнах, не съм спала дълбоко и постоянно се будех.
После цяла сутрин не съм усещала бебка, по обед се размърда и се базикахме за валериана с ММ, че я е пуснал.
Ама и аз май като чета не ми е ок.

# 574
  • Добрич
Аз за сега само мажа с крем. На следващия преглед ще питам доктора.
Снощи и аз често се будих. Пожелавам спокойни нощи на всички.

# 575
Здравейте, мами Simple Smile) И аз се записвам в темичката и нямам търпение да прочета всичко, което сте изписали. В 16- та седмица съм, минах вече двата скрининга уж са добри резултатите... Но си се притеснявам, лекаркат ми не е многословна- д-р Елена Пирнарева.
Очаквам малкото човече на 29.10 , още незнаем пола.

# 576
Момичета, добре се справяме с темите Grinning Има- няма 10 странички и ще пускаме нова.
Удари ме музата днес - дайте по един глас какво заглавие да сложим на новата тема. Признавам, някои са взаимствани Relaxed

# 577
Добре дошли на новите момичета Simple Smile аз днес бях на преглед, нашият 70 процентпв мъж в 12та седмица, плюс залога за момче в 16та,днес вече в 19та и  един ден преминаха с гръм и трясък в една 99 процентова девойка. На 30 май съм на втора фетална, тогава ще съм в 22ра седмица, макар че не мисля че ще има повече промени. Бебче е голямо 300 грама, върви 2 дни напред, плацентата потвърдиха че е предна, измери ха дължината на шийката 4.01 см, мисля че е ок. Аз лично за момента със съня нямам проблеми, никога не съм имала. Спя си като пън. И по 10 пъти да стана до 00 като се върна в леглото си продължавам съня. Иначе нещо ново при мен, не особено положително, но и мисля не Толкова страшно. Вчера сутринта се събудих със зверска крампа в прасеца. Още ме понаболява, отделно май вчера пак имах няколко неболезнени контракции. Та от днес съм на магнерод 3 пъти по 1. Simple Smile относно име на новата тема "мислим име вече за октомврийското човече" Grinning

# 578
Leleleleel super!!! Браво много се радвам за теб!

Добре дошли на новите момичета Simple Smile аз днес бях на преглед, нашият 70 процентпв мъж в 12та седмица, плюс залога за момче в 16та,днес вече в 19та и  един ден преминаха с гръм и трясък в една 99 процентова девойка. На 30 май съм на втора фетална, тогава ще съм в 22ра седмица, макар че не мисля че ще има повече промени. Бебче е голямо 300 грама, върви 2 дни напред, плацентата потвърдиха че е предна, измери ха дължината на шийката 4.01 см, мисля че е ок. Аз лично за момента със съня нямам проблеми, никога не съм имала. Спя си като пън. И по 10 пъти да стана до 00 като се върна в леглото си продължавам съня. Иначе нещо ново при мен, не особено положително, но и мисля не Толкова страшно. Вчера сутринта се събудих със зверска крампа в прасеца. Още ме понаболява, отделно май вчера пак имах няколко неболезнени контракции. Та от днес съм на магнерод 3 пъти по 1. Simple Smile относно име на новата тема "мислим име вече за октомврийското човече" Grinning

# 579
Здравейте момичета,баткото беше болен от бронхит,а аз от вчера съм с ужасно главоболие и запушен нос-от  време на време ползвам капките на детето Ксилометазолин 0,1% и пия Парацетамол и чай с лимон,но се чувствам като жив труп Sad
от време на време усещам вътрешно побутване в  18г.с съм

# 580
Името си го бях наумила още преди да разберем пола - Валентина. Вие какво мислите? Бях много чувствителна на темата, все още съм. Много емоционално подхождах към името защото е на покойната ми майчица Валя. Но сега като се замисля, се чувствам разколебана. Много искам да е на мама, но от друга страна като се замисля, как ще й казваме на галено - Вале, Валенце, или Валентина... и започнах много да го мисля. Някак си много ми е прясно всичко което се случи с мама, много искам бебка да е с нейното име, но някак си сега не си представям да й казвам Вале... А Валентина ми звучи много дълго за малко бебе... Нензам... даже незнам дали намирате смисъл в това, което пиша.. Много бях надъхана за Валентина, много исках, все още искам, но ми е едно такова странно :/ Вие какво мислите по въпроса? Допада ли ви името?

# 581
Харесва ми Валентина макар да не е сред най—любимите ми. Класическо е, интернационално, звучи добре. Ако ще се ориентираме по галените имена, малко имена съкратени звучат добре. На Валентина може да й казваш Тина, сега ми хрумна 😊 На дъщеря ми Виктория освен Вики, понякога й казвам Тори. Ако на теб ти харесва името, давай. Още повече, че има емоция за теб в това име. А и не е Пенка, за да се чудиш...
Предложнието на Лола за име на тема ми харесва. Ако ми хрумне нещо и на мен,
ще пиша.
Добре дошла, Гери!

# 582
Вали не ти ли харесва? Имахме съученичка с това име и така и викахме. А за Валерия мислили ли сте?

# 583
Ще й казвате Вали

# 584
Dolca. Calejo, благодаря ти Simple Smile) съншайнче няма значение на нас дали ни харесва името. Аз например съм фен на по кратките женски имена с малки изключения, но това е вашето детенце Simple Smile аз лично съм чувала че не било добре да се кръщава на починал човек. Вярвам обаче, че човек трябва да се вслуша в сърцето си. Въпреки че майка ти вече не присъства в живота ти физически съм сигурна че тя е с теб, с вас във всеки един момент! Simple Smile ако да кръстиш момиченцето си на нея ще те направи щастлива, изобщо не се колебай Simple Smile на мен много ми допада на галено вал, дългото име предполага множество опции за галено. Аз например съм цветелина и винаги всички са ми казвали обичайното цвети, но познавам и други адашки на които им викат лина, че дори и Ина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт