ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 39 046
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Относно дрехите аз нося предимно рокли. Още повече, че идва лято, а панталон през лятото не мога да търпя. Имам си няколко еластични рокли, които до лятото ще са си ми ок, после за голямата жега може и да си взема нещо с висока талия. Септември обикновено си е още за летни дрехи. Остава само малко от октомври. Имам една хубава дантелена рокля за бременни и още една, не за бременни, която си носих и миналия път в последните месеци. Надявам се да мина без дрехи за бременни, че не ги харесвам. Еластичната рокля или такава с висока талия са супер по време на бременност, за който обича рокли (като мен 😊).

Нери, скоро да се нормализират нещата и да се прибираш! Струва ми се, че в темата май се очакват повече момченца или пък на кой каквото му е първото дете, такова се очертава и второто. Както и при нас - две момичета.

# 76
Леле... момичета пак ме хваща яд като ви слушам какви са цените в БГ, точно позабравя и пак се присещам и се ядосвам. Аз мойта рокля от HM я взех за 9 кинта, вярно намалена от 19, ама 9 кинта дантелена рокля....А дънкита на редовна цена са си 25-35 кинта и на мен пак ми се видяха скъпи, като не ще ги нося няколко пъти.

# 77
Момичета на някоя случвало ли се е да има кръвоизлив? Много съм притеснена... Миналата нощ ми се случи и помислих, че съм загубила бебо. За мое щастие то е добре, но този кръвоизлив доста ме изплаши... Сега съм в болницата и лежа надявам се всичко да бъде наред.

# 78
  • Beyond the stars
Леле... момичета пак ме хваща яд като ви слушам какви са цените в БГ, точно позабравя и пак се присещам и се ядосвам. Аз мойта рокля от HM я взех за 9 кинта, вярно намалена от 19, ама 9 кинта дантелена рокля....А дънкита на редовна цена са си 25-35 кинта и на мен пак ми се видяха скъпи, като не ще ги нося няколко пъти.

Аз за това сериозно обмислям UK baby shopping, имам оферта за гости - та тъкмо ще ги съчетая  Mr. Green

Аз на работа никога не съм ходила с поли и рокли.. не знам защо, но подозирам, че и сега няма да се сетя, та за това ще си взе дънки другата седмица  Blush

# 79
  • Blondeville
dtodorova91, казаха ли ти от какво е? Може да е частично отлепване на плацентата. Много лежане и пазене и ба трябвало всичко да е наред. Попитай лекарите на какво точно се дължи кървенето ти.

# 80
Момичета на някоя случвало ли се е да има кръвоизлив? Много съм притеснена... Миналата нощ ми се случи и помислих, че съм загубила бебо. За мое щастие то е добре, но този кръвоизлив доста ме изплаши... Сега съм в болницата и лежа надявам се всичко да бъде наред.

Аз имах в 12 г.с, беше частично отлепване. Пих дуфастон и но шпа и лежах две седмици. Бебчето се залепи и всичко е наред.

# 81
Споменаха за ниска плацента и лееко отлепване. Голямо лежане ще падне. Има ли някоя мама от Плевен?

# 82
  • Spain
Здравейте да се разпиша и аз най- после в темата .
dtodorova91 спокоиствие и по4ивка и ще видиш как вси4ко ще е наред . !
Вълшебство  в Англия има една верига магазини PRimark , ако слууу4айно отидеш там непременно иди
! има страхотни детски дрешки на мн добри цени .. не казвам 4е са особено ка4ествени , но едно бебе я му обле4еш нещо 5 пъти я не . твоите познати в на4алото ще се дърпат малко ( Wink) защото в тези магазини винаги е блъсканица (всъщност говоря от опит с испанските ) но ти настоявай !
за дрехите напазарувах си неща които все още са ми големи и даже се 4удя сега имаше ли смисъл . ина4е все още си ми стават дънки и блузи , а летни имам доста широки и май за сега няма да купувам ,реших към края на лятото , тогава то4но ще видя хем каква есен ме 4ака , хем колко съм "пораснала " Simple Smile .с предната бременност не надебелях 4ак толкова по време на бременността колкото след това . . ..засметка на това с  голямата дъщеря  се награбихме с бебешки 4арапогащни4ета ..4е на то4ки ,4е с дантелка ,4е блестящ .. и с рудолф .. луда работа .. ама нали са намалени  .
ходенето вярно 4е се изморявам и задъхвам пове4е сега , но истината е 4е се 4уствам много добре и никак не ми пре4и , пък е полезно , така 4е не мисля да се залежавам .. от там идват пове4е кила , разширени вени , такикардии .
крем с първата бременност си купих някакъв скъп , но само един , мазах докато имаше (запо4нах към 4 месец , когато запо4нах да виждам корем ) , нямам сттрии  и не съм слаба , но незнам дали заради крема или просто кожата (с доста мазна кожа съм ). сега съвсем слу4айно видях един супер евтин и си го купих . струва само 4 лева Simple Smile  . истината е 4е про4етох в един блог  4е не  е лош (може да е маркетингов трик ) и ще се мажа с него ..да видим .  но положително не ми харесва как мирише, докато блогърката май дори то4но с палмърс го сравняваше и пишеше 4е и харесва ..така 4е явно е според ли4ни предпо4итания моми4ета от Англия говори ли ви нещо фирмата , защото е произведен при вас ?  ето този е
ето страницата  http://www.mpmconsumerproducts.com/c/Just-4-Mums/
 аз се у4удвам на себе си .. с тази си бременност нямам никакви проблеми с миризмите ...даже ми харесва да се парфзмирам ... колкото пове4е , по -добре ...

Момичета резултатите от БХС излязоха. Трябва ли да се притеснявам за 1:520 възрастов риск? Иначе риска ми за даун е 1:84 000.
това не е твоя риск , това е  границата на риска определен за  твоята възраст . .. а твоят ли4ен из4ислен е 1 : 84 000. дават ти го само да съпостовиш  границата на големия риск , с твоите данни . например за моята възрат  е 1:125  и из4исления ми е 1:2800  и според лекарката на еко-то е 4удесен . според пренатеста ми дава също слаб риск 1:10 000 . така 4е с твоите резултати можеш да си спокойна мисля !
моми4ета има ли някой с Пренатест в разли4ните му там вариации . аз си направих Хармъни .. ако иска някои да сподели на ли4ни  или тук ..
моята болна тема .. стол4ето за кола някои питаше как се хваща  и коланите . коланите са два колана отстрани  а системата за закоп4аване е същата като на стол4етата.

Анастасия има дори смесени системи от такъв кош стават на стол4е , но на мен ми се струва безбожно скъпо и не смятам да си купувам такова

в крайна сметка май ще се въздържа засега , най-лошото е 4е май не мога да возя детето на предната седалка .

и за тези които им предстоят покупки да ви дам  и на вас една страница която открих
http://groupjaneoutlet.com/en/    пише 4е доставят до България  .. и цените на някои коли4ки не са толкова безбожно скъпи

Има ли шофирали с предишната си бременност ? в 7-8 месец дали ще мога пълноценно да шофирам ?

лек ден моми4ета стана дълго ...

# 83
Има ли шофирали с предишната си бременност ? в 7-8 месец дали ще мога пълноценно да шофирам ?
Аз шофирах до края. На последния ми преглед при АГ-то бях с колата Grinning

# 84
H.Despeinada, знам че продават едни огледала, които се слагат срещу столчето за кола така че докато шофираш може да наблюдаваш бебето. Ние нямаме такова, но съм виждала. Относно дрешките, аз в началото на дъщеря ми все й взимах сравнително скъпи дрешки. Не са мръднали, но сега трябва да имам пет момичета, че да се износят. Сега вече като видях и колко бързо израства всичко й купувам хубави дрехи, но предимно от намаления и за един сезон напред или дори за следващата година. Открих и дрешки в един хипермаркет, които са памучни, не лоши и й взимам пижамки, дрехи за вкъщи, бодита - страшно евтини са и не са лоши на вид. Пак навън си я обличам с хубави, но както казах от намаления най-вече. Иначе си е направо хвърляне на пари.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 19:30 от Anastasiya_S

# 85
  • Blondeville
Аз съм много доволна от дрешките на Некст, супер са като качество, не са мръднали, а и от сайта ценита са много приемливи.

# 86
И аз много харесвам Некст Simple Smile Чак сега като ходи малкия на ясла видях да се захабяват/избеляват техни дрехи и пак са си ок и стават за целта. И то говоря за 2-3 долници, които просто леко избеляха, всичко друго не е мръднало.

# 87
Аз пък последно  не съм много доволна с дрехите от некст, особено при по-големите размери (5-6г), блузките се раздърпаха в прането, още на първото празни избеляха или станаха на топченца. От primark аз не купувам нищо, веднъж влязох и се уплаших и до там. Понеже едно от хобитата ми е шиене, знам колко струва един хубав, качествен плат и колко работа и време е необходимо за направата на каквото и да е, че като видя блуза за 2€ и мога да си представя при какви условия е произведено. Предпочитам да купя по-малко, но качествени дрехи. В България има страхотни дрешки българско производство, които са на добри цени и с добро качество.

# 88
Аз колкото български бебешки дрешки съм купила, толкова пъти съм се разочаровала. Има няколко бодита 0-3 (при това повечето са хавлиени), няма такава кройка, еднакво широки навсякъде, на дупето и крачетата зяпат отвсякъде, ръкавите и те ужасно широки, свиват се на дължина, отпускат се на ширина, пада боята от копчетата. Един анцуг му бяха подарили - получи обрив от него, не знам от багрилата или от копчетата, но...
Най-хубавите бодита бяха от Некст, H&M и Lidl - страхотни материи и кройката му заспива - на дупетата са леко събрани и не зяпат. И от тези три марки дрешките никога нищо не са боядисвали, а съм прала бели с тъмно сини на 60 градуса. Въпросният български анцуг забоядиса една пералня с цветни дрехи и играчки Sad още ме е яд като се сетя...

# 89
Моя план за преглед за пола беше за събота, но както очаквах не се стърпях и днес на обед отидох сама.
Понеже не исках да ми казват какво е бебчето само на мен, се разбрахме да го напишат и запечатат в плик, който да отворя с мъжа ми. Бяха сууупер мили и любезни, направихме преглед на бебчо и всичко си е супер, расте и мърда яко, заради това ги затрудни. Лягах във всички посоки, настрани, на ляво, дясно...Накрая ме помолиха да не гладам екрана, защото най-накрая успяха да видят. Запечатаха го в плик и ми го дадоха да се изненадваме вкъщи.
Подариха ми комплект шишета на MAM, за които всъщност прочетох доста добри отзиви.
Имам CD със снимките и 6 на хартиен носител. Видях личицето на 3D Yellow Heart
Прибрах се, малко след това си дойде мъжът ми и супер нетърпеливо чакаше да отвори плика - е...не особено изненадващо ще си имаме дъщеричка Gift Heart Бях сигурна от деня, когато видях двете чертички. Two Hearts
Още не сме казали на близките, тези дни искам да запишем видео и да им го изпратим, за да се почувстват колкото се може по-близо до случващото се, въпреки километрите между нас.

Иначе новото при мен е, че не ми се ядат никакви меса и яйца, с други думи - протеин. Първо го отдадох на хранителния режим, после разбрах, че е характерно за втория триместър и се случва понякога.

Общи условия

Активация на акаунт