СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 73 131
  • 686
  •   1
Отговори
# 165
Дидева    Joy (търкалящото се човече)
 И аз се питам какво толкова да се пише. И ако пишете - връчвам ви пускането на темите Simple Smile

Ти добре напомни за часовник. Все ми е в главата, да не ходя в последния момент.
Но отпадна - само щяло да се стресира Simple Smile))

# 166
  • София
Дидева Joy Joy Joy

# 167
  • София, Младост
В тон с  темата- в нашето училище слагат стенни часовници специално за НВО и после ги махат Dizzy Face до следващата година...

# 168
  • Варна
Без часовник ще я кара моя. Вмества се във времето и от пробни се изнизва половин час по-рано . Предстоят му тази седмица последните по предметите , тотала е общо по 4 ри за Бел и мат.
Само да е здрав се моля за големите дни! Simple Smile

# 169
  • София
Моят младеж тотално е изгубил мотивация и всякаква концентрация. Не мога да повярвам, че това му се случва, но след цяла година усърдна работа, точно сега, когато всички деца се стягат и засилват, той изгуби всякакъв интерес Rolling Eyes Вчера дори си говорехме и той сподели, че се е разколебал за първото си желание, защото в немската много гърчели, а той предпочитал да си почива повечко Joy Та сега и желанията пренареждаме! Те щото матурите минаха, той изкара хубавите оценки, та до подредбата стигнахме! Ще почина, казвам ви Joy Ако не ме довърши зъбоникнещия с недоспиване, този пуберът ще ме довърши!

# 170
Аз моята хич не я натисках, само от време на време мърморех напоително.
И за това вчера като ѝ направих една пробна по БЕЛ и нашата половин час ми спори че бонбон се пише боМбон. Тя така си го знаела, така че това не се брояло за грешка Joy

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 16:38 от rummi_pl

# 171
  • София
А моят човек супер упорито до миналата година твърдеше, че има дума "селянски" Joy Откъде ги измислят?!

# 172
Моят е шести клас и все още казва страМно, вмест странно,  не мога да го изкореня.

Иначе се пули на политици и журналисти, които правят груби правоговорни грешки и все ме пита защо говорят така, аз му казвам себе си да гледа.

# 173
  • София
Моя си е без мотивация цяла година....  Днес е рожденник,беше сутринта на пробен след усърдно мърморене. Simple Smile  Утре ще ходим да пускаме за първа лична карта.В неделя е последния пробен в Регалия и това е.Каквото такова

# 174
  • Варна
savina123 да ти е живо и здраво момчето, успешно представяне и късмет с избора на училище!
Моето момче е рожденик след два дни и иска още сутринта да отидем за лична карта. Днес беше на фризьор за да е подготвен за снимка.
Вероятно другата събота ще е последният пробен, ако не реши да се яви и на последната възможна дата 12.05 в МГ. Хваща го нервата:stuck_out_tongue_winking_eye:, сънувал, че не успял да си прехвърли отговорите на беловата.... Успокоявам го, че каквото и да се случи на изпита все ще учи някъде.... Хич не ми е смешно, но все пак е дете... Но пък на майтап искал училище с хубави момичета и малко учене Joy
С нетърпение очаквам 24.05 да отидем да отдъхнем малко преди стреса с резултатите, статистики, кандидатстване и класиране.
Вчера са излезли резултати от пробните от МГ Варна от 22.04

# 175
  • София
Ох, изтървахме всички пробни.
Остана ли някой по бел, на който можем да се явим?

# 176
  • София
Ох, изтървахме всички пробни.
Остана ли някой по бел, на който можем да се явим?
Да. Има и в ОТ, и в ПЧМГ. Утре ще имам единия, ако искате да го сканирам ми пишете.

# 177
  • София
Днес синът ми беше на последния си пробен по БЕЛ в "Междучасие". Според него преразказът е бил с труден текст. До него е стояла девойка, която си е намерила откъса на телефона в интернет и е преписвала през цялото време. Наложи се да му обяснявам колко безсмислено е това:) на пробен!!! Растат децата, ще трябва да вземат решения и оценяват, кое си струва и кое не! Не е лесно:) - особено за нас родителите, които трябва да ги научим...

И моят син беше на този пробен и е със същото впечатление за текста. А знаете ли резултатите кога ще излязат?

# 178
Може ли да споделите кой е този разказ/ текст, ако е някакъв откъс/

# 179
Полезно ще е някой ,ако се наеме да побликува текста който е затруднил децата.

Общи условия

Активация на акаунт