СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 73 074
  • 686
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За КОЙ пробен по БЕЛ в СМГ говорите ?!
От априлския все още не виждам резултати ?

# 331
Момичета,някой да е чувал за 7клас да има матура по английски език на 28.05.2018год.?😲

# 332
  • Пловдив
Момичета,някой да е чувал за 7клас да има матура по английски език на 28.05.2018год.?😲

Не, няма такава матура.

# 333
  • София, Младост
Според моята дъщеря, учлителката им по АЕ все още не отрича, че ще има такава матура. Т.е и тя не знае със сигурност.

# 334
За КОЙ пробен по БЕЛ в СМГ говорите ?!
От априлския все още не виждам резултати ?

http://smg.bg/dox/2.TT_BEL_22.04.2018.pdf

# 335
  • София
Ето два въпроса от теста по БЕЛ в СМГ за разгрявака.

Текстът за проверка, в който двете госпожи са открили различни грешки, и въпросът за наклоненията, на който масово са се оплели децата. ( не обръщайте внимание на драсканото).
Какви според вас са отговорите на точки В и Г при наклоненията? Първите две са ясни.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 18:46 от Skiorche

# 336
Според моята дъщеря, учлителката им по АЕ все още не отрича, че ще има такава матура. Т.е и тя не знае със сигурност.
Заповедта с датите е известна има-няма от август миналата година. Може би не е намерила време да я прочете? Joy

# 337
  • София
Държи ги в напрежение жената, да не зарежат съвсем предмета ако им каже истината Stuck Out Tongue Winking Eye Или пък...не е намерила време да пречете заповедта, то едно ли ѝ е на главата Joy
Аз си мислих, че Мишовата госпожа по АЕ бие рекорда по невежество, но не била сама в отбора...На една наша родителска среща една майка я закова с въпроса, дали оценката по АЕ от 7 клас се взима за кандидатстване в английската гимназия и тя категорично потвърди - "даа, взима се, разбира се, че трябва да се взима"...хич не ѝ мина през ум, че някой може да не е учил АЕ и да няма какво да му вземат...

# 338
Какви според вас са отговорите на точки В и Г при наклоненията? Първите две са ясни.

Според мен, ама не си залагам главата Stuck Out Tongue Winking Eye

В) Щях да дойда е изявително наклонение /бъдеще време в миналото/.
 Г) Обрисвах - условно наклонение / от така наречената проста форма образувана с наставка ВА - обрисвам, бих обрисал/.

# 339
  • София
Защо така се бавят тези от Междучасие - резултатите от изпита на 29.04 са налични, но мейли не щат да пускат?!
Днес им звънях по телефона изрецетираха ми някакви точки, но имейла казаха, че ще се забави, а пък аз искам да си видя цифрите по двата модула отделно Sad

# 340
Моята днес отиде на училище. Казах й да не ходи, имала класно, имала презентация и не знам си какво си. Прибра се, че даже и на математика отиде. Сега се чувства по-добре, но сутринта беше вдигнала 39.2 температура. Надявам се да е било само за вчера и днес, и утре да й размине. Каза, че класното е било елементарно и сега чакаме отлични резултати.
Относно наклоненията и аз смятам, че са съответно изявително и условно.

# 341
За документ за легитимиране на НВО - лична ученическа карта или бележник. Лична карта от МВР не става - трябва да е видно, че е от това училище.

# 342
Ако съдим по становището на КЗЛД и бележник не става.

# 343
Надявам се да няма наблюдатели Simple Smile
Нали няма ЕГН и в двете.
Ще залепим страниците с оценките Simple Smile само първа видима.

# 344
  • София
Надявам се да няма наблюдатели Simple Smile
Нали няма ЕГН и в двете.
Ще залепим страниците с оценките Simple Smile само първа видима.
Напротив, май и в двете има ЕГН. Добре, че след матурите влизат хилядите европейски регламенти за защита на личните даннни Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 09:47 от звездица

Общи условия

Активация на акаунт