СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 72 786
  • 686
  •   1
Отговори
# 75
Прощавайте, но не си спомням срещах ли някъде отговор на въпроса: Проверяващите за НВО "централно" ли се назначават или са си учители от училището, в което учат децата?
Има областна комисия по проверка.
Извинявам се, регионална. Simple Smile
Чл. 60. Началникът на РУО:
.........
2. определя с отделни заповеди състава на регионалната комисия за организиране и провеждане на националното външно оценяване, на регионалните комисии за проверка и оценяване на изпитните работи от всеки изпит, на комисиите по засекретяване и разсекретяване на изпитните работи и на техническите комисии за електронна обработка на изпитните работи за всяко национално външно оценяване;

# 76
  • тук-там
Аз малко с тъп въпрос, дами, но може ли бърз отговор за срока на записване след 1-во класиране. Започнахме да планираме лятото вече Simple Smile

# 77
Аз малко с тъп въпрос, дами, но може ли бърз отговор за срока на записване след 1-во класиране. Започнахме да планираме лятото вече Simple Smile
В първото мнение от темата има линк към графика. Аз лично съм го качвала на снимка поне два пъти.

За увеличено изображение, отворете в нов таб.

# 78
Дидева, в заповедта са писали областна ...
Определяне на областна комисия по приемане на ученици в VІІІ кла … ната 2018/2019 г.
Или просто "комисиите за проверка и оценка (КПО)".

# 79
Дидева, в заповедта са писали областна ...
Определяне на областна комисия по приемане на ученици в VІІІ кла … ната 2018/2019 г.
Или просто "комисиите за проверка и оценка (КПО)".
За мен наредбата на министъра е една идея над заповедта на уважаемата д-р Кастрева.
Иначе областна-регионална, инспекторат-управление...Все тая.
Всъщност това не е заповед, а писмо.
Редактирам се. Сега проверих заповедта на министъра. И там пише областни. Joy
Не четат собствените си наредби. То вярно, че не я е подписвал сегашният министър, ама все пак...

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 21:32 от Анонимен

# 80
За едно си права ... все тая.

# 81
В сборника на Коала дали я няма?
Благодаря, но я няма или не е означена като давана на изпита през 2003. Алгебричните ги има и в сборника, и в нета.

# 82
  • В светлината на слънцето
Днешният пробен е бил огън и жупел. Не е успяла да се справи с 2 задачи от втори модул. И не само тя де. Каза, че това е бил най-трудният пробен до момента. Яд ме е, че ще изпусне следващия час понеже е на пробен по Бел, а сигурно ще правят разбор и ще обясняват точно тези трудни задачи.

# 83
Къде е бил този огън?

# 84
Днешният пробен е бил огън и жупел. Не е успяла да се справи с 2 задачи от втори модул. И не само тя де. Каза, че това е бил най-трудният пробен до момента. Яд ме е, че ще изпусне следващия час понеже е на пробен по Бел, а сигурно ще правят разбор и ще обясняват точно тези трудни задачи.

Влизам и аз да видя дали някой е бил на пробния вчера в Бултест и с какви впечатления сте.
На моята красавица й беше първия по Математика и леко се стресна, което целях, че доста лежерно го дава до момента и ми писна да се карам с нея, пък и предвид информацията от своите съученици, че не решават още задачи, но аз дълбоко се съмнявам.
Е, и аз се озорих, според мен задачите са доста сложни и са за Областен кръг или математически състезания, но не и за НВО.

lulumba,  а със задачата с книгите, 19 май беше, дали се е справило твоето дете, дайте жокер моля:)
Дали някой ходил на пробен в СМГ е бил за да направи съпоставката?

# 85
Само да споделя, че темата от пробния на Бултест е абсолютно същата, като миналогодишната. Дано някой не я е решавал в хода на подготовката и после да се е явил на изпита.

# 86
  • София, Младост
Дидева, да разбирам ли, че са дали същия пробен изпит като миналогодишния? Аз лично търсих предишни пробни изпита на Бултест, но не открих. И според моята дъщеря задачите са били по-трудни. Сравнява ги с НВО-та от минали години.
alexova, 19-та задача за книгите и моята дъщеря не я е решила.

# 87
Ето го миналогодишния. Качеството не е много добро, защото е от почиствани снимки.
https://drive.google.com/file/d/1YeQqX52F0PUhKaiwadoafNPtnIKKV2A … /view?usp=sharing

# 88
Ето го миналогодишния. Качеството не е много добро, защото е от почиствани снимки.
https://drive.google.com/file/d/1YeQqX52F0PUhKaiwadoafNPtnIKKV2A … /view?usp=sharing

Дидева, сега и ако и решенията качиш,  ще си златна:)

# 89
alexova, нали ги има в сайта на Бултест?
Ако е за Книгите - едно уравнение с дроби, от които много деца се плашат.
Христо - х книги
2/3х = 7/8 у (Петър)
2/3х = 2/9 z (Стоян)

х + 16/21х + 18/6х = 100 книги
х = 21 книги Христо

Общи условия

Активация на акаунт