СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 72 774
  • 686
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Искам и аааааз Sob

# 61
  • София
Bibi, аз може и да греша, но като се пише името на произведението в една клетка, не  мисля, че е необходимо да има кавички. Виж, ако е част от текст - ясно, че трябва да се сложи в кавички. Какви са тези демонстрации тип “ вижте се, колко сте зле”, точно когато децата имат нужда от подкрепа и насърчаване?

# 62
  • София
Сега го удрям на пролетна терапия, първа част мина/ свърши дългочаканото пътуване и разпускане по плажове и джунгли/.
Мнооого телеграфно, alexova. Само ми събуди любопитството... Grin

Да не разсейваме съсредоточените родителки, аз съм го дала вече релаксиращо:innocent: Да не си докарвам още бръчки на така младото ми личице....
Повече инфо в темата за Тайланд:)
E, как ме нацелиии.... ще чета

# 63
  • София
Bibi, аз може и да греша, но като се пише името на произведението в една клетка, не  мисля, че е необходимо да има кавички. Виж, ако е част от текст - ясно, че трябва да се сложи в кавички. Какви са тези демонстрации тип “ вижте се, колко сте зле”, точно когато децата имат нужда от подкрепа и насърчаване?
Абе, имахме спор. Коментирах го и с проф. Весела Кръстева : щом е заглавие, има кавички.
Преподавателката-проверител е проверявала НВО. Идеята е да ги предпази от тъпи грешки, не да им резне крилцата. Всички помним какво стана м.г. в София...

# 64
Тайланд ... аз на изпити няма да ходя, мога спокойно да почета на таз прекрасна тема Simple Smile

# 65
  • В реалния живот
По повод завършването - и в нашия клас подготовката тече с пълна сила. Една майка предложи индивидуалните им спомени от училището да са по финландски модел и вече ги реализираме. Текат интервюта, снимки, анкети и т.н. Но сме обединени около мнението, че ще си останат добри познати и част от социалния си кръг и за в бъдеще, та се стараем да имат добри спомени. Последната идея за партито им беше  мисля в Ню Бояна, ще участват в техен филм и ще имат лентата за спомен.

За натоварването - хорото в неравноделен ритъм 4/9 нещо дойде в повече на дъщеря ми и от около 1 месец съботите са за почивка. В неделята си учи за понеделник и за урока по български, обикновенно по 3-4 часа. А през седмицата е игнорирала всички други предмети, без 4, които са й важни. Не съм щастлива от игнора, но и здравето е важно.

# 66
  • София
Дъщерята едвам се влачи вече. Направо ми става жал за детето, особено с тия контролни в първия час.
Тя ходеше на танци вечер, но от април ги спряхме. Събота и неделя е на курс по мат, сряда на български. Понеделник следобед на английски с мен.

# 67
  • София
Вчера бяха на родителска среща. Пълна загуба на време. Освен, че имах "удоволствието" да чуя физичката как завоалирано каза, че толерира преписването, поради което всеки може да изкара шестица при нея, което само затвърди решимостта ми да махна детето от това училище на всяка цена. Кога изпаднахме толкова много Sad

# 68
  • София
Видях, че коментирате справочника на Регалия, а може ли да споделите имате ли мнение за този:
http://pedagog6.com/v2/index.php?option=com_content&view=art … ika&Itemid=53

# 69
  • София
И този го видях. Той пък е напълно безполезен за мен. 2-3 странички справки и след това има упражнения по НВО.
РС - и при нас същото. Повтарят това, коетого има в нета и справочниците.
После класната пак мърмори.
И това беше. Математичката не им е написала оценките онлайн и не мога да ги видя!

# 70
  • София
Момичета, чийто деца са в ОТ - ползвате ли материалите на сайта им?
https://www.edutech.bg/activities/7th-grade/, полезни ли са?

Чудя се дали човек може да си плати само за достъп, без да посещава курсовете им?

# 71
Здравейте! Много моля, ако някой има геометричната задача от 2003 г., давана на конкурсния изпит по математика след 7 клас, да я сподели. Може и цялата тема, ако е по-лесно.

# 72
В сборника на Коала дали я няма?

# 73
Клиповете са разбираеми. Май по-ясно е обяснено, отколкото в Уча се. Не знам дали това може да е заместител на курса.

# 74
  • София
Прощавайте, но не си спомням срещах ли някъде отговор на въпроса: Проверяващите за НВО "централно" ли се назначават или са си учители от училището, в което учат децата?

Общи условия

Активация на акаунт