СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 73 105
  • 686
  •   1
Отговори
# 270
  • София
С 92т. сте нещастни и разочаровани Flushed Frowning  Защо?! Има ли училище, за където този резултат да е недостатъчен?

# 271
Е, то зависи какъв е резултатът и от другия изпит все пак. Simple Smile
Но разочарование от 92 точки не ми звучи нормално.
Иначе тествах в таблицата. При две по 92 миналата година не стига за СМГ на първо класиране.

# 272
А в Бултест е 8-ми резултат ...
Точките нямат значение. Още повече на пробни. Те са просто опит.
Има значение единствено позицията спрямо другите.

# 273
  • София
Ако моето дете донесе тест с 92 т по БЕЛ, особено от Междучасие, ще обявя край на кандидат-гимназиалната ( егати думата) кампания. Слагам шапката на тоягата и толкова! Grinning
И ние бяхме миналата седмица на пробен, но още нищо няма качено в izpitai me. Може да ги върнат днес, дано.

# 274
  • София
Е, аз реших, че с 45 т. по мат едва ли целта ще е СМГ, затова така написах.

# 275
Не ме рязбирайте погрешно. 92т не е зле, но тя има от онзи тип перфекционизъм, който граничи с маниакалност и обсебеност(жалко, че не е така за всичко ). Просто покрай нея и аз свикнах на високи резултати, поне по бел. И макар целта й да не е СМГ, се надява на едно от топ училищата и 45т са за никъде. Надеждите й са, че ще изкара 100 по бел, за да компенсира донякъде мат

# 276
Здравейте! Днес на моята й върнаха пробните изпити от Веди. Резултатите й са 95т по бел и 96т по математика. Може ли някой да прати последните две задачи от втори модул на този изпит от Междучасие? Благодаря предварително!

# 277
Ще ги снимам, като се прибера, но по спомен на дъщерята от 23:
Кораб тръгва от пристанище А за В в 9ч и пътува 5ч. Друг кораб тръгва от В за А от 10ч и пътува 7ч. Засичат се на пристанище С на реката, спират за 15 мин и пак тръгват. Пита се в колко часа са се срещнали и в колко часа разстоянието
между тях след срещата ще е 20% от целия път.

# 278
  • София
Боже, хора с тези резултати от пробни, направо ме депресирахте съвсем. Cry
Вярно, че детето ходи само на тези в Междучасие, но все пак... Имам някаква статистика от резултатите, в проценти. Знаете, те освен точките дават и нея, на готово. Обаче аз пак не се ориентирам, ако се е представил по-добре от 75% или 80% от явилите се, какво означава това.
За задачата с корабите мога да дам жокер, че не е задача от движение, а от работа 😉

# 279
  • София
Аз се успокоявам, че повечето отличнички са девойки, а моят син си е избрал все училища с квоти Joy То иначе няма състезаване с вас, бре! Ние 92 т. по бел сме виждали само през крив макарон.

# 280
Pugslove, моля пусни условието, когато можеш Hands Plus1

# 281
Аз се успокоявам, че повечето отличнички са девойки, а моят син си е избрал все училища с квоти Joy То иначе няма състезаване с вас, бре! Ние 92 т. по бел сме виждали само през крив макарон.
И при нас така 😂

# 282
belinda, моята се е заканила като порасне, да елиминира тази несправедливост момчетата да влизат с по-нисък бал Joy
Приятелско момче й казваше как ще влезе в Испанската, ако изкара колкото него 79/82 т. Да, да, ама не.

# 283
  • Варна
Във Варна отдавна са я елиминирали тази несправедливост и в резултат цели гимназии са феминизирани. Направо не го виждам моя човек как ще се чувства в толкова дамска компания - все още счита момичетата за скучни и досадни Simple Smile. Тъй че не знам кое е по- голямото зло - да има или да няма квоти.

# 284
Притесненията могат да се появат по-скоро, като започне да ги смята за интересни и очарователни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт